Madame Coco Orva Sos Tenceresi

400 TL
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle

Ürün Bilgileri

Madame Coco Orva Sos Tenceresi

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Madame Coco Satıcı Ünvanı: DEHA MAĞAZACILIK EV TEKSTİLİ ÜRÜNLERİ SANAYİ VE TİCARET ANONİM ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Kocaeli Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0273064836200012 Vergi Kimlik Numarası: 2730648362
    Bu ürün Madame Coco tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Ürün Açıklaması: Orva Paslanmaz Çelik Derin Sos Tenceresi - 14 cm Lezzetin sesi Madame Coco’dan yükseliyor. Yüksek kaliteli Orva paslanmaz sos tenceresiyle lezzetli ve sağlıklı yemekler pişirebilirsiniz. Orva Derin Sos Tenceresi uzun ömürlü çelik tencere sağlığını mutfaklarınıza taşıyacak. Pişireceğiniz yemek miktarını da farklı boyutlarını da tercih ederek özgürce belirleyebilirsiniz... Hem sağlıklı, hem pratik! Teknik Özellikler: Ürün Tipi: 18/10 Paslanmaz Çelik Ölçü: 14 cm Derinlik: 9 cm Hacim: 800 ml Ürün Kullanımı: *18/10 paslanmaz çelik malzemeden üretilmiştir. *Pişireceğiniz gıdaları son derece sağlıklı pişirmenizi sağlar. *Kolay temizlenir. *Paslanmaz çelik malzemeden üretilen tencereniz indiksiyon dahil bütün ocaklarda kullanılabilir. *Kullanma kılavuzu dikkate alınarak kullanılması durumunda 2 Yıl garantilidir. Paket İçeriği: Paslanmaz Çelik Sos Tenceresi: 1 Adet

Ürün Özellikleri

  • Materyal Paslanmaz Çelik
  • Renk Beyaz
Geri Bildirim Ver

Madame Coco Orva Paslanmaz Çelik Derin Sos Tenceresi - 14 cm

Soslar, farklı mutfak kültürlerinde sıkça yer bulan lezzetlerdir. Yemeği bütünleyen ve ayrı bir tat katan bu lezzeti pişirmek için kullanılan tencereler bulunur. Boyutlarıyla bu ürünler sosları lezzetli ve kıvamlı yapmak için idealdir. Madame Coco Orva sos tenceresi, özelleştirilmiş yemekler hazırlamak için mutfaktaki en büyük yardımcılarınızdan biri olmaya adaydır. Markanın bu ürünü, kaliteli ve dayanıklı malzeme seçimiyle de işinizi kolaylaştırır. Madame Coco Orva paslanmaz çelik derin sos tenceresi, çeliğin dayanıklı ve sağlıklı özelliklerinden faydalanılarak özenli bir şekilde üretilir. Bu özellik aynı zamanda enerji tasarrufu bakımından da büyük fayda sağlar. Kalite söz konusu olduğunda akla gelen isimlerden olan markanın bu ürünüyle siz de kendi mutfağınızın şefi olabilirsiniz.

  • Paslanmaz çelik dış tasarım
  • İdeal derinlik
  • Şık ve modern görünüm

Şık ve Kaliteli Madame Coco Derin Sos Tenceresi

Şık ve Kaliteli Madame Coco Derin Sos Tenceresi

Tatlı, tuzlu pek çok yemek için sos kullanımı gerekir. Soslar, yemekleri farklı bir tada kavuşturur. Kıymalı bolonez sos bir makarnayı bambaşka bir lezzete ulaştırır. Yayla çorbası için ise naneli sos vazgeçilmezdir. Yemeklere lezzet şöleni katan bu tatlar tarife göre spesifik özellikli pişirme gerektirir. Kıvam oranına göre kullanılması gereken ısı ve süre farklılaşır. Normal tencerelerde pişirmek ısıyı dağıtarak kıvamı olumsuz etkiler. Madame Coco Orva paslanmaz çelik derin sos tenceresi - 14 cm, gerekli ısıyı ve süreyi kolayca ayarlamanıza yardımcı olur. Isı, homojen şekilde ulaşarak dilediğiniz kıvam elde edilebilir. Aynı zamanda uygun boyutları ile artan kısmını buzdolabında kolayca saklamaya da olanak verir. Bu şekilde dilediğiniz zaman kullanıma hazır olur. Orva paslanmaz çelik derin sos tenceresi, kullanım pratikliği ile fark yaratan ürünlerdendir.

Konforlu Madame Coco Orva Sos Tenceresi

Konforlu Madame Coco Orva Sos Tenceresi

Farklı yemekler için yapılan çeşitli sos seçenekleri, yemeklerin hem daha lezzetli olmasına hem de görsel bir şölene dönüşmesine yardımcı olur. Kullanılan malzemenin pişirdiğiniz sosun lezzetine katkısı vardır. Aynı zamanda bu nokta sosun kolay kıvam alması için de önemlidir. Marka, Orva paslanmaz çelik derin sos tenceresi - 14 cm ürününde üstün kaliteli çelik kullanımını tercih eder. Parlak görüntüsüyle mutfağınıza şıklık katarken paslanmaz özelliğiyle uzun süre dayanıklı kullanım sağlar. Akışkan kıvamdaki soslar için çelik malzeme kullanımı pratik bir seçenektir. Yüksek ısıya karşı dayanıklı yapıya sahiptir. Elde ya da bulaşık makinesinde kolayca temizlenir. Çizilmez yapısıyla özellikli bir mutfak gereci gerektirmez. Metal kaşık ya da blender gibi ürünlerle kullanıma uygundur. Oksitlenmeye karşı dayanıklı yapısı ürünü, sağlık açısından da güvenilir kılar. Orva çelik sos tenceresiyle yemeklerinizde fark yaratabilirsiniz.

Avantajlı Fiyatlı Madame Coco Orva Sos Tenceresi

Avantajlı Fiyatlı Madame Coco Orva Sos Tenceresi

Pişirmede kullanılan malzeme seçimi; pişme süresi ve temizleme kolaylığı gibi faktörlerin yanı sıra besinleri sağlıklı bir şekilde tüketmek için de önem taşır. Madame Coco özelleştirilmiş serileriyle bu noktada öne çıkan markalardan biridir. Orva sos tenceresi, sağlıklı materyallerle hijyenik koşullar altında üretilerek lezzetli ve şık sunumlu yemeklere imza atmanızı mümkün hale getirir. Madame Coco Orva paslanmaz çelik derin sos tenceresi - 14 cm fiyatlarında da kendini göstermeyi başarır. Kaliteli çizilmez malzemeyle üretilmesi de fiyat ve performans noktasında ürünü ön plana çıkarır. Modeli satın aldığınız zaman uzun süre boyunca sorunsuz ve güvenle kullanım yapabilirsiniz. Kolay temizlenme özelliği de bu noktada size yardımcı olur. Belirtilen detayları dikkate alarak bulaşık makinesinde yıkayabilirsiniz. Daha önce ürünü alanların değerlendirmelerini ve yorumlarını Madame Coco orva paslanmaz çelik derin sos tenceresi kullanıcı yorumları kısmından öğrenerek ürün hakkında daha fazla fikir sahibi olabilirsiniz. Bu ürüne, Trendyol'un sağladığı avantajlar ile kolay bir şekilde sahip olabilirsiniz.