Liquid Keratin Mega Keratin Bakım Seti Full

Ürünün Diğer Satıcıları (1)
2 Al Sepette %10 İndirim
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
3.990 TL3.349 TL

Ürün Bilgileri

Liquid Keratin Mega Keratin Bakım Seti Full

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: LIQUID KERATİN Satıcı Ünvanı: İNCOSMO TEKNOLOJİ ANONİM ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Isparta Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0478097842600001 Vergi Kimlik Numarası: 4780978426
    Bu ürün LIQUID KERATİN tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 100 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 5 adet sipariş verilebilir. 5 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.

Ürün Özellikleri

  • Ek Özellik Organik
  • Saç Tipi Tüm Saç Tipleri
  • Etki Besleyici / Onarıcı
  • İçerik Keratin
  • Özellik Sülfatsız
Geri Bildirim Ver

Liquid Keratin Mega Keratin Seti Kökten Uca Komple Saç Bakımı

Keratin, saçta yer alan önemli maddelerden biridir. Günlük hayatta yapılan şekillendirmeler; açma ya da boyama işlemleri sonucunda saç zayıflar. Bu durumda bünyesinde yer alan keratini kaybeder. Bu durumun önüne geçebilmek adına Liquid keratin mega keratin seti kökten uca komple saç bakımı seçeneğini değerlendirebilirsiniz. Ürün, saçların eski sağlıklı formuna dönüşmesini kolaylaştırır. Kısa sürede etki gösterir. Yıpranmaların hızla onarılmasını sağlar. Kırılma veya kepek gibi istenmeyen durumların çözümüme kavuşturulmasına yardımcı olur. Ürün, dipten uca bakım yapar. Böylelikle sağlıklı ve canlı bir görüntüye kavuşmanızı sağlar. Saçları besleyerek kaybettikleri keratinin yeniden kazanılmasına yardımcı olur. Aynı zamanda uzunluklarının artmasına da katkı sağlar. Ürün, özellikleri nedeniyle beğeni kazanır. Sağlıklı ve canlı bir görüntüye kavuşabilmek adına ürünü tercih edebilirsiniz.

  • Sağlıklı görüntü
  • Hızlı ve etkili çözüm
  • Dipten uca onarım

Etkili Liquid Keratin Mega Keratin Seti

Etkili Liquid Keratin Mega Keratin Seti

Liquid keratin mega keratin seti kökten uca komple saç bakımı kullananlar genel olarak ürün sayesinde saçlarının istedikleri forma kavuştuğundan bahsederler. Bakım seti; dokuz parça ürünün bir araya getirilmesi ile oluşur. Şampuan, saç kremi, keratin maskesi, keratin yağı, dip bakım yağı, gözenek açıcı, keratin serumu 6’lı set ve çilekli keratin nem sütü ürün içerisinde yer alır. Ürün, saçların sağlıklı ve canlı bir forma gelmesini sağlayacak niteliklerle donatılır. Ağırlaşma gibi istenmeyen durumların meydana gelmesi engellenir. Hızlı bir şekilde uzamaya yardımcı olur. Dipten uca bakım sağlayarak güçlü ve dayanıklı bir hale gelmesini sağlar. Müşterilerin etkili çözüme kavuşmasına imkan sunar. Köklerinin beslenmesini ve güçlenmesini sağlar. Böylelikle dökülme gibi istenmeyen durumlara karşı çözüm getirir. Sağlıklı saçlara kısa sürede ulaşabilmek adına ürünü kullanabilirsiniz.

Kaliteli Liquid Keratin Bakım Seti

Kaliteli Liquid Keratin Bakım Seti

Liquid keratin mega keratin seti kökten uca komple saç bakımı yorumları genel olarak olumlu yöndedir. Müşteriler yorumlarında ürünün ihtiyaçlarını karşıladığından bahsederler. Ürün sayesinde istedikleri canlı, güçlü ve sağlıklı görüntüye kavuştuklarını ifade ederler. Beğeni kazanan bu ürün, kişilerin beklentilerini karşılar. Ürün sayesinde saçlarınız hızla uzar. Dökülme ve kepek gibi problemlere karşı çözüm sunar. Müşterilerin isteklerini cevaplandıracak özelliklerle donatılır. Müşterilerin ihtiyaçlarını karşılayacak tüm niteliklere sahiptir. Boya veya açma gibi işlem görmüş saçlar için kullanılabilir. Keratin ihtiyacını karşılayarak saçların sağlıklı bir forma kavuşmasına yardımcı olur. Saç derisinde meydana gelen hastalıkların tedavisini de sağlar. Derinin tahriş olmasını engeller. Kırıklara ve yıpranmalara karşı yüksek düzeyde onarım yapar. Eski sağlıklı formlarına kavuşmalarına olanak tanır. Özellikleri sebebiyle ürün müşterilerin beğenisini kazanır. Siz de yorumları inceleyip objektif bir şekilde değerlendirme yapabilirsiniz.

Cazip Liquid Keratin Saç Bakımı Uygun Fiyatlarla

Cazip Liquid Keratin Saç Bakımı Uygun Fiyatlarla

Dikkat çeken bu ürün; görülen matlık ve kuruluk gibi durumların çözülmesine yardımcı olur. Saçların yumuşak ve güçlü bir hal almalarına sebebiyet verir. Kolay tarama olanağı sunar. Bu nedenle tarama esnasında yaşanabilecek olan kırılmaların da önüne geçer. Saçların eski sağlıklı formuna kavuşmasına aracıdır. Ürün içeriğinde paraben ya da silikon gibi sağlığa zarar veren maddeler yer almaz. Set içerisinde bulunan ürünler son derece kalitelidir. Ürün kullanım kolaylığı ile müşterilerin beğenisini kazanır. Pratik kullanım özelliği sayesinde rahatlıkla evde uygulanabilir. Saçta ağırlaşma gibi istenmeyen durumların oluşmasını engeller. Saçın nem ihtiyacını iyi şekilde karşılar. Liquid keratin mega keratin seti kökten uca komple saç bakımı fiyatları, ürün özellikleri dikkate alınarak belirlenir. Sağlıklı ve güçlü saçlara kavuşmanın etkili yolu olan bu ürüne Trendyol aracılığıyla kolay bir şekilde ulaşabilirsiniz.