Lopard Tüm Telefonlar İçin Kişiye Özel Telefon Kılıfı Fotoğraflı Resimli Baskılı Kılıf Arka Kapak Koruyucu

Ürün Bilgileri

Lopard Tüm Telefonlar İçin Kişiye Özel Telefon Kılıfı Fotoğraflı Resimli Baskılı Kılıf Arka Kapak Koruyucu

Geri Bildirim Ver
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için [page="return_conditions"]tıklayın[/page].
  • Samsung - Huawei - Apple - Vestel - Xiaomi - Casper - INFINIX - Realme - Vivo - Oppo - Omix - Tecno - Lg - Reeder gibi bir çok markanın telefon kılıflarına baskı yapılır. Gönderdiğiniz tüm resimler silikon kılıf üzerine basılmaktadır. Baskılanacak görselin kare olmaması gerekmektedir. İstenilen görsel, dikey ( dikdörtgen ) olmalıdır. Bunun sebebi telefon kılıfı da dikeydir. Aynı zamanda görselinizin iyi çözünürlükte olması, baskı kalitesinin çok daha iyi olmasını sağlar. Siparişinizi verdikten sonra, Sipariş Soruları kısmından bize resminizin linkini iletebilirsiniz. Linki internet siteleri üzerinden oluşturabilirsiniz. Resminizin mutlaka dikey olması gerekir. Kare veya yatay gönderilen resimlerde, ek yapılacak yada kırpılacak yerler olmadığı için dikey resimlere göre daha basit durabilir. Bu şekilde gönderilen resimlerde sorumluluk kabul edilmemektedir.
  • Seçtiğiniz bir fotoğrafla sürekli yanınızda taşıyabileceğiniz özel bir telefon kılıfına sahip olmuş olursunuz. Sevdiklerinize hediye etmeniz için tatlı ve ince bir alternatiftir. Tüm özel günler için tercih edilebilir. Yalnızca kendi fotoğraflarınızı değil, dilediğiniz herhangi bir resmi kılıfa bastırarak telefonunuza renk katabilirsiniz. Malzeme: Silikon. Ürün Ölçüleri: Her modele uygun ölçüde özel olarak üretilir. Tüm telefon modelleri mevcuttur. Kullanım: Öncelikle Telefon Kılıfına basılmasını istediğiniz görselin boyutları yüksek çözünürlükte ve büyük ölçülerde olmalıdır. Kılıflar dikey şekilde olduğu için resminde dikey olması gerekmektedir ve bu görselin çözünürlüğü yüksek olmalıdır. Yükseklik: 1500 Genişlik: 3000 mm olan görseller en iyi sonucu vermektedir. Not: Seçtiğiniz görseller silikon kılıfa basılmaktadır. HD Baskı Kalitesi Özel Boya ile Uv Baskı yapılmaktadır. Bulanık veya çözünürlüğü düşük olan resimlerde oluşan baskı kusurlarından satıcı sorumlu değildir.

Ürün Özellikleri

  • Cep Telefonu Modeli A7x
  • Materyal Silikon
  • Model Arka Kapak
  • Renk Turuncu
  • Uyumlu Marka Samsung Uyumlu
Geri Bildirim Ver