Kütahya Porselen 36 Parça 11101 Desen Kahvaltı Takımı

5.999,99 TL

Ürün Bilgileri

Kütahya Porselen 36 Parça 11101 Desen Kahvaltı Takımı

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Masvil Satıcı Ünvanı: VİLL KOZMETİK SANAYİ VE TİCARET ANONİM ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Diyarbakır Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0925108010500001 Vergi Kimlik Numarası: 9251080105
    Bu ürün Masvil tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Kütahya Porselen 36 Parça 11101 Desen Kahvaltı Takımı
  • 6 ADET 25 CM DÜZ TABAK 4 ADET 15 CM KAYIK TABAK 4 ADET 10 CM JOKER KASE 2 ADET 9 CM KASE 2 ADET 19 CM KAYIK TABAK 6 ADET ÇAY BARDAĞI 6 ADET ÇAY TABAĞI 6 ADET ÇAY KAŞIĞI

Ürün Özellikleri

  • Kişi Sayısı 6 Kişilik
  • Materyal Porselen
  • Renk Kırmızı
  • Parça Sayısı 0-50
Geri Bildirim Ver

Kütahya Porselen 36 Parça 11101 Desen Kahvaltı Takımı ile Şık Kahvaltılar

Sofraların olmazsa olmazı denildiğinde akla yemek ya da kahvaltı takımları gelir. Çeyiz alışverişinin özen ve dikkatle seçilen mutfak gereçlerinin başında yer alır. Setler, 6 kişilik 36 parça kahvaltı takımı ve 12 kişilik 86 parça kahvaltı takımı olmak üzere ikiye ayrılır. Çekirdek aileler için 6 kişilik kahvaltı takımları oldukça kullanışlı iken daha kalabalık geniş aileler için 12 kişilik kahvaltı takımları daha kullanışlı olacaktır. Kahvaltı takımları; üretildiği malzemeye, kullanım amacına, desenine ve parça sayısına göre birçok model içerir. Mutfak malzemelerinde önemli bir marka olan Kütahya Porselen’in üretiminden çıkan özgün ve soyut tasarımıyla dikkat çeken 36 parça 11101 desen kahvaltı takımı dikkat çekiyor. Şık, kullanışlı, dayanıklı ve sağlıklı bir materyal olan porselen kahvaltı takımının mavi, turuncu ve kırmızı renk ağırlıklı modelleri bulunuyor.

  • Dayanıklı ve Sağlıklı Porselen
  • Kolay Temizlenebilir Yapı
  • Özgün Tasarıma Sahip Desenler

Kütahya Porselen 36 Parça Kahvaltı Takımı Seçimi

Birçok kişi için yemeğin yapılışı kadar yemeğin sunum şekli de önem taşıyor. Sunum ve masa düzeninin en önemli parçalarından biri çokça desen ve renge sahip tabak takımlarıdır. En önemli öğün ve çoğu insan için mutluluk kaynağı sayılan kahvaltılarınızın eşsiz parçası olacak Kütahya Porselen 36 Parça Kahvaltı Takımı, yuvarlak ve oval formda porselen tabaklar içeriyor. 6 kişilik 36 parça kahvaltı takımı içinde 6 tane 25 cm düz tabak,4 tane 15 cm kare kayık tabak, 4 tane 10 cm joker kase, 2 tane 9 cm kase, 2 tane 19 cm kayık tabak, 6 tane çay bardağı, 6 tane çay tabağı, 6 tane çay kaşığı bulunuyor. Ürünlerin porselenden materyalden olması kullanışlı, kaliteli, dayanıklı ve uzun ömürlü olmasını sağlarken şık bir görünüm sağlıyor.

36 Parça 11101 Desen Kahvaltı Takımı ve İçeriği

Güne güzel bir şekilde başlamanın ilk adımı kahvaltıların başrolü olan kahvaltı takımınızın kullanışlı ve dayanıklı olması kadar hoş ve mutlu edici tasarıma sahip olması da önemlidir. 36 parça kahvaltı takımı hem günlük yaşamınızda hem de misafirlerinizi ağırlarken rahatça kullanabileceğiniz renkli ve modern tasarıma sahiptir. Renkleri ve desenleri ile kahvaltı sofranızı canlandırır. Sert bir yapıya sahip porselen materyali sayesinde yemeğinizin sıcak kalma süresini uzun tutar, yemeklerin tadını ve kokusunu içinde tutmaz, kolayca temizlenir. Bununla birlikte su ve zaman tasarrufu sağlar, seramik gibi su geçirme özelliği bulunmadığından ötürü tabaklarda çatlamalar ve desenlerde solmalar görülmez. Birçok avantaja sahip sağlıklı, dayanıklı, kullanışlı, şık ve modern Kütahya Porselen 36 parça 11101 desen kahvaltı takımı kullanıcısını memnun etmeyi başarmaktadır.

36 Parça 11101 Desen Kahvaltı Takımı ile Kahvaltı Masaları

Cam, melamin, bambu, emaye ve seramik gibi farklı materyallerden üretilen kahvaltı takımları içinde çokça tercih edilen porselen kahvaltı setlerinin en büyük avantajı dış yüzeyindeki sert sır sayesinde renk ve desenleri korumasıdır. Bu sır tabaklarınızda darbe ve çiziklere karşı da koruma sağlar. Kütahya Porselen 36 parça 11101 desen kahvaltı takımı, bulaşık makinesinde rahatlıkla yıkanabilir ve mikrodalgada güvenle kullanılabilir. Uyumlu kaseleri, tabakları, çay bardakları, çay kaşıkları ve sunum tabakları ile tüm ihtiyaçlarınızı karşılar. Birçok markası, materyal çeşidi, rengi, deseni ve parça sayısı bulunan porselen kahvaltı takımlarından zevkinize, ailenize ve bütçenize en uygun olanı seçmek için 36 parça 11101 desen kahvaltı takımı yorumlarını inceleyerek içinize sinen kahvaltı takımına sahip olarak Pazar kahvaltılarınızı daha keyifli bir hale getirebilirsiniz. Siz de bu ürüne indirimli uygun fiyat avantajları ile Trendyol'dan ulaşabilirsiniz.