MA VİE PRİVÉE Siyah Storm Bodysuit - Privee Koleksiyonu

679,15 TL
Peşin Fiyatına 3 Taksit!
Beden: M
XS
S
M
L
Ürünün Diğer Satıcıları (4)
Kargo Bedava
Kargo Bedava
Kargo Bedava
1.050 TL
9.4
Kargo Bedava
1.199 TL

Ürün Bilgileri

MA VİE PRİVÉE Siyah Storm Bodysuit - Privee Koleksiyonu

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Penti Satıcı Ünvanı: PENTİ GİYİM TİCARET ANONİM ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0728005904800092 Vergi Kimlik Numarası: 7280059048
    Bu ürün Penti tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 50 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Beden:S, Boy:177 cm, Göğüs: 79 cm, Bel: 60 cm, Kalça: 89 cm
  • Göz alıcı bantları sayesinde olağanüstü bir görünüm kazandıran Bodysuit. Ayarlanabilir askıları ve kap kısmının balenli olması sayesinde kusursuz bir görünüm sağlar. Ürün organze kese ve özel Ma vie Privee ambalajında gönderilmektedir.
  • Ana Kumaş: POLYAMIDE %85,ELASTANE %15

Ürün Özellikleri

  • Renk Siyah
  • Kumaş Tipi Dokuma
  • Ortam Lounge/Home

Materyal Bileşeni

  • Materyal Bileşeni85% Poliamid, 15% Elastan

Yıkama Talimatları

  • Type 1
Geri Bildirim Ver

MA VİE PRİVÉE PLW9XGIK20SK-BK3 Kadın Siyah Storm Bodysuit

Albenisi yüksek olan kıyafetler, iç giyim dünyasına ışık tutan seçenekler arasında yer alır. Birbirinden gösterişli parçalar, her zevk ve ihtiyaca yönelik olarak tasarlanır. Bu anlamda tercih edebileceğiniz Ma Vie Privée kadın siyah storm bodysuit, beklentilerinizin fazlasını karşılar. Kaliteli bir yapıya sahip olan ürün, farklı beden çeşitlerine uygun olarak üretilir. Özel olarak geliştirilen kumaş yapısı, uzun süreli kullanımı destekler. Böylece iç giyim maliyetlerini minimuma indirerek bütçenize destek olmayı amaçlar. Ma Vie Privée kadın siyah storm bodysuit, kalitesinin yanı sıra göz alıcı bir tasarıma sahiptir. Siyah renge sahip olan ürün, kalın şeritlerden oluşur. Tüm vücudu saran bodysuit, özel anlarda kendinizi daha iyi hissetmenize yardımcı olur.

  • Ayarlanabilir askıları sayesinde kullanım kolaylığını destekler.
  • Göğüs kısmında balen kullanılır.
  • Parlak siyah kumaş, şık bir görüntü sunar.

MA VİE PRİVÉE Kadın Siyah Storm Bodysuit Özellikleri

MA VİE PRİVÉE Kadın Siyah Storm Bodysuit Özellikleri

Vücut hatlarını ortaya çıkaran kıyafetler, farklı beğeni ve zevklere hitap eder. Kişilerin kendilerini özel hissetmesini sağlayan bu ürünler, beklentilerin fazlasını karşılar. Ma Vie Privée siyah storm bodysuit, oldukça şık bir parça olmasının yanı sıra son derece rahattır. Bu kıyafet, vücudunuzu sıkmadan sarar ve hareket özgürlüğünüzü de destekleyerek özel günlerinizde rahat hissetmenize yardımcı olur. Kendinizi iyi hissetmek istediğiniz her an Ma Vie Privée kadın siyah storm bodysuiti tercih edebilirsiniz. Beden ölçünüze uygun olarak seçebileceğiniz kıyafet, uzun süreli kullanımı mümkün kılar. Ürün, tutkularınızı ortaya çıkararak bir kıyafetten alabileceğiniz performansın fazlasını sunar. Vücudunuzu saran bu kıyafeti farklı parçalar ile rahatlıkla kombinlemeniz mümkündür. Dantelli şort, sabahlık takımı veya babydoll eşliğinde tarzınızı yansıtabilirsiniz. Günlük kullanım için ise bodysuit üzerine crop top bluz çeşitlerinden birini giyebilirsiniz.

MA VİE PRİVÉE Kadın Siyah Storm Bodysuit Kumaşı Kaliteli mi?

MA VİE PRİVÉE Kadın Siyah Storm Bodysuit Kumaşı Kaliteli mi?

Kadın siyah storm bodysuit, markanın yüksek teknolojili tesislerinde özel olarak üretilir. Yaratıcı detaylar ile süslenen kıyafet, uzun süreli kullanımı mümkün kılar. Kıyafetin her bir parçası, dayanıklı kumaş ve ipliklerden elde edilir. Kıyafet, %85 polyamid ve %15 elastan maddeden üretilir. Formunu ilk günkü gibi koruyan Ma Vie Privée kadın siyah storm bodysuit, kalitesinin yanı sıra ergonomik kullanım imkânına da sahiptir. Ayarlanabilir askılar, vücut ölçüsüne göre kolayca kişiselleştirilebilir. Askı uzunluğunu dilediğiniz ölçüde ayarlayabilir, kıyafeti istediğiniz şekilde kullanabilirsiniz. Sırt kısmında bulunan klipsli askılar, kıyafeti giyip çıkarmanızı kolaylaştırır. Ma Vie Privée kadın siyah storm bodysuit, vücudun tüm hatlarını belirginleştirir. Yoğun dekolteye sahip olan bu model, özel anlarınıza kesintisiz bir heyecan katar.

MA VİE PRİVÉE Kadın Siyah Storm Bodysuit Şık mı?

MA VİE PRİVÉE Kadın Siyah Storm Bodysuit Şık mı?

Ma Vie Privée kadın siyah storm bodysuit, şık ve modern tarzı ile büyüler. Ürün, vücudun güzel taraflarını ortaya çıkararak kullanıcıya kendini iyi hissettirir. Göz kamaştırıcı tasarım, kaliteli parçalarla birleşerek farklı bir deneyime imza atar. Ma Vie Privée kadın siyah storm bodysuit, balenli sütyen tasarımına sahiptir. Balen, sütyenin göğüs altını çevreleyen çubuklara verilen bir isimdir ve göğüslerin daha dik ve toplu bir şekil almasına yardımcı olur. Kumaş içerisine yerleştirilen çubuklar, cilde zarar vermeyecek bir yumuşaklığa sahiptir. Toparlayıcı sütyen modellerinde sıkça kullanılan balen, estetik görünümü destekler. Ma Vie Privée kadın siyah storm bodysuit, iri göğüslerden kaynaklanan omuz ve sırt ağrılarını da en aza indirir. Dilerseniz Ma Vie Privée kadın siyah storm bodysuit yorumlarına göz atabilir, gerçek kullanıcı deneyimlerinden faydalanabilirsiniz. Siz de bu ürüne sahip olmak isterseniz Trendyol aracılığıyla son derece hızlı ve kolay bir şekilde satın alma işlemini gerçekleştirebilirsiniz.