LarinHome Büyük Boy Ayaklı Grı Plastik Çekmeceli 4 Katlı Sebzelik Komidin

Peşin Fiyatına 3 Taksit!
Ürünün Diğer Satıcıları (2)
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
1.420 TL

Ürün Bilgileri

LarinHome Büyük Boy Ayaklı Grı Plastik Çekmeceli 4 Katlı Sebzelik Komidin

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Estel Collection Satıcı Ünvanı: ASBAY GROUP BİLİŞİM VE TEKNOLOJİ HİZMETLERİ İÇ VE DIŞ TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0086157516600001 Vergi Kimlik Numarası: 0861575166
    Bu ürün Estel Collection tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 100 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • 4 çekmeceli plastik komidin, evinizde veya iş yerinizde kullanabileceğiniz çok amaçlı bir depolama çözümüdür. Boyutları 34cm x 45cm x 90cm'ye sahiptir ve hafif yapısı sayesinde kolayca taşınabilir. Komidin, herhangi bir odaya mükemmel şekilde uyacak şekilde tasarlanmıştır. Banyo veya mutfakta kullanarak havlu, çamaşır bezi, temizlik malzemeleri gibi eşyalarınızı depolayabilirsiniz. Ayrıca çocuk odalarında oyuncak, kıyafet veya diğer malzemeleri saklamak için de kullanabilirsiniz. İş yerinizde, evraklarınızı bu komidinde düzenleyerek saklayabilirsiniz. 4 adet çekmece sayesinde belgelerinizi veya diğer küçük eşyalarınızı kolayca organize edebilirsiniz. Ayrıca, komidinin sökülebilme ve takılabilme özelliği sayesinde, ihtiyaç duyulduğunda kolayca taşınabilir veya başka bir odaya taşınabilir. Bu özellik, komidinin pratik ve kullanışlı bir depolama çözümü olduğunu göstermektedir. Sonuç olarak, bu plastik komidin, çok amaçlı kullanımı ve rahat sökülüp takılabilme özelliği sayesinde evlerde, iş yerlerinde veya çocuk odalarında kullanabileceğiniz mükemmel bir depolama çözümüdür.

Ürün Özellikleri

  • Materyal Plastik
  • Renk Lacivert
Geri Bildirim Ver