Kukla Fabrikası Ayaklı Kız Kukla

2.490 TL
Son 1 ürün!
Peşin Fiyatına 3 Taksit!

Ürün Bilgileri

Kukla Fabrikası Ayaklı Kız Kukla

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Kukla Fabrikası Satıcı Ünvanı: ONUR AKADAM İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Eskişehir Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 2724769485400019 Vergi Kimlik Numarası: 0110187549
    Bu ürün Kukla Fabrikası tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Profesyonel Ayaklı Kız Çocuk Vantrolog Kukla - DİKKAT! GÖNDERİM SIRASINDA KIYAFET DEĞİŞEBİLİR. Kukla Fabrikası olarak profesyonel sahne kuklaları üretmekteyiz. Kuklamızın özellikleri
  • İçi sünger, dış yapısı kumaştan olan Kukla Fabrikası kuklaları hafif, kullanımı kolay ve ergonomiktir. Hareket ettirilebilen bir ağıza sahiptir. Kuklalarımız %100 el yapımı, konsept profesyonel sahne kuklasıdır. Kuklalarımızın kıyafeti değişebilmektedir. Kuklamız tam boydur. Gönderim sırasında kıyafetleri değişiklik gösterebilir. Kuklalarımız profesyonel, amatör ve hobi amaçlı kullanıcılar için uygundur. Kuklalarımız, tiyatro gösterilerinde, sahne şovlarında, dijital içeriklerde, drama ve terapilerde ayrıca kreş, okul, doğum günü ve AVM etkinlikleri gibi etkinliklerde de kullanılabilir. Sevdikleriniz için de farklı bir hediye seçeneğidir. Kuklamızın Ölçüleri, Boy: Yaklaşık 80 cm - Kol açık en genişliği: Yaklaşık 80 cm - Kafa: Yaklaşık 17 cm Uyarılar! Kuklalar yıkanmamalı, kuru temizleme yapılmamalı, sıcak ve soğuk ortamda bırakılmamalıdır. Temizliği nemli bir bez ile yapılmalıdır. Kuklalarda bulunan burun, diş, aksesuar, göz, saç, kulak, dil, gibi ve benzeri küçük parçalar çıkartılmamalıdır. Parçalar ağıza alınmamalı ve yutulmamalıdır.Kuklanın hiçbir parçası ağıza alınmamalı ve yutulmamalıdır. Dikkat! 14 yaş altı çocuklar kuklaları ebeveyn kontrolünde kullanmalıdır.

Ürün Özellikleri

  • Renk Bej
  • Paket İçeriği Tekli
  • Yaş 3+ Yaş
Geri Bildirim Ver