Lolliboomkids Yarasa Adam / Batman Süper Kahraman Kaslı Kostüm

411 TL
Beden: 9-10 Yaş
4-5 Yaş
5-6 Yaş
6-7 Yaş
7-8 Yaş
9-10 Yaş

Ürün Bilgileri

Lolliboomkids Yarasa Adam / Batman Süper Kahraman Kaslı Kostüm

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: LoLLiBooMKiDs Satıcı Ünvanı: ALTUNCU ENERJİ ELEKTRİK ÜRETİMİ MÜHENDİSLİK VE PROJE DANIŞMANLIĞI SANAYİ DIŞ TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0067115937100011 Vergi Kimlik Numarası: 0671159371
    Bu ürün LoLLiBooMKiDs tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 10 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Bu kaslı süper kahraman kostüm, cesaretin ve gücün sembolüdür. Ister bir kostüm partisi için olsun, ister cosplay etkinliklerinde giyilsin, bu kostüm herkesi büyüleyecektir. Yüksek kaliteli malzemelerden üretilen kostüm dayanıklı ve rahattır Uzun süre kullanmak isterseniz bile deformasyona uğramaz veya yıpranmaz. Kaslı tasarım ile gerçekten fiziksel olarak daha güçlü görünmenizi sağlar Istediğiniz kahramana ait kasları taklit edebilirsiniz! Takılması kolay olan fermuar sistemi sayesinde hızla giymek mümkündür.Maceralara hazır olabilirsiniz! Hem yetişkin hem de genç yaş gruplarına uygun beden seçenekleri vardır.Bu nedenle tüm hayranların ihtiyaça cevap verebilme özelliği taşımaktadır. Mutlaka sahip olmalısınız! Etkileyici detaylar arasında parlayan simgeler ,memnuniyet duygusunu tetikliyor.Zamanın durmasına neden olduğunu hissedebileceksiniz ! Herhangi bir temalı partiiçin mükemmelliyet sigortası gibidir.Gördüğünüz anda farkına varacaksınız, konforlu, tarz , ve çocuklarımızın ennn çok sevidği karakterlere kaslar sayesinde daha güçlü hissederek onların yerine geçebileceğiz,konforlu bir şekilde kahramanlık ruhunu şekillendiren bu kostüm, sizin kim olduğunuzu hatırlatır.Lolliboomkids farkı ile şimdi sizlerle bu kaslı süper kahraman kostüm, cesaret ve gücünüzü sergilemeniz için sizi bekliyor Sahip olmak için hemen sipariş verin! Kaslı yapısı sebebi ile standart tercih etmekte olduğunuz bedeninizin 1 üst bedenini tercih edebilirsiniz.

Ürün Özellikleri

  • Materyal Polyester
  • Renk Siyah
Geri Bildirim Ver