5
Çapa Makinesi kategorisinde
en çok favorilenen 5. ürün

Lieber German 7900-xt Benzinli Mini Çapalama Makinesi 7,9 Hp 75 cc Magnezyum Karter Çift Egzozlu Çapalama Makinesi

6.599 TL
Peşin Fiyatına 6 Taksit!

Ürün Bilgileri

Lieber German 7900-xt Benzinli Mini Çapalama Makinesi 7,9 Hp 75 cc Magnezyum Karter Çift Egzozlu Çapalama Makinesi

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: SantiyeMarketim Satıcı Ünvanı: ATS HIRDAVAT TEKNİK YAPI MAKİNA İÇ VE DIŞ TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0103126748500001 Vergi Kimlik Numarası: 1031267485
    Bu ürün SantiyeMarketim tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 100 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 2 adet sipariş verilebilir. 2 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Kolay Hızlı Demonte Kurulum 3 Parça Halinde Kolay Kurulumu Mevcuttur 1.Parça- Motor Gövdesi ve Bıçaklar 2.Parça-Teker Bağlantısı 3.Parça-Kol Bağlanı Aparatları ÜRÜN ÖZELLİKLERİ Motor Tipi: 7900-Xt Motor Özelliği: 2 Zamanlı, Hava Soğutmalı, Çift Silindirli Çapalama Genişliği: 30-35 cm Çapalama Derinliği: 17-23 cm Motor Gücü: 6.85kW Silindir Hacmi: 63cc Maxmımum Performans 68 cc Devir: 9500 devir/dk Sıkıştırma Oranı: 25:01 Döner Pulluk Genişliği: 300mm Ateşleme Sistemi: İpli/Recoil Brüt Ağırlık: 17 kg Net Ağırlık: 16 kg Lieber German marka Çapalama Makinesi kompakt tasarımı ve kullanışlı yapısı ile bahçeler de en büyük yardımcınız olacaktır. Çapalama Makinesinden en iyi performansı almak için makineyi kullanım amacı dışında kullanmayınız. Makinayı sorunsuz Kullanım İçin Bilen birine Kurdurunuz Ürünün Kullanılması Yağ Ekleme 2 zamanlı motor yağını 25:01 sıkıştırma oranı ile yakıta ekleyin. Dikkat: Saf benzin kullanımdan kaçının ya da 25:01 benzin/yağ karışımını uygulayın. Yakıt eklenirken, emniyet talimatlarına uyun. Çalıştırma Yakıtı algılayana kadar yaklaşık 5-6 kez karbüratör düğmesine basın. Not: Motor yüksek sıcaklıkta ise, jikleyi orijinal pozisyona getirin. Dişli bıçak çalışırken, dişli bıçağa bir şey gelmediğinden ve kimseye zarar gelmiceğinden emin olun. Devir Belirleme Dönüş hızı dakikada 8000-9000 devire geldiğinde, dönüş hızının kontrolü için serbest yükteki hızı kesinlikle 0,5m/sn olmalıdır. Bıçak Dönen bıçağın kalitesini korumak için, taş vb. sert, katı cisimlerle temas kurmasını önleyin.

Ürün Özellikleri

  • Tip Benzinli
Geri Bildirim Ver