Lowa Erkek Coyote Outdoor Ayakkabı 310532-0736

8.946,30 TL
Beden: 41
39
39,5
40
41
41,5
42
42,5
43,5
44
44,5
45
46
47
46,5
48,5

Ürün Bilgileri

Lowa Erkek Coyote Outdoor Ayakkabı 310532-0736

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Safir Av Balık Kamp Satıcı Ünvanı: TAYYİP KEMAL COŞKUN İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 1813702778400001 Vergi Kimlik Numarası: 2140485121
    Bu ürün Safir Av Balık Kamp tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 10 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • ZEPHYR GTX HI
  • günlük ve arazi şartlarında kullanılabilir, orta ağırlıklı askeri bot modelidir. Yapısı: Enjeksiyon taban Üst Kısım: Yarma deri, 1.4-1.6 mm Kopça: Kapalı kopça Astar: GORE-TEX® Vision 3LY Taban: LOWA Cross Üst Yüksekliği: 215/250 Ağırlığı: 1260 gr/çift (42 numara baz alınmıştır) Kalite Yönetim Sistemi - ISO 9001:2008 standartlarına uygundur. GORE-TEX: Her türlü outdoor faaliyetinde, ayakların konforlu ve kuru kalmasını sağlar. Nefes alabilen/havadar ve suya dayanıklı astar malzemedir. LOWA Cross Taban: Çıkıntıları sayesinde özel bir tasarıma sahip olan, yürüyüş odaklı dış lastik yüz yapısı vardır. Farklı arazi koşullarında mükemmel çekiş gücü sağlar. LOWA Kauçuk Taban: LOWA tarafından tasarlanıp geliştirilmiştir. Bu kauçuk dış taban kauçuk karışım yapısı yönüyle farklılık göstermektedir. Değişken çıkıntılarıyla trend bir tasarımı vardır. Her iki etken de kullanım amacına yöneliktir. Çerçeve istikrarı: Üst kısma doğru uzanan, sağlam sarımlı yapıda olması sayesinde istikrar(güvenilirlik ve sağlamlık) sağlar. Çift Enjeksiyon Yöntemi: Özel kullanımlar için enjeksiyon kalıplama işlemi kullanılarak, konfor ve yastıklama özelliklerinin geliştirilmesi sağlanır. Sert Sabitleyici: Naylon ortak stabilize elementi sayesinde, outdoor faaliyetlerinde mükemmel destek sağlar.

Ürün Özellikleri

  • Özellik Gore-Tex
  • Topuk Boyu Kısa Topuklu (1- 4 cm)
  • Topuk Tipi Dolgu Topuklu
  • Kumaş Teknolojisi Suya Dayanıklı
  • Bağlama Şekli Bağcıklı
  • Kullanım Alanı Outdoor
  • Renk Bej

Yıkama Talimatları

  • Type4
Geri Bildirim Ver

Lowa Zephyr GTX Hi TF Erkek Trekking Bot 310532

Askeri botlar, genellikle arazi tipi yerlerde kullanılır ve genellikle zor koşullarda tercih edilen kalın yapılı botlardır. Askeri botlar tercih edilirken botun kalitesi ön plana alınarak bir seçim yapılmalıdır. Bot konusunda kalitesiyle öne çıkan Lowa, insanlar tarafından çok fazla tercih edilen markalardandır. Lowa zephyr gtx askeri botu, sahip olduğu özellikleri ile askerlere kaliteli bir deneyim yaşatıyor. Lowa zephyr gtx hi model, ayağı saran bir modeldir. Bu modelin önemli özelliklerinden biri orta ağırlıkta olmasıdır. Askeri botlar, üretildikleri deri çeşidi ve modelleri nedeniyle oldukça ağır botlardır. Fakat lowa zephyr gtx hi bot, orta ağırlığa sahiptir. Bu durum askerlerin kolayca hareket etmelerini ve arazi tipi mekanlarda konforlu hareket etmelerini sağlar.

  • Kısa Topuklu
  • Bağcıklı Orta Ağırlıklı
  • Kauçuk Tabanlı

Lowa Zephyr Gtx Hi Bot ile Rahat Hareket

Lowa Zephyr Gtx Hi Bot ile Rahat Hareket

Askeri botlar, ağır deriler ile üretildiği için bazı durumlarda insanlara rahatsızlık verebilir. Lowa zephyr gtx hi bot coyote, enjeksiyon tabandan oluşup yarma deri ile tasarlanmıştır. Böylece sert kışlar için rahat bir deneyim sağlar. Kuru kalma özelliğine sahiptir. Yağmur, çamur veya kar botun içerisine girmez ve kuru tutar. Derisi, nefes alacak şekilde tasarlanmıştır. Böylece sert koşullarda dahi kaliteli bir rahatlık sağlar. Lowa zephyr gtx coyote, tabanı özel çıkıntılara sahiptir. Bu çıkıntılar, taş ve toprak yollarda kaymadan kolay hareket edebilmesini sağlar. Ayrıca kayalık alanlarda da bu bot ile kaymadan yol alabilirsiniz. Lowa zephyr gtx bot, kendisine özel tabı ve derisi ile askeri koşullar için üretilmiştir Ayağı saran yapısı nedeniyle zor koşullarda dahi ayaktan çıkmayacaktır. Arazi tipi mekanlarda rahatlıkla kullanabilir.

Lowa Xephyr Gtx Askeri Bot Kalitesi İle Konforlu Bir Deneyim

Lowa Xephyr Gtx Askeri Bot Kalitesi İle Konforlu Bir Deneyim

Lowa zephyr gtx hi bot coyote, kalitesi ile birçok asker tarafından sevilerek kullanılmaktadır. Ayağı saran yapısı ile zor koşullarda dayanıklı olması oldukça ön planda bir özelliktir. Lowa zephyr gtx gore tex, çerçeve istikrarına sahip bir bot çeşididir. Çerçeve istikrarı, sarımlı bir yapıya sahip olduğu anlamına gelir. Ayağı saran ve yukarı doğru uzanan bu bot, kış mevsimleri için güvenilirlik sağlar. Lowa zephyr gtx askeri bot, çift enjeksiyon yöntemi ile tasarlanmıştır. Özel bir kaplama yöntemi olan bu bot, ayağın üşümesini, ıslanmasını veya hava almasını engeller. Böylece konforlu bir deneyim yaşatır. Sert sabitleyici özelliği sayesinde kaygan yüzeylerde ayağı sabitleyerek düşme ve kaymayı önler. Askeri botlar, diğer botlara oranla daha kalın bir yapıya sahiptir. Bu yapı, ayağı korumanın yanı sıra konfor da sağlar.

Zephyr Gtx Hi Bot Coyote Fiyatları ve Yorumları

Zephyr Gtx Hi Bot Coyote Fiyatları ve Yorumları

Bot fiyatları genel olarak belirli faktörlere göre değişiklik gösteriyor. Bu faktörlere kalite ve koruma gibi etkenler dahilidir. Lowa zephyr gtx fiyat skalası da bu özelliklere göre farklılık gösteriyor. Lowa zephyr gtx op kahverengi erkek trekking ayakkabı, özelliklerine ve kalitesine oranla fiyat performans ürünü olarak karşımıza çıkıyor. Uzun yıllar kullanılabilen bu bot, askerler tarafından dört mevsim kullanılabilir. Terletmeyen ve hava alan yapısı ile kış veya yaz mevsimlerinde rahatlıkla tercih edilebilir. Lowa zephyr gtx hi 4 mevsim askeri bot coyote modeli sık tercih edilen modellerden biridir. Dilerseniz sizler de 310532 kodunu kullanarak Trendyol aracılığıyla bu bota ulaşabilirsiniz. Seçimlerinizi lowa zephyr gtx yorum bölümü aracılığı ile şekillendirebilirsiniz.