Lotto Beyaz - Berwıck 2fx Erkek Sneaker

1.499 TL
Son 2 ürün!
Peşin Fiyatına 3 Taksit!
Beden: 45
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
Ürünün Diğer Satıcıları (1)
1.500 TL'ye 70 TL İndirim
Kargo Bedava
1.699 TL

Ürün Bilgileri

Lotto Beyaz - Berwıck 2fx Erkek Sneaker

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Bodıq_Store Satıcı Ünvanı: KERİM BARIM İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Denizli Kep Adresi: [email protected] Vergi Kimlik Numarası: 1420572310
    Bu ürün Bodıq_Store tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.

Ürün Özellikleri

  • Materyal Suni Deri
  • Renk Beyaz
  • Topuk Boyu Kısa Topuklu (1- 4 cm)

Yıkama Talimatları

  • type 4
Geri Bildirim Ver

Lotto Berwick 2FX Erkek Sneaker

Lotto Berwick 2fx beyaz erkek sneaker, modern tasarımıyla her tarza hitap eder. Tabanı düz olarak geliştirilen bu ürün, bel desteği sağlayan yapısıyla adımların daha yumuşak ve sakin şekilde atılmasına yardımcı olur. Günlük kullanımlarda etkili performans sergileyen Lotto beyaz sneaker, farklı beğenilerin birleşiminden ortaya çıkan sade ve şık bir tasarıma sahiptir. Yılın her dönemi giyilmeye uygun olan ve farklı yaş aralıklarına hitap eden Lotto Berwick 2fx beyaz erkek sneaker modeli, kolay temizlenebilen ergonomik ve konforlu bir üründür.

  • Marka: Lotto
  • Renk: Beyaz
  • Materyal: Suni Deri

Lotto Berwick 2fx Erkek Sneaker Özellikleri Nelerdir?

Lotto Berwick 2fx Erkek Sneaker Özellikleri Nelerdir?

Lotto Berwick 2fx beyaz erkek sneaker tasarımı, sadeliği ve zarafeti simgeleyen pürüzsüz görünümüyle dikkat çeker. Tabanından bağcıklarına kadar hiçbir renk karışımının öne çıkarılmadığı bu ürün, farklı kombinleri bir araya getiren ideal özelliklere sahiptir. Malzemesi tamamen suni deri olan ayakkabı tasarımı, yağmur ve benzeri koşullarda sıvı geçirgenliğini minimum seviyede tutar. Ayakların terlememesi için özel olarak hazırlanan hava delikleri, mantar, koku ve bakteri gibi oluşumların meydana gelmesini engeller. Günlük kullanıma özel olarak hazırlanan Lotto Berwick 2fx bağcıklı beyaz erkek sneaker, 40-41-42-43-44-45 numara seçeneklerine sahiptir. Beden seçenekleri standart kalıplara uygun olarak hazırlanan bağcıklı ayakkabı, poliüretan taban detayıyla daha da dayanıklı hâle gelir. Uniseks kullanıma uygun olarak geliştirilen bu ürün, bel boşluğunun zemine olan baskısını azaltan destekleyici taban detayıyla adımların yumuşatılmasına yardımcı olur.

Lotto Berwick 2fx Erkek Sneaker Tasarımı Nasıldır?

Lotto Berwick 2fx Erkek Sneaker Tasarımı Nasıldır?

Lotto Berwick 2fx beyaz erkek sneaker, göz yormayan tasarımıyla spor ve klasik tarzlara hitap etmeyi başarır. Özellikle ilkbahar ve yaz sezonu kombinlerine uyum sağlayan beyaz renkli ürün, diğer zamanlarda da duru ve şık bir görünüm ortaya çıkarır. Taban tasarımı düz olarak tercih edilse de arkaya doğru içten dolgu ile desteklenen ayakkabı modeli, 2,5 cm yüksekliğindeki topuklara sahiptir. Taban kalınlığı 1,5 cm olan ürün, boyun uzun görünmesine ve daha dik duruş sergilenmesine etki eder. Beyaz bağcık detayıyla istenen seviyede sıkılıp genişletilmeye uygun olan spor ayakkabıda kabartmalı marka logosu detayı ön plana çıkar. Taban kısmı da kabartmalı logo ile süslenen Lotto Berwick 2fx erkek sneaker, darbelere karşı koruma sağlayan burun korumasına sahiptir.

Lotto Berwick 2fx Erkek Sneaker Rahat ve Kullanışlı mıdır?

Lotto Berwick 2fx Erkek Sneaker Rahat ve Kullanışlı mıdır?

Lotto Berwick 2fx beyaz erkek sneaker tasarımı, günlük kullanım için ideal özellikte tasarlanan ve yürüyüş gibi aktivitelerde etkili kullanma ayrıcalığı sunan konforlu bir modeldir. İç kaplamasında tekstil malzeme kullanılan bu ürün, ayakların yumuşak ve esnek bir dokuya temas etmesini sağlayarak rahatlığı üst seviyede tutar. Kolayca giyip çıkarmaya uygun şekilde tasarlanan ayakkabıda, bez iç dokunun yanı sıra yumuşak poliüretan deri kaplama da dikkat çeker. Ayakların şekline göre esneme payına sahip olan bu malzeme sayesinde adımların yumuşak şekilde atılması sağlanır. Suya karşı dayanıklı olan malzemesi, ayakların ıslanma oranını düşürürken zorlu hava koşullarında da kullanımın devam etmesine olanak tanır. Leke tutmayan ve darbelerden minimum seviyede etkilenen Lotto Berwick 2fx beyaz erkek sneaker, fiyatıyla da bütçe dostu seçenekleri öne çıkarır. Farklı tarzların ortak tercihleri arasında yerini alan beyaz renkli sneaker modeli, günlük aktivitelerde konfor ve rahatlığa önem veren kişilere hitap eder. Lotto Berwick 2fx beyaz erkek sneaker yorumlarındaki detayları inceledikten sonra Trendyol üzerinden sipariş oluşturabilirsiniz.