Lee Cooper Erkek Glory Mont Lacivert 211 LCM 232007

1.199,99 TL
Peşin Fiyatına 3 Taksit!
Beden:
Beden Tablosu
S
M
L
XL
2XL
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle

Ürün Bilgileri

Lee Cooper Erkek Glory Mont Lacivert 211 LCM 232007

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: MIGUTEX MAĞAZACILIK Satıcı Ünvanı: MİGUTEX MAĞAZACILIK SANAYİ VE TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0381091574300001 Vergi Kimlik Numarası: 3810915743
    Bu ürün MIGUTEX MAĞAZACILIK tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için [page="return_conditions"]tıklayın[/page].
  • %100 POLYESTER

Ürün Özellikleri

  • Materyal Polyester
  • Kalıp Dar / Slim
  • Yaka Tipi Kapüşonlu
  • Model Şişme
  • Renk Lacivert
  • Kapama Şekli Fermuarlı
  • Cep Tipi Cepli
Geri Bildirim Ver

Lee Cooper 211 Lcm 232007 2501 211 LCM 232007 2501 Slim Fit Kapüşonlu Cepli Şişme Mont Erkek Mont

Lee Cooper slim fit kapüşonlu cepli şişme mont, sonbahar ve kış aylarında kullanmak için uygundur. Lacivert rengi sayesinde diğer tüm giysilerinizle uyumlu sağlar. Soğuk zamanlarda kullanıcısını terletmeden sıcak tutar. Yağışlı havalarda kullanıma uygundur. İçerisine kolay kolay su sızdırmaz. Lee Cooper slim fit kapüşonlu cepli şişme mont, soğuk havalarda dışarı çıkarken kullanabileceğiniz bir üründür. En zorlu kış aylarında bile kullanılabilir. Şişme tarzda olduğu için son derece hafiftir. Bu özelliği sayesinde rahat kullanım imkânı sunar. Elleri soğuk havalardan korumak için cep kısımları kullanılabilir. Cepleri ile ellerinizi kısa süre içerisinde ısıtır. Oldukça şık bir tasarıma sahiptir.

  • Ürün materyali %100 polyesterdir.
  • Yakası kapüşonludur.
  • İç ve dış kısımlarında cepleri bulunur.

Lee Cooper Kapüşonlu Cepli Şişme Montun Kumaş Özellikleri

Lee Cooper 211 Lcm 232007 2501 211 LCM 232007 2501 Slim Fit Kapüşonlu Cepli Şişme Mont Erkek Mont Yorumları

Lee Cooper şişme mont slim fit kalıp ile üretilir. Lee Cooper slim fit kapüşonlu cepli şişme mont, ince vücut yapısına sahip olan erkekler için uygundur.%100 polyester malzemeden üretilir. İçerisindeki astar da yine %100 polyesterdir. Şişme olması sayesinde oldukça hafif olan Lee Cooper 211 Lcm mont son derece kullanışlı bir üründür. Hafif yapısına rağmen oldukça dayanıklıdır. Uzun süre boyunca güvenle kullanılabilir ve kolay kolay deforme olmaz. Lee Cooper slim fit kapüşonlu cepli şişme mont, yüksek oranda ısı koruması sağlar. Giydikten sonra içerideki ısıyı muhafaza eder. Bu sayede kullanıcısının üşümesine izin vermez. Fermuarlı olması sayesinde ön kısmı kolayca kapatılabilir. Yüksek kaliteye sahip olan fermuarı kolay kolay bozulmaz. Fermuarı kapalı şekilde kullanıldığında ısı yalıtımını çok daha verimli bir şekilde gerçekleştirir.

Lee Cooper Kapüşonlu Cepli Şişme Mont Sıcak Tutar mı?

Lee Cooper 211 Lcm 232007 2501 211 LCM 232007 2501 Slim Fit Kapüşonlu Cepli Şişme Mont Erkek Mont Yorumları

Lee Cooper slim fit kapüşonlu cepli şişme erkek mont 211 Lcm, en zorlu kış aylarından bile kullanıcısını sıcak tutar. Kaliteli malzemesi sayesinde ısı yalıtımı sağlayarak dışarıdaki soğuk havanın içeriye girmesini önler. Aynı zamanda içerideki sıcak havanın da dışarıya çıkmasını engeller. Bu sayedekarlı havalarda bile güvenle kullanılabilir.Kaliteli iç astarı sayesinde sıvılara karşı da koruma sağlar. Lee Cooper slim fit kapüşonlu cepli şişme mont, yağışlı havalarda vücudun baş kısmının korunmasını sağlar. Kapüşon kısmı istenildiği zaman kolaylıkla takıp çıkarılabilir. Kapüşon kısmında bulunan ipler isteğe bağlı olarak ayarlanabilir. Bu sayede en soğuk havalarda bile başınızı koruyabilirsiniz. Kapüşon aynı zamanda kullanıcısının ense kısmını da korur. Lee Cooper slim fit kapüşonlu cepli şişme mont tüm bu özellikleri ile soğuk havalar için son derece uygundur. 

Lee Cooper Kapüşonlu Şişme Montu Kimler Tercih Edebilir?

Lee Cooper 211 Lcm 232007 2501 211 LCM 232007 2501 Slim Fit Kapüşonlu Cepli Şişme Mont Erkek Mont Yorumları

Lee Cooper slim fit kapüşonlu cepli şişme mont, ince yapılı giysilerden hoşlananlar tarafından tercih edilebilir. Vücuda tam oturan slim fit kalıpları tercih eden erkekler için de uygundur. Hem günlük hem de özel günlerde kullanmaya uygun bir monttur. Mükemmel tasarımı sayesinde hem kullanışlı hem de şık bir üründür. Casual giyinmekten hoşlanan, rahat giysileri tercih edenler gönül rahatlığı ile bu montu kullanabilir. Lacivert renkli olması sayesinde de diğer giysilerinizle kolayca kombinlenebilir. Lee Cooper slim fit kapüşonlu cepli şişme mont, rahat kullanımı ile yoğun ilgi gören bir üründür. Bu sayede Lee Cooper slim fit kapüşonlu cepli şişme erkek mont yorum konusunda kullanıcılarından genellikle olumlu geri dönüşler almayı başarır. Gerçek kullanıcılar tarafından yazılan bilgiler sayesinde ürünün size uygun olup olmadığına daha rahat karar verebilirsiniz. Lee Cooper slim fit kapüşonlu cepli şişme montu Trendyol üzerinden hemen satın alabilirsiniz. Yıl boyunca devam eden kampanyaları takip ederek avantajlı fiyatlarla alışveriş yapabilirsiniz.