Lol L.o.l. Surprise Omg Hos S1-royal Bee

1.990 TL
Son 1 ürün!
Peşin Fiyatına 3 Taksit!
Ürünün Diğer Satıcıları (1)
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
2.999 TL

Ürün Bilgileri

Lol L.o.l. Surprise Omg Hos S1-royal Bee

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: piu piu oyuncak Satıcı Ünvanı: SELÇUK DİNARCAN İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Ankara Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 1133505721800001 Vergi Kimlik Numarası: 2970352979
    Bu ürün piu piu oyuncak tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • L.O.L Surprise O.M.G bebekleri yeni kutusu ile geri döndü ! Neonlicious, Royal Bee, Lady Diva ve Swag'den oluşan OMG bebekleri şimdi seninle. Royal Bee cesur, modaya uygun stili ve güzel saçlarıyla birlikte muhteşem bir tarza sahiptir.Royal Bee, arkadaşlarına yardım etmeyi sever ve kendinize inanırsanız her şeyi başarabileceğinize inanır. Aynı zamanda Queen Bee L.O.L. Surprise! karakterinden sevimli Queen Bee'nin ablası. Royal Bee, LOL Surprise OMG bebeği, göz alıcı kıyafetleri, aksesuarları, ayakkabıları, saç fırçası ve bebek standı ile birlikte geliyor. Özellikleri : -25 cm’lik bir adet OMG bebeği -Poz verilebilir nitelikte oynayan eklemler -Muhteşem moda ürünleri, ayakkabılar, aksesuarlar, saç fırçası dahil 20 farklı sürpriz. L.O.L Surprise House of Surprises serisini Youtube'ta izleyin!

Ürün Özellikleri

  • Renk Çok Renkli
  • Yaş 3+ Yaş
Geri Bildirim Ver