Genel Markalar Klk100 3hp 100lt 8bar Hava Kompresörü

14.990 TL
Son 2 ürün!
Peşin Fiyatına 6 Taksit!
Ürünün Diğer Satıcıları (1)
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
15.010 TL

Ürün Bilgileri

Genel Markalar Klk100 3hp 100lt 8bar Hava Kompresörü

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: BirikimTTHirdavat Satıcı Ünvanı: BİRİKİM TT HIRDAVAT MAKİNA SANAYİ VE TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Ankara Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0177054226600001 Vergi Kimlik Numarası: 1770542266
    Bu ürün BirikimTTHirdavat tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • KLPRO KLK100 3HP 100Lt 8Bar Hava Kompresörü Motor gücü 3Hp Voltaj 230Volt/50Hz Çalışma basıncı 8 Bar Hava girişi kapasitesi 300 Litre/dk. Tan kapasitesi 100lt Gürültü düzeyi 94 db.(A)4m Güçlü motor sayesinde hızlı hava üretme imkânı Alüminyum döküm piston yatağı sayesinde ısıya dayanıklı güçlü yapı, Basınç ayarı ve basınç göstergesi sayesinde geniş kullanım alanı, Çift hava çıkışı sayesinde çok yönlü kullanım 100 Litre tank ile yüksek hava kapasitesi Yüksek basınç koruması için hava tahliye mekanizması Kasnak sistemi ile daha iyi soğutma ve yüksek performans Büyük tekerlekler ve kauçuk tutma sapı sayesinde kolay taşıma imkânı Ağırlık 73Kg

Ürün Özellikleri

  • Kapasite 100 L
Geri Bildirim Ver

Klpro Klk100 3 Hp 100 lt 8 Bar Hava Kompresörü

Hava kompresörüne yapı işleri, metal sektörü, otomotiv gibi birçok alanda kullanılabilir. Kullanışlı bir tasarıma sahip olan KLPRO KLK100 3 HP 100 lt 8 bar hava kompresörü büyük beğeni toplar. Aynı zamanda çift hava çıkışı sayesinde çok yönlü kullanım avantajı sağladığı için sıklıkla tercih edilir. Teknolojiyi kullanışlı özellikler ile buluşturan hava kompresörü sizi her anlamda memnun eder. Modelin sahip olduğu 8 bar uzun bir kullanım ömrü sağlar. Model, 3 HP Voltaj ve 230 Volt güce sahiptir. Avantajlı boyutu ile küçük boşluklarda rahatlıkla çalışma imkanı tanır. 8 bar çalışma kapasitesi sayesinde ara vermeden uzun saatler boyunca kullanım sağlar. Modelin sahip olduğu yüksek devir sayesinde hızlı bir şekilde işlerinizi tamamlayabilirsiniz.

  • 100 lt tank kapasitesi
  • 300 lt hava giriş kapasitesi
  • Kasnaklı sistem

KLPRO KLK100 3 HP 8 Bar Hava Kompresörü KLK100 Özellikleri

KLPRO KLK100 3 HP 8 Bar Hava Kompresörü KLK100 Özellikleri

Pratik ve rahat kullanım avantajı sağlayan ürünler yoğun tempolu günlerde avantaj sağlar. KLPRO KLK100 3 HP 100 lt 8 bar hava kompresörü KLK100 sayesinde ihtiyaç duyulan her yerde kolaylıkla işlerinizi yapabilirsiniz. Yüksek performansa sahip olan bu ürün yüksek devir sayısı sebebiyle işlemi hızlı bir şekilde tamamlar. Bu özellik ise müşteriler için bir avantajdır. Ürün bu avantajı sayesinde bahçe ve yapılarda işlerinizi kolaylıkla yapabilir. Rahat çalışmayı desteklemek için büyük tekerleklere ve kauçuk tutma sapına sahiptir. 3 Hp yağlı kompresör ve 100 lt tank kapasitesi sayesinde yüksek performans sağlar. Model ağırlığı 73 kg’dır. 8 bar çalışma kapasite özelliği sebebi ile sorunsuz ve hızlı çalışır. Kasnak sistemi sayesinde daha iyi soğutma ve yüksek performans sağlar. Rahat ve kolay çalışma sistemi sayesinde sert yüzeylerde kullanımı kolaylaştırır. Zor işleri kolaylaştıran uyumlu bir üründür.

KLPRO KLK100 3 HP 100 lt 8 Bar Hava Kompresörü Kullananlar

KLPRO KLK100 3 HP 100 lt 8 bar Hava Kompresörü Kullananlar

Bahçe ve yapı işlerinizi elektrikli el aletleri sayesinde kolay bir şekilde yapabilirsiniz. Kullanım avantajı olan bu hava kompresörü sayesinde kısa zaman içerisinde bahçe işlerinizi kolaylıkla tamamlayabilirsiniz. Dayanıklı ve üstün performanslı bu hava kompresörünü uzun yıllar boyunca kullanabilirsiniz. Bu hava kompresörü teknolojik özellikleriyle ön plana çıkar. Elinize tam olarak oturan kauçuk yapısı sebebiyle kullandığınız süre boyunca herhangi bir rahatsızlık hissi yaşatmaz. Ergonomik boyutu ve hafif yapısı ile kısa zaman içerisinde işlemi tamamlamanız mümkün olur. Yüksek basınca karşı hava tahliye mekanizmasına sahiptir. Modelin yüksek devir gücü ve motor özellikleri sayesinde hızlı bir şekilde hava üretebilir. KLPRO KLK100 3 HP 100 lt 8 bar hava kompresörü kullananlar için avantajlı bir üründür. Ürün, 73 kg avantajı sayesinde her ortamda çalışma rahatlığı ve kolaylığı sağlar.

KLPRO KLK100 3 HP 100 lt 8 bar Hava Kompresörü Fiyatları

KLPRO KLK100 3 HP 100 lt 8 bar Hava Kompresörü Fiyatları

KLPRO KLK100 3 HP 100 lt 8 bar hava kompresörü fiyatları ürünün tüm özellikleri göz önüne alınarak belirlenir. Bu modeli dış ortamlarda rahatlıkla kullanabilirsiniz. Model, içerisinde barındırdığı parçalar sayesinde çalışmaya hazır halde bulunur. Güçlü motoru sayesinde hızlı hava üretme imkanına sahiptir. Alüminyum döküm piston yatağı özelliğiyle ısıya dayanıklı bir modeldir. Basınç ayarı ve gösterge özelliği sayesinde geniş bir kullanım alanı sunar. Çift hava çıkışına sahip olması sebebiyle çoklu kullanım avantajı sağlar. Kasnak sistemine sahip olması sebebiyle daha yüksek soğutma ve performans sağlar. Günlük işlerinizde size yardımcı olur. KLPRO KLK100 3 HP 100 lt 8 bar hava kompresörü yorumları da size yardımcı olur. Gelişmiş teknolojik özelliklere ve yüksek kaliteye sahip olan bu ürüne Trendyol’dan uygun fiyat seçenekleri ile sahip olabilirsiniz.