5
Kedi ve Köpek Taşıma Çantası kategorisinde
en çok ziyaret edilen 5. ürün

Ksburda Fileli Açılabilir Şeffaf Astronot Kedi Köpek Evcil Hayvan Taşıma Çantası Kırmızı

329 TL
Ürünün Diğer Satıcıları (1)
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
579,99 TL

Sıkça Sorulan Sorular

Satın aldığım ürünü nasıl iade edebilirim?
İlgili mevzuat uyarınca satın aldığınız ürünü ambalajı açılmadığı müddetçe 15 gün içerisinde ücretsiz iade edebilirsiniz. İade ettiğiniz ürünün sağlam şekilde satıcıya ulaşabilmesi için orijinaline uygun şekilde tekrar paketlenmiş olarak gönderimi önemlidir. Detaylı bilgi için tıklayınız.

Ürün Bilgileri

Ksburda Fileli Açılabilir Şeffaf Astronot Kedi Köpek Evcil Hayvan Taşıma Çantası Kırmızı

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: World Star Satıcı Ünvanı: ERHAN SEVİNÇ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Samsun Kep Adresi: [email protected] Vergi Kimlik Numarası: 7660705657
    Bu ürün World Star tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 50 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Fileli Açılabilir Şeffaf Astronot Kedi Köpek Evcil Hayvan Taşıma Çantası Kırmızı 9 Adet havalandırma kanalı, fermuarlı cep ve yumuşak mat ile evcil dostumuza konforlu bir yolculuk sağlar.Evcil hayvanınız için maksimum erişilebilirlik ve rahat bir ara alan sunar. ? Güvenli ve dayanıklı, çıkarılabilir mat kapak, evcil hayvanınızın daha rahat hissetmesini sağlar ? Ayarlanabilir omuz askıları taşımak için size kolaylık sağlar, evcil hayvanınızla gezilerin tadını çıkarmanızı sağlar ? 45*25*75*40 cm ölçülerine sahiptir. yaklaşık 10 kilo kediler, köpekler ve diğer küçük evcil hayvan tutabilir ? Havayolu, herhangi bir uçak koltuğuna uyan çoğu büyük havayolu şirketi tarafından onaylıdır.Evcil hayvanlarınızla iyi bir uçuşun tadını çıkarın ? Temizlemesi kolay, kirli olduğunda yıkamak için çıkarılabilir mat kapağını kolayca değiştirebilirsiniz Ürün özellikleri: ? Ürün ölçüleri: 45*25*75*40 cm ölçülerine sahiptir. ? Yük taşıma ağırlığı: 10 kg maksimum kapasite ? Ürün ağırlığı: 1,5 ? Malzeme: yüksek kaliteli Oxford kumaş, Polyester, dayanıklı mika ve ortopedik sırtlık Paket içerir: ? 1 x kedi sırt çantası ? 1 x çıkarılabilir yumuşak tabanlık ?

Ürün Özellikleri

  • Renk Kırmızı
  • Ürün Tipi Pet Araç Koltuğu
Geri Bildirim Ver

Fileli Şeffaf Evcil Hayvan Taşıma Çantası ile Fırsatı Yakala

Rutin yaşamınıza eşlik edip yaşamınızı renklendiren evcil dostunuzun bakım deneyimini iyileştirmeniz için özel olarak imal edilen modern tasarım bir çanta modelidir. Ksburda fileli açılabilir şeffaf astronot kedi köpek evcil hayvan taşıma çantası, temel olarak evcil dostunuzun yaşam alanınız genişletmeniz sırasında size pratiklik sağlamak amacıyla hizmet verir. Evcil dostunuz evde sıkıldığında onu hobi amaçlı gezdirmek istediğinizde pratik olarak size kullanışlılık sağlayabilir. Bunun yanı sıra çeşitli zorunluluklardan ötürü ortaya çıkan seyahatlerde de evcil dostunuzu yanınızda bulundurabilmeniz amacıyla kullanışlı olarak hizmet verebilir. Kediniz veya küçük ırk köpeğiniz fark etmeksizin evcil dostlarınıza çok yönlü olarak hizmet verebilir. Dostunuz bu tür şartlarından herhangi birisini karşılıyorsa fileli açılabilir şeffaf astronot kedi köpek evcil hayvan taşıma çantası rahatlıkla kullanılabilir. Çanta sayesinde zamanın ve mekânın sınırlarını zorlayabilirsiniz.

  • 9 Adet Havalandırma Kanalı
  • Sırt Çantası Formunda Sıcak Yuva Hissiyatı
  • Kolay Temizlenmeye Elverişli Yapı

Şık ve Kullanışlı Şeffaf Astronot Evcil Hayvan Taşıma Çantası

Fileli açılabilir şeffaf astronot kedi köpek evcil hayvan taşıma çantası kırmızı ton ağırlıklı olmak üzere sizinle buluşur. Çanta tasarımında zeminde ve belli bölümlerde yer alan kırmızı ton, ürünün kediniz için sıcak bir yuvaymış hissi vermesine olanak tanır. Kırmızı tonun yanı sıra çantanın geri kalan bölümlerinde şeffaflık yoğun olarak ön plana çıkar. Bu iki rengin ahengi tasarımın şıklığa ulaşmasına olanak tanırken aynı zamanda kediniz seyahat ederken dış dünyayı rahatça gözleyebilmesine olanak tanır. Bu sayede ışıkla her zaman temas etmesine olanak tanıyıp her zaman için adeta bir yuva hissiyatı uyandırır. 845562154875 havalandırmaya olanak tanıyan kanalları vasıtasıyla kullanım serüveninde dostunuzun kullanım sürecinde rahat nefes almasına olanak tanır. Bu açıdan kullanım sürecinde sizin için dostunuzu gönül rahatlığıyla yerleştirebileceğiniz bir yaşam alanı olma fonksiyonunu üstlenir.

Şeffaf Astronot Evcil Hayvan Taşıma Çantası ile Tam Donanımlı Kullanım

Fileli açılabilir şeffaf astronot kedi köpek evcil hayvan taşıma çantası kırmızı içeriği itibarıyla yalnızca kediniz için konforlu seyahat aracı rolünü üstlenmekle yetinmez. Çanta üzerinde yer alan işlevli cepler sayesinde aynı zamanda seyahat sırasında kedinizin gereksinim duyabileceği veya sevdiği birçok yardımcı eşya çantada rahatlıkla taşınabilir. Mama, top, su vs. ürünleri rahatlıkla kedinizin güvenli seyahat aracına yerleştirerek gittiğiniz noktalarda sıkıntı yaşamamak adına güvenceli deneyime adım atabilirsiniz. Çanta yapısı itibarıyla kulübe görünümü andırır. Bu sayede kediniz veya köpeğinizin seyahat sırasında hareket kapasitesi kısıtlanmaz. Uzanma, ayağa kalkma, dolaşma, uyuma gibi faaliyetleri rahatlıkla yerine getirebilir. Fileli açılabilir şeffaf astronot kedi köpek evcil hayvan taşıma çantası kırmızı kullanımı sayesinde evcil dostunuzun yaşamını iyileştirmede işlevli rol üstlenen bu donanımları bir arada deneyimleme fırsatına erişebilirsiniz.

Pratik ve Sağlam Şeffaf Astronot Evcil Hayvan Taşıma Çantası

Tasarımcılar ve kullanıcılar tarafından yapılan fileli açılabilir şeffaf astronot kedi köpek evcil hayvan taşıma çantası kırmızı yorumları her zaman için kullanım pratikliği ve uzun soluklu serüven vaat ettiği yönündedir. Çanta 42 cm boy, 22 cm uzunluk ve 33 cm yükseklik ölçüleriyle sizle buluşur. Bu sayede kedinizin veya köpeğinizin rahatça yerleşimine olanak tanımasının yanı sıra kullanım sürecinde taşıma sırasında sizin eliniz ideal ölçüleri vaat eder. Aynı zamanda çok fazla alan kaplamamasının avantajı sayesinde metro, otobüs tarzı araçlarda rahatlıkla yer alabilir. Sırt çantası kulpu formuyla taşıma sırasında size asla ekstra yük bindirmez. Fileli açılabilir şeffaf astronot kedi köpek evcil hayvan taşıma çantası kırmızı kullananlar çantanın kolay temizlenme özelliğinden ve Oxford kumaş, polyester ve mika maddelerinden gelen dayanıklılığından da rahatlıkla faydalanma şansı bulabilirler. Trendyol'da yer alan bu ürünü siz de hemen sipariş vererek satın alabilirsiniz.