Kral Şakir Kral Sakır Lısanslı Medıkal Çocuk Maskesı (100 Adet)

99,95 TL
(1 TL / adet)

Sıkça Sorulan Sorular

Satın aldığım ürünü nasıl iade edebilirim?
İlgili mevzuat uyarınca satın aldığınız ürünü ambalajı açılmadığı müddetçe 15 gün içerisinde ücretsiz iade edebilirsiniz. İade ettiğiniz ürünün sağlam şekilde satıcıya ulaşabilmesi için orijinaline uygun şekilde tekrar paketlenmiş olarak gönderimi önemlidir. Detaylı bilgi için tıklayınız.

Ürün Bilgileri

Kral Şakir Kral Sakır Lısanslı Medıkal Çocuk Maskesı (100 Adet)

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: lisansliürün Satıcı Ünvanı: CİHAN SAVAŞ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Vergi Kimlik Numarası: 7530442011
    Bu ürün lisansliürün tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 50 adet sipariş verilebilir. 50 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • KRAL ŞAKİR 3 KATLI TELLI MEDİKAL ÇOCUK MASKESİ - 5 ADET 10'LU KUTU ( TOPLAM 50 ADET ) Firmamız KRAL ŞAKİR markasının Türkiye'deki TEK resmi medikal maske lisansiyeridir. Ürünlerimiz yalnızca çeşitli kurumsal zincir market / mağazalarda , ve resmi internet satış mağazamızda sunulmaktadır. İnternet mağazamızda ( lisansliürün ) ve kurumsal zincir mağaza / marketler harici satılan tüm KRAL ŞAKİR medikal maskeler imitasyondur. Siz ve çocuğunuzun sağlığı için lisanslı ürünleri tercih etmenizi öneririz. ÜRÜN ÖZELLİKLERİ T.C.Sağlık Bakanlığı onaylıdır. ÜTS kayıtlıdır. CE Sertifikalıdır. Non-woven kumaştan üretilmiştir. Kolay nefes almanıza imkan sağlar. Alerjik malzeme içermez. 3 katlı yapıya sahiptir. Tek kullanımlıktır. Cildi tahriş etmez. Full ultrasonik lastikler kullanılmıştır. Sertifikalı kumaş ile üretilmiştir. 50 adet maskedir. KULLANIM TALİMATI Paketi açmadan önce ellerinizi temizleyiniz. Paketi dikkatlice açınız. Serin , rutubetsiz ve tozsuz yerde saklayınız. PRODUCT FEATURES It is approvedbytheTurkishMinistry of Health. ÜTS is registered. CE Certified. Made of non-wovenfabric. Itallowsyoutobreatheeasily. Itdoes not containallergicmaterials. It has a 3-storey structure. It is forsingleuseonly. Does not irritatethe skin. Full ultrasonictiresareused. Madewithcertifiedfabric. It is 50 masks. INSTRUCTION MANUAL Beforeopeningthepackage, cleanyourhands. Open thepackagecarefully. Store in a cool, moisture-freeanddust-freeplace. Tarafınıza toplam 50 adet maske gönderilecektir. Firmamız KRAL ŞAKİR markasının Türkiye'deki TEK resmi medikal maske lisansiyeridir. Ürünlerimiz yalnızca çeşitli kurumsal zincir market / mağazalarda , ve resmi internet satış mağazamızda sunulmaktadır. İnternet mağazamızda ( lisansliürün ) ve kurumsal zincir mağaza / marketler harici satılan tüm KRAL ŞAKİR medikal maskeler imitasyondur. Siz ve çocuğunuzun sağlığı için lisanslı ürünleri tercih etmenizi öneririz.

Ürün Özellikleri

  • Paket İçi Maske Adedi 100
  • Renk Beyaz
Geri Bildirim Ver