9
Köpek Kafesi kategorisinde
en çok ziyaret edilen 9. ürün

leplus Ahşap Mobilya Stili İç Mekan Köpek Kafesi, Üç Kapılı ve Çıkarılabilir Tepsili, 70x51x60,5 cm

20.623 TL
Tükeniyor!
Peşin Fiyatına 6 Taksit!

Sıkça Sorulan Sorular

Satın aldığım ürünü nasıl iade edebilirim?
İlgili mevzuat uyarınca satın aldığınız ürünü ambalajı açılmadığı müddetçe 15 gün içerisinde ücretsiz iade edebilirsiniz. İade ettiğiniz ürünün sağlam şekilde satıcıya ulaşabilmesi için orijinaline uygun şekilde tekrar paketlenmiş olarak gönderimi önemlidir. Detaylı bilgi için tıklayınız.

Ürün Bilgileri

leplus Ahşap Mobilya Stili İç Mekan Köpek Kafesi, Üç Kapılı ve Çıkarılabilir Tepsili, 70x51x60,5 cm

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: LEPLUSMARK Satıcı Ünvanı: LE PLUS GROUP TEKNOLOJİ İTHALAT İHRACAT SANAYİ VE TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0608170340000001 Vergi Kimlik Numarası: 6081703400
    Bu ürün LEPLUSMARK tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 8 adet sipariş verilebilir. 8 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Çıkarılabilir köpek tuvaletli köpek kutusu – HOJINLINERO köpek kafesi, ev için ideal bir seçenektir. Metal tabanlı ve çıkarılabilir ABS plastik tepsi, köpek pisliklerini, çöpü veya düzensiz dökülmeleri kolayca temizlemenizi sağlar. Bu çıkarılabilir zemin kasesi, kafesin içine veya altına yerleştirilebilir. Köpek sandığı üç kapılı tasarıma sahiptir - bir ön kapı ve iki yan kapı, evcil hayvanların girmesi veya beslenmesi için rahattır. Köpek kafesini istediğiniz her yere koyabilirsiniz, örneğin oturma odasındaki kanepenin yanında, köşede, yatak odasında veya koridorda komodinin üzerinde. Sağlam ve güvenli yapı - Mobilya tarzı köpek kutusu, ince tel ve alüminyumdan yapılmış köpek kafeslerine göre daha dayanıklıdır. Kalın, yüksek kaliteli, korozyona dayanıklı kare çelik borudan yapılmıştır, bu da güçlü ve agresif köpeklerin oynaması ve uyuması için idealdir. Köpek kulübesi yüksek kaliteli çelik ve suntadan üretilmiştir, su geçirmezdir, köpeğiniz kutuda salya akıyorsa silmeniz yeterlidir. Ev için çok fonksiyonlu köpek kafesi – Mobilya tarzında modern köpek kutuları, mobilya görünümlü en çekici tasarımı ile dikkat çeker. TV dolabı, yan sehpa veya komodin olarak da kullanılabilir. Şık görünümü evinize mükemmel uyum sağlar. Geniş ahşap kapak plakası yaşam hissini artırır ve evcil hayvan ürünleri, kitaplar veya dekorasyonlar için kullanılabilir.
Geri Bildirim Ver