logitech H111 981-000593 Stereo 3.5mm Kablolu Mikrofonlu Kulaklık

569 TL
Peşin Fiyatına 3 Taksit!
Ürünün Diğer Satıcıları (5)
2 Adet ve Üzeri 30 TL İndirim
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
652,60 TL
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
654,05 TL
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
DAHA FAZLA SATICI GÖSTER

Ürün Bilgileri

logitech H111 981-000593 Stereo 3.5mm Kablolu Mikrofonlu Kulaklık

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: VATAN BİLGİSAYAR Satıcı Ünvanı: VATAN BİLGİSAYAR SANAYİ VE TİCARET ANONİM ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0632003607286721 Vergi Kimlik Numarası: 6320036072
    Bu ürün VATAN BİLGİSAYAR tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 10 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Ürün Tipi : Mikrofonlu Kulaklık, Bağlantı Tipi : Kablolu, Kullanım Şekli : Kafa Bandı, Bağlantı Girişi : 3.5mm, Empedans : 32ohm, Hassasiyet : 100db, Kablo Uzunluğu : 1.8 Metre, Frekans Yanıtı : Kulaklık: 20Hz - 20kHz / Mikrofon: 00 Hz –16 kHz, Garanti : 24 Ay, Açıklama : Gürültüyü engelleyen mikrofon,

Ürün Özellikleri

  • Bağlantı Kablolu
  • Garanti Tipi Resmi Distribütör Garantili
  • Kulaklık Modeli Kulaküstü Mini Boy
  • Kullanım Tipi Kulak üstü
  • Ses Özelliği Stereo
  • Renk Gri
  • Aktif Gürültü Önleme (ANC) Yok
  • Mikrofon Var
  • Dokunmatik Kontrol Yok
  • Garanti Süresi 2 Yıl
  • Suya/Tere Dayanıklılık Yok
Geri Bildirim Ver

Logitech 981-000593 H111 Stereo Headset

Kulaklık, günlük hayatta kullanılan işlevsel bir aygıttır. Logitech 981-000593 H111 stereo headset, kulak üstü mini boy modelde bir üründür. Ürünü bilgisayar, akıllı telefon ve tablet ile kullanabilirsiniz. Ürünün sahip olduğu mikrofonu sayesinde rahatlıkla sesinizi duyurabilir ve karşı taraftaki sesleri duyabilirsiniz. Hem müzik dinleyebilir hem görüşmeler yapabilirsiniz. Birçok işletim sistemi ve platform ile uyumlu olan ürün, 3.5 mm jaka sahip olması ile öne çıkar. 235 cm uzunluktaki bir kabloya sahiptir. Görüşme esnasında ayağa kalkarak rahatlıkla odanın içerisinde gezinebilirsiniz. Sizlere konforlu bir özgürlük alanı sunar. Boom mikrofonu sola veya sağa 180° dönebilme özelliğine sahiptir. Logitech H111 ergonomik bir üründür. Aktif gürültü engelleme özelliği bulunan model, kulağınızı rahatsız etmez. Ayarlanabilir başlığıyla işinizi kolaylaştıran ürün oldukça sağlam ve hafif yapıdadır.

  • 235 cm kablo
  • Net ses aktarımı
  • Dönen mikrofon

İşlevsel Logitech H11 Stereo Headset Özellikleri

İşlevsel Logitech H11 Stereo Headset Özellikleri

Logitech H111 kulaklık ile sesli aramalar yapabilir ve seminerlere katılabilirsiniz. Hem bireysel hem kurumsal işlerinizi bu ürünle yerine getirebilirsiniz. Ultra yumuşak sünger kulaklık yastıklarına sahip olan ürün, saatlerce kullansanız da kulağınızı ağrıtmaz, rahatsızlık vermez. Kulaklığın geniş bir ayarlama aralığı vardır. Boom mikrofonu ile sağa veya sola 180° dönebilen model, iyi ses ya da arka plan gürültüsünü önlemek için ayarlanabilir. Modelin giriş empedans düzeyi ise 30 Ohm'dir. Bu kulaklık, üretim malzemeleri sayesinde oldukça esnek bir yapıdadır. 235 cm uzayabilen kablosu sayesinde görüşmelerinizi ayakta durarak da yapmanız mümkündür. Çok fonksiyonlu olan Logitech H111 stereo headset kulaklığın sahip olduğu boom mikrofonu kullanılmadığında gizlenebilir özelliktedir. Ürün, sesleri net bir şekilde aktaran yapıya sahiptir. Oldukça hafif olan bu aygıt size rahatsızlık vermez.

Yumuşak Pedleri ile Logitech H11 Stereo Headset

Yumuşak Pedleri ile Logitech H11 Stereo Headset

Logitech 981-000593 H111 stereo headset yorumları ürünün performansını, özelliklerini ve müşteri deneyimlerini görmenizi sağlar. Ürünün işlevleri bakımından sorunsuz çalışması önemlidir. Logitech 981-000593 H111 stereo headset kullananlar modelin 235 cm uzunluktaki kablosunu işlevsel bulur. Kulaklık ve mikrofon ses kalitesi bakımından son derece başarılıdır. Çeşitli fonksiyonları olan ürünün kulaklığı yumuşak sünger yastıklarla kaplanır. Bu sayede rahat kullanım imkanı sunar. Görüşmelerinizi sorunsuz ve verimli geçirmenize olanak tanır. Ürünün arka plan gürültüsünü önleme özelliği de bulunur. Mikrofonun 180° dönmesi ise görüşmeler sırasında oldukça işinize yarayabilir. Ürün, birçok işletim sistemi ve platform ile uyumlu çalışır. 3.5 mm jak bağlantısı ile sesleri çok net bir şekilde duyabilirsiniz. Kulaklık bölümüne taktığınız anda model çalışmaya başlar. Çoklu cihaz özelliğine sahip olan bu kulaklığı akıllı telefon, bilgisayar, tablet gibi cihazlarınızda kullanabilirsiniz.

Bütçenize Uygun Logitech H11 Stereo Headset Fiyatı

Bütçenize Uygun Logitech H11 Stereo Headset Fiyatı

Logitech 981-000593 H111 stereo headset fiyatları ürünün teknik donanımına ve tasarıma göre uygun aralıktadır. Ürün, net ses aktarımı ile kullanım kolaylığı sağlar. Başarılı bir mikrofonu olan Logitech stereo headset kulaklık 3.5 mm jak girişine sahiptir. Sesleri net bir şekilde duymanızı sağlar. Uzun kablosuyla bulunduğunuz ortamda hareket ederek görüşme yapabilirsiniz. Aygıtın mikrofonu 180° dönebilme özelliğine sahip olmasının yanında kullanılmadığında gizlenebilmesiyle de öne çıkar. Ürün, aktif gürültü seviyesini minimum düzeye indirgeyerek verimli görüşmeler yapmanıza destek olur. Yumuşak sünger kulaklık yastıkları sayesinde işiniz uzun sürse dahi kulağınızda ağrı yapmaz. Ergonomik olduğu için kullanımı çok basittir. Ürünün birçok işletim sistemi ve platform ile uyumlu olması avantaj yaratır. Bireysel veya kurumsal işlerinizi yapmanıza yardımcı olan ürünü satın almak için Trendyol'a bakabilirsiniz.