5
Webcam kategorisinde
en çok favorilenen 5. ürün

logitech C922 Full HD 1080p Yayıncılar için Profesyonel Web Kamerası - Siyah

4.499 TL
Peşin Fiyatına 6 Taksit!
Ürünün Diğer Satıcıları (1)
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
5.148,97 TL

Ürün Bilgileri

logitech C922 Full HD 1080p Yayıncılar için Profesyonel Web Kamerası - Siyah

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Gelecek Evimde LTD. ŞTİ. Satıcı Ünvanı: GELECEK EVİMDE BİLİŞİM TEKNOLOJİLERİ LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Ankara Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0390103763600001 Vergi Kimlik Numarası: 3901037636
    Bu ürün Gelecek Evimde LTD. ŞTİ. tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 10 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 5 adet sipariş verilebilir. 5 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Arabirim : USB 2.0, Garanti : 24 Ay Garanti, Dahili Mikrofon : Var,

Ürün Özellikleri

  • Garanti Tipi Resmi Distribütör Garantili
  • Garanti Süresi 2 Yıl
  • Kamera Çözünürlük 720P
  • Kare Hızı 30 fps
Geri Bildirim Ver

Logitech C922 Pro Stream Webcam Tripod Destekli V-U0028 960-001088 Fiyatı - Trendyol

Web kameralar, USB girişinden bilgisayara bağlanan ve görüntü yakalayabilen aygıtlardır. Birçok marka farklı donanımsal özelliklere sahip kameralar dizayn eder. C922 Logitech tarafından özenle tasarlanır. Teknoloji harikası kamera ile fotoğraf çekebilir, video kaydedebilir, canlı görüşmeler yapabilirsiniz. Logitech C922 Pro Stream webcam V-U0028 tripod destekli 960-001088 modeli masaüstü bilgisayarlara, dizüstü bilgisayarlara ve tabletlere kolaylıkla bağlayabilirsiniz. Bilgisayarın USB portu üzerinden bağlantı sağlayabilirsiniz. Ürün, 1,5 metre kablo uzunluğuna sahiptir. Tripod destekli aygıt her zemine kolaylıkla uyum sağlar. Düşme veya gevşeme gibi problemler engellenir. Böylece ürünü güvenle kullanabilir, tüm bu avantajlardan faydalanabilirsiniz. Markanın özenle tasarlanan bu ürününe Logitech C922 fiyat avantajları ile kolaylıkla sahip olabilirsiniz. Ürünün diğer özellikleri şöyledir:

  • Üstün görüntü kalitesi
  • Evden çalışanlar için pratik kullanım
  • Katlanabilir yapısı ile her zemine uyumlu tasarım

İşlevsel Tasarımıyla Logitech C922 Pro Stream Webcam

İşlevsel Tasarımıyla Logitech C922 Pro Stream Webcam

Teknolojinin gelişmesiyle birlikte insan hayatını kolaylaştıran pek çok elektronik aygıt tasarlanır. Bu ürünlerden biri olan webcam, sevdiklerinizle birlikte görüntülü olarak iletişim kurmanıza fırsat verir. Dilerseniz bu görüntüleri ve videoları kaydedebilir, sevdiklerinizle paylaşabilirsiniz. Logitech C922 Pro Stream webcam ile videolar çekebilir, bu videoları sosyal medyada paylaşabilirsiniz. Oldukça popüler olan Zoom ve Meet gibi platformlara katılabilirsiniz. Bu ürün özellikle öğrencilere kolaylık sağlar. Canlı yayın derslerine bu aygıt ile kesintisiz katılabilir, verimli bir ders saati geçirebilirsiniz. Logitech C922 Pro webcam, YouTube kanalı için video çekenlere de hitap eder. Teknolojinin ilerlemesiyle toplantı gibi birçok iş görüşmesi de sanal ortama taşınır. Evden çalışan ve video görüşmesi yapan kişiler de bu ürünü tercih edebilirler. Logitech C922 Pro Stream fiyatları ise her bütçeye uygun bir aralıkta sunulur.

Kaliteli Logitech C922 Pro Stream Webcam Tripod

Kaliteli Logitech C922 Pro Stream Webcam Tripod

Logitech C922 Pro Stream webcam tripod sahip olduğu özelliklerle oldukça ilgi görür. Ürün, 1080p full HD çözünürlükte 30 kare video kaydedebilme özelliğine sahiptir. 60 kare görüntü isteyenler için de 720p full HD kayıt olanağı sunar. Görüntü performansıyla oldukça tatmin edici olan ürünün kurulumu da kolaydır. Ürün, katlanabilir esnek yapıya sahiptir. Dizüstü bilgisayar veya monitör üzerine rahatlıkla yerleştirilir. Markanın bu ürünü 78°’lik bir görüş alanına sahiptir. Ayrıca otomatik odaklama özelliği bulunur. Özellikle kamera karşısında çok hareket eden biriyseniz cihaz kolaylıkla odaklama yapabilir. C922 Pro Stream webcam V-U0028 tripod destekli kamera, düşük ışık performansıyla da oldukça ilgi çeker. Kameranın her iki tarafında da birer ışık bulunur. Karanlık bir ortamda yayın yapmanız gerekiyorsa kamera bu fırsatı sunar. Logitech C922 Pro Stream webcam fiyat avantajlarından faydalanarak ürüne sahip olabilirsiniz.

Uygun Fiyatlarla C922 Pro Stream Webcam V-U0028

Uygun Fiyatlarla C922 Pro Stream Webcam V-U0028

Logitech C922 Pro Stream webcam V-U0028 tripod destekli fiyatları ürünün tasarımına, özelliklerine, barındırdığı teknolojiye, kullanılan malzeme ve materyallere göre belirlenir. Kamera, her bütçeye uygun fiyat aralığında sunulur. Cazip fiyatlarla sunulan bu ürüne sahip olabilirsiniz. Ürün, ses konusunda da oldukça etkileyicidir. Cihazın her iki yanında da mikrofon bulunur. Bu özellik öğretmenler, evden sunum yapan kişiler, toplantı yapanlar için büyük kolaylık sağlar. Ürün, donanımsal özelliklerinin yanı sıra kalitesi ve dayanıklılığı ile oldukça beğeni alır. Kaliteli malzeme ve materyaller kullanılan cihaz, düşme ve çarpma gibi kazalara karşı kuvvetlendirilir. Logitech C922 Pro Stream webcam V-U0028 tripod destekli yorumlarını inceleyebilirsiniz. Yorumlar, Logitech C922 Pro Stream webcam V-U0028 tripod destekli kullananların değerlendirmelerini içerir. Ürün hakkında detaylı bilgi sahibi olabilir, satın alma işlemini kolaylaştırabilirsiniz. Trendyol üzerinden bu ürünü inceleyebilirsiniz.