LED LAMP Şerit Led Rgb 5 Metre Kumandalı 20 Renk Iç Mekan Tak Çalıştır Double Pcb

599,99 TL
Peşin Fiyatına 3 Taksit!

Ürün Bilgileri

LED LAMP Şerit Led Rgb 5 Metre Kumandalı 20 Renk Iç Mekan Tak Çalıştır Double Pcb

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: KEMUTECH Satıcı Ünvanı: KADRİYE SOYUTÜRK İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Vergi Kimlik Numarası: 7770662875
    Bu ürün KEMUTECH tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 10 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 50 adet sipariş verilebilir. 50 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Şerit Led Rgb 5 metre Kumandalı Iç Mekan Tak Çalıştır Double Pcb

Ürün Özellikleri

  • Ebatlar 10 metre
  • Renk Beyaz
Geri Bildirim Ver

LED Lamp Şerit LED RGB 10 Metre Kumandalı 20 Renk İç Mekan Tak Çalıştır Double PCB

Değişen teknoloji ortamının sıcaklığını evinizde veya istediğiniz mekanda gösterebilen ışıklar her zaman ön plandadır. Günlük hayatta özellikle akşam zaman dilimlerinde rengarenk ortam oluşturmak için kullanılan bu ışıklar, genellikle sessiz anların vazgeçilmezdir. Başarılı bir ışık performansı sergileyen LED Lamp şerit LED RGB 10 metre kumandalı 20 renk iç mekan tak çalıştır double PCB 5 cm’de bir kesilebilen özelliğe sahiptir. Kesilen yerleri kolayca lehim yoluyla istediğiniz zaman birleştirebilirsiniz. Ayrıca birleştirme aparatlarının pratik ve kolay olması sonucunda da istemediğiniz veya olumsuz bir durumla karşılaştığınız da zahmetsizce çıkarılabilir. Dayanıklı ve kullanışlı bir tasarıma sahip olan kumandalı LED şerit çift bant özelliklidir. Bu özelliği sayesinde kullanım rahatlığı sağlar. Şık tasarımlı bu ürünü evinizin çeşitli noktalarına asabilirsiniz.

  • Kaliteli tasarım
  • 20 renk içerik
  • Pratik yapı

Dayanıklı Şerit LED RGB 10 Metre Kumandalı 20 Renk

Dayanıklı Şerit LED RGB 10 Metre Kumandalı 20 Renk

RGB şerit LED kumandalı kısa tuş özellikleriyle istediğiniz yerden kontrol edebileceğiniz bir teknolojik üründür. Işığın derecesini ayarlayabilirsiniz. Ayrıca açma kapatma işlem rahatlığından dolayı sıklıkla tercih edilir. Çok fonksiyonlu modları eğlence ortamı konusunda hayatınızı kolaylaştırır. Bu modelin rengi 20 seçeneği olan RGB ile tasarlanır. Bu renk seçeneğinin fazla olmasıyla size her türlü ortamı oluşturma kolaylığı sağlar. Yapıştırdıktan sonra 50 cm’de bir silikon tabancasıyla yapıştırmanız kaliteli bir görünüm almanıza yardımcı olur. Ayrıca bu sayede uzun süre kullanabilirsiniz. Kaliteli ve dayanıklı tasarıma sahip olan bu model, IP20 koruma sınıfına aittir. Harcadığı 2.3 veya 3 amper enerjisi ile çok fazla elektrik harcamaz. Fazla enerji harcamaması ile ayrıca cebinize rahatsızlık vermez. Siz de keyifli anlar için bu ürüne göz atabilirsiniz.

Şerit LED RGB 10 Metre Kumandalı 20 Renk Avantajları

Şerit LED RGB 10 Metre Kumandalı 20 Renk Avantajları

Hafif yapılı bu ürün, 20 renk seçeneğe sahiptir. 2.3 veya 3 amper enerji yakmasıyla müşterilere enerji konusunda avantaj sağlar. Ürünün bu avantajı sayesinde faturalarınızda hızlı bir artış olmaz. Sahip olduğu göz alıcı renkleriyle ön plana çıkar. Karanlık ortamda renklerinin farklılığı kendini belli eder. Uzunluğunun kişinin isteğine göre ayarlanabilmesi müşteriler tarafından oldukça beğenilen özelliğidir. Kumandasında beyaz yazmasına rağmen 3 ana rengi oluşturur. İlk günkü dayanıklı yapısını ve renkli görüntüsünü her daim korur. Fazla ağır olmayan tasarımıyla bu ürünün dilediğiniz her zaman yerini kolaylıkla değiştirebilirsiniz. Kullanışlı ve eğlenceli tasarıma sahip LED ışık, 12 volt akımdır. LED Lamp şerit LED RGB 10 metre kumandalı 20 renk iç mekan tak çalıştır double PCB fiyatı ürünün tüm bu avantajları göz önünde bulundurularak belirlenir.

Kullanışlı Şerit LED RGB 10 Metre Kumandalı 20 Renk

Kullanışlı Şerit LED RGB 10 Metre Kumandalı 20 Renk

Dayanıklı yapısı olan 44 tuşlu LED ışık, kullanışlı sistemi sayesinde ön plana çıkar. Aynı zamanda PCB gerçek 3 çip özelliği sayesinde nem ve suya maruz kalındığında kullanım rahatlığı sağlar. RGB renklerinin kullanılan mekana göre renk seçeneklerinin olmasından dolayı sıklıkla tercih edilir. Pratik yapısı ve eğlenceli görünümüyle size unutulmaz anlar yaşatır. Uzun süre dayanan kaliteli yapısı hayatınızı durdurmak zorunda bıraktırmaz. Böylelikle markanın bu LED ışığı, uzun zaman dayanan silikon yapıya sahip olmasıyla beğeni toplar. LED Lamp şerit LED RGB 10 metre kumandalı 20 renk iç mekan tak çalıştır double PCB yorumları bölümüne Trendyol aracılığıyla bakabilirsiniz. Yapılan yorumlar ve beğeniler kaliteli olan benzersiz bu ürün hakkında size fikir verebilir. Bu ürünü uygun fiyat avantajı ile değerlendirerek güven içinde satın alabilirsiniz.