logitech Stereo Beyaz Kulaklık Kablolu Kulaklık

1.133,27 TL
Peşin Fiyatına 3 Taksit!

Ürün Bilgileri

logitech Stereo Beyaz Kulaklık Kablolu Kulaklık

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Yerli Alışveriş Satıcı Ünvanı: EMRE MALİK KARAKAŞ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Ankara Kep Adresi: [email protected] Vergi Kimlik Numarası: 5130402721
    Bu ürün Yerli Alışveriş tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 100 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Logitech Stereo Beyaz Kulaklık Kablolu Kulaklık H150 Stereo KulaklıkAyrı olarak 3,5 mm mikrofon girişi ve ses çıkışı bağlantı noktaları kullanan bilgisayarlar için çok yönlü ve ayarlanabilir kulaklık. Kablo üzeri denetimler sayesinde kesinti olmaksızın sesi kontrol edebilir ya da çağrıların sesini kapatabilirsiniz. Kullanışlı gürültüyü engelleyen mikrofon arka plan gürültüsünü azaltır. Stereo Ses Canlı ve net ses, video görüşmeleri, müzik, oyun ve daha fazlası için tam stereo ses. Kişisel veya kurumsal kullanımlar için temel bir stereo kulaklık. Dönen Mikrofon Boom mikrofon, sol veya sağ tarafta olacak şekilde 180° döndürülebilir. Esnek mikrofon, daha iyi ses yakalamak ve arka plan gürültüsünü önlemek için ayarlanabilir. Boom mikrofon, kullanmadığınız zamanlarda gizlenebilir. Çift Bağlantı Mikrofon girişi ve ses çıkışı bağlantı noktaları için ayrı 3,5 mm jaklar kullanan bilgisayarlara bağlanır. Chromebook™, tabletler veya Mac ile uyumlu değildir. Ayarlanabilir Başlık Sağlam ve hafif stereo kulaklık geniş bir ayarlama aralığına sahiptir. Ultra yumuşak sünger kulaklık yastıkları saatlerce konfor sağlar. Kablo Üzeri Kontroller Kulaklık kablosunun üzerindeki kullanışlı kablo üzeri kontroller, kesinti olmadan aramaların ses düzeyini ayarlamanızı veya sesini kapatmanızı sağlar. BİLGİSAYARINIZDA NET, KESİNTİSİZ İNTERNET ARAMALARININ VE MÜZİĞİN TADINI ÇIKARIN Ayrı 3,5 mm mikrofon girişi ve ses çıkışı bağlantı noktası kullanan bilgisayarlar için çok yönlü ve ayarlanabilir. Kablo üzeri kontroller, kesinti yaşamadan ses düzeyini kontrol etmenizi veya aramaların sesini kapatmanıza olanak tanır. Gürültüyü önleyen, kullanışlı mikrofon arka plan gürültülerini azaltır.

Ürün Özellikleri

  • Kullanım Tipi Kulak üstü
  • Renk Çok Renkli
  • Aktif Gürültü Önleme (ANC) Yok
  • Mikrofon Var
  • Garanti Süresi 2 Yıl
Geri Bildirim Ver