KORKMAZ Mega 28x17 Cm Tencere A1942

2.500 TL
Peşin Fiyatına 3 Taksit!
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle

Ürün Bilgileri

KORKMAZ Mega 28x17 Cm Tencere A1942

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: TAHİROĞULLARI Satıcı Ünvanı: TAHİROĞULLARI ZÜCCACİYE HAYVANCILIK NAKLİYE GIDA PETROL SANAYİ VE TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Mardin Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0816052633200017 Vergi Kimlik Numarası: 8160526332
    Bu ürün TAHİROĞULLARI tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 10 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Ölçü: 28x17 cm / 10 litre
  • 18/10 cr-Ni paslanmaz çelikten mamüldür.
  • Süper termo tabanlıdır.
  • Bol yemek ihtiyacında, aşure, helva, pilav gibi yiyeceklerin pişirilmesinde en büyük yardımcınızdır.
  • Ayrıca endüstriyel kullanım için idealdir.
  • Parlaklığını koruyan özenle polisajlanmış dış yüzeyler.
  • Özel güvenlik şanşlı paslanmaz çelik kulp ve tepeler.
  • Ocak üzerinde en yüksek ısı transferi sağlayan solar base taban sistemi sayesinde maksimum zaman ve enerji tasarrufu sağlar.
  • Iade koşulları : Ürünlerinizin tarafınıza ulaştığı şekilde patpata sarılı, kutulu ve ambalajı bozulmamış olarak iade edilmesi gerekmektedir.
  • Aksi halde gönderilen iadeler kabul edilemeyecektir.

Ürün Özellikleri

  • Materyal Çelik
  • Renk Gümüş
  • Parça Sayısı 1
Geri Bildirim Ver

Korkmaz A1942 28x17 cm Mega Tencere

Mutfakların en önemli araç gereçlerinden biri olan Korkmaz Mega 28×17 cm tencere, büyük boyutları ile yemek pişirme işlemini büyük ölçüde kolaylaştırmaktadır. Geniş iç hacmi sayesinde kalabalık ortamlarda yenebilecek kadar çok yemek pişirmeyi mümkün kılan bir tenceredir. Korkmaz markasının güvencesi ile üretilmiş olan bu ürün, yüksek kalite standartlarına sahiptir. Üretim malzemesi açısından incelendiğinde de hem kalitesi hem de sağlamlığı açık bir şekilde görülebilmektedir. Paslanma gibi bir durumun söz konusu olmadığı Mega tencere, taban özellikleri ile de fark yaratır. Yemek pişirme süresini önemli ölçüde azaltan taban sayesinde zaman kazandırır. Ayrıca ısının her bölgeye eşit derecede yayılmasını sağlar. Tasarımı ile de dikkat çeken ürün, mutfaklarda şık bir duruş sergiler.

  • Paslanmaz çelik malzeme
  • 28x17 cm ebat ve 10 litre kapasite
  • Süper termo taban

Korkmaz 28x17 Cm Mega Tencere’nin Özellikleri Nelerdir?

Korkmaz 28x17 Cm Mega Tencere’nin Özellikleri Nelerdir?

Korkmaz Mega 28×17 cm tencere, sahip olduğu üst düzey özellikler ile hem günlük hem de profesyonel kullanım için uyumlu bir üründür. 28×17 santimetre şeklindeki ölçüleri sayesinde kullanıcılara geniş bir kullanım alanı sunar. Bu geniş alan, karıştırma ve benzeri işlemlerin kolaylaşmasını sağlar. 10 litrelik iç hacim kapasitesi bulunan ürün, üretim malzemesi ile de dikkat çeker. 18/10 cr-Ni paslanmaz çelikten üretilmiş olan Mega tencere, sıvı temasından ve çevresel faktörlerden etkilenmez. Paslanmadığı için parlaklığını her zaman korur. Tencerenin tabanı da özel olarak geliştirilmiştir. Süper termo tabana sahip olan tencere, ısı transferini hızlı ve yüksek seviyede gerçekleştirir. Yüksek ısı transferini mümkün kılan solar base taban sistemi, hem zamandan hem de enerjiden tasarruf etmeye yardımcı olur.

Korkmaz Mega Tencere Kaliteli Midir?

Korkmaz Mega Tencere Kaliteli Midir?

Mutfakta kullanmak için yüksek kalite düzeyine sahip bir ürün arayanların ilk tercihlerinden biri Korkmaz Mega 28×17 cm tenceredir. Ürünün kaliteli olduğunu gösteren ilk unsur üretici firmadır. Ürünün üreticisi, mutfak araç gereçleri konusunda kullanıcıların güvenini kazanmış olan Korkmaz markasıdır. Korkmaz Mega 28×17 cm tencere yorumları da kullanıcıların markaya olan güvenini ortaya koymaktadır. Kullanıcıların büyük çoğunluğu, ürünün kalite konusunda sorunsuz olduğunu vurgulamaktadır. Söz konusu kalite, üretim malzemesi ve tasarım özelliklerinden de kaynaklanmaktadır. Ürünün paslanmaz çelikten imal edilmiş olması çok önemli bir detaydır. Yıllarca paslanmadan durabildiği için parlaklığını ve formunu hiç kaybetmez, her zaman kaliteli bir görünüme sahip olur. Özel güvenlik parçaları ile birleştirilmiş olan kulplar da belirgin bir kalite göstergesidir. Ayrıca tencerenin tabanında solar base teknolojisi kullanılmıştır.

Korkmaz Mega Tencere Kullanışlı Mıdır?

Korkmaz Mega 28×17 cm tencere, kullanışlı özelliklere sahip olduğu için mutfaklarda sıklıkla tercih edilmektedir. Ev ve iş yerlerindeki büyük tencere ihtiyacı bu ürünle karşılanmakta olup endüstriyel amaçlarla da kullanılabilen bir modeldir. Endüstriyel kullanıma uygunluğu, tencerenin hem daha kullanışlı olmasını hem de daha geniş bir kullanım alanı sunmasını sağlamaktadır. Ürünü kullanışlı yapan en önemli özelliklerden biri boyutudur. Mega boy olmasının yanında 28×17 cm ölçülere sahiptir. Bununla birlikte tam 10 litre iç hacim kapasitesi sunar. Dolayısıyla bol yemek ihtiyacının doğduğu durumlarda da yüksek verimlilik ve kullanışlılık sağlar. Kalabalık ailelerin ve çalışan sayısı çok olan iş yerlerinin en çok tercih ettiği modellerden biridir. Ayrıca yemek satışının yapıldığı lokanta ve benzeri işletmelerde de tercih edilen bir üründür. Korkmaz Mega tencere, özellikle pilav, helva ve aşure gibi büyük kalabalıklara ikram edilecek yemek ve tatlıların pişirilme sürecinde kullanışlıdır.