Liquid Keratin Düzleştirici Keratin Saç Bakım Seti - Brezilya Fönü (3'lü Set)

999 TL
Ürünün Diğer Satıcıları (1)
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura

Ürün Bilgileri

Liquid Keratin Düzleştirici Keratin Saç Bakım Seti - Brezilya Fönü (3'lü Set)

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: LIQUID KERATİN Satıcı Ünvanı: İNCOSMO TEKNOLOJİ ANONİM ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Isparta Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0478097842600001 Vergi Kimlik Numarası: 4780978426
    Bu ürün LIQUID KERATİN tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 100 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 5 adet sipariş verilebilir. 5 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • DÜZLEŞTİRİCİ KERATİN SAÇ BAKIM SETİ - BREZİLYA FÖNÜ (3’LÜ PAKET) NEDİR NASIL UYGULANIR Dalgalı, kıvırcık, karışık, kabaran, kuru, sert ve yıpranmış saçları besler ve 4-6 ay kadar pürüzsüz, düz, yumuşak, ipeksi ve parlak yapar. Formaldehit içermez, nazik formülü ve meyve özlü kokusuyla göz ve boğaz tahrişi yapmaz. Brezilya fönü etkili bu saç düzleştirici keratin setimizi, saçınızda güvenle ve rahatlıkla evde kendiniz kuaföre gitmeden kullanabilirsiniz. Kadın ve erkekler rahatlıkla kullanabilir. Keratin Set İçerikleri: 1- Kuru, mat, kabaran saça Keratin Şampuanı (350ml) 2- Brezilya fönü etkili düzleştirici Keratin Saç Bakım Kremi (125ml) 3- Günlük saç bakım için, besleyici parlatıcı Keratin Saç Bakım Kremi (200ml) Düzleştirici Keratin Saç Bakım Seti (3’lü) Brezilya fönü Kullanımı: Sıcak suyla ve şampuanla 2 defa yıkanmış %80-%90 kurutulmuş, %10-20 nemli saçınızın boy ve uçlarına (dipler hariç) Düzleştirici Keratin Saç Bakım Kreminden yeteri kadar uygulayın. Sık dişli tarak ile 15 dakika sürekli tarayın ve fazla kremleri atın. 15 dakika daha beklettikten sonra ılık fön çekin, sonra düzleştirici pres (200-240) uygulayın. İki gün beklettikten sonra saçınızı yumuşatan özel Malibu Keratin Şampuanı ile yıkayın ve uzun süreli kalıcı düzleştirme yapan ve brezilya fönü etkisi veren düzleştirici krem uygulamasını ikinci defa aynen yukarıda anlatıldığı gibi birebir tekrar uygulayın. 2 gün sonra Malibu Keratin Şampuanı ile yıkayın. Fazla suyunu alın, çok az nemli kalan saçınıza saçta kalan durulanmayan Keratin Bakım Kremini uygulayın ve işlemi bitirin. Daha kalıcı, parlak canlı ve ipeksi saçlar için Malibu Keratin Şampuanı ve Keratin Saç Bakım Kremini günlük bakım olarak her zaman kullanabilirsiniz. Hatırlatma: Kullanım esnasında plastik eldiven kullanın, cilde temas ettirmeden uygulayın.. Yıpranmış, hassas ve dayanıksız saçlarda uygulama öncesi saçlarınızı güçlendirmek için mutlaka Liquid Keratin (20 ml veya 30 ml) Onarıcı Keratin Serum yüklemesi yapın.. NOT: Tüm konular ve brezilya fönü uygulaması için 05372638050 - 02122104546 numaralı telefonlardan her zaman bilgi alabilirsiniz. Müşteri temsilcilerimiz saçınızda istediğiniz memnuniyeti alana kadar size her zaman destek vereceklerdir.

Ürün Özellikleri

  • Ek Özellik Organik
  • Saç Tipi Tüm Saç Tipleri
  • Etki Besleyici / Onarıcı
  • İçerik Keratin
  • Özellik Sülfatsız
Geri Bildirim Ver