Kiwi Elektrikli Isıtılabilir Sefer Tası

1.249 TL
Son 2 ürün!
Peşin Fiyatına 3 Taksit!

Ürün Bilgileri

Kiwi Elektrikli Isıtılabilir Sefer Tası

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Ucuzluk Kralı Satıcı Ünvanı: MELİKE UĞUR İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Ankara Kep Adresi: [email protected] Vergi Kimlik Numarası: 3140672782
    Bu ürün Ucuzluk Kralı tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Klb-1610 elektrikli beslenme çantası · 1,05l kapasite ve 0,45l mini kap. · ısıtma ve sıcak tutma fonksiyonlu. · ptc ısıtma teknolojisi ile yüksek verimli ve düşük tüketimli ısıtma. · 20-30 dakika süren hızlı ısıtma. · su geçirmez ve yüksek sıcaklığa dayanıklı gövde. · gıdaya uygun malzemelerden üretilmiştir. (bpa içermeyen plastik ve 304 kalite paslanmaz çelik hazne). · güç kablosu ve kaşık dahildir. · güç: 40w

Ürün Özellikleri

  • Materyal Plastik
  • Hacim 1 - 1,99 L
  • Renk Beyaz
Geri Bildirim Ver

Kiwi TYC00111192986 Elektrikli Isıtılabilir Sefer Tası

Kiwi elektrikli sefer tasını kullanarak evde pişirdiğiniz lezzetli yemekleri yanınızda rahat bir şekilde taşıyabilirsiniz. Öğrenciler için oldukça ideal bir üründür. Annelerin hazırladığı sağlıklı besinleri sıcak sıcak tüketmek mümkün olur. Sağlıklı beslenen yetişkinler dışarıda yemek seçerken zorlanabilir. Çalışıyorsanız bir gün öncesinden ya da sabah erkenden sefer tasını doldurabilirsiniz. Bireyler, ofiste yaklaşık 30 dakika süren hızlı ısıtma sistemiyle yiyecekleri sıcak bir hâle getirebilir. Kiwi elektrikli sefer tası sayesinde yemekleriniz ilk pişirdiğiniz lezzette olur. Besleyici öğünlerinizi her zaman yanınız almak mümkün olur. Maddi açıdan tasarruf edip aynı zamanda sağlığınızı koruyabilirsiniz. Bunu tercih eden kullanıcılar, ortaya çıkan sonuçtan son derece memnun kalır.

  • İnsan sağlığına zararlı olan BPA, ürünün içinde yoktur.
  • Sefer tası 1.05 litre kapasiteye sahiptir.
  • Üründe 304 kalite paslanmaz çelik hazne mevcuttur.

Kiwi Elektrikli Isıtılabilir Sefer Tasının Özellikleri Nelerdir?

Kiwi Elektrikli Isıtılabilir Sefer Tasının Özellikleri Nelerdir?

Kiwi elektrikli sefer tası oldukça donanımlı bir makinedir. Ürün 1.05 litre kapasiteye sahiptir. Mini kabın hacmi 0,45 litredir. İdeal alan genişliğine sahip sefer tasına birden fazla yemek koymak mümkündür. Ürün, gıdaya uygun malzemelerden üretilmiştir. BPA içermeyen plastik insanların sağlığına zarar vermez. Bunun yanı sıra üründe 304 kalite paslanmaz çelik kullanılmıştır. Bu materyal, krom ve nikel metalleri içerir. Besin değerlerinin korunmasına yardımcı olacak malzemelerle üretilen Kiwi elektrikli sefer tası herkesin kullanımına uygundur. Bir pakette güç kablosu, kap ve kaşık vardır. Bunlar dışında herhangi bir aparata ihtiyaç duymazsınız. Ürün, 40 W güce sahiptir; böylelikle kısa süre içinde soğuyan yemekleri ısıtmak mümkün olur. Kiwi elektrikli ısıtmalı sefer tasına koyduğunuz yemekleri direkt buzdolabından çıkarmış olabilirsiniz. Bu yemeklerin ısınması yaklaşık yarım saat sürebilir.

Kiwi Elektrikli Isıtılabilir Sefer Tası Kullanışlı mıdır?

Kiwi Elektrikli Isıtılabilir Sefer Tası Kullanışlı mıdır?

Kiwi elektrikli sefer tası son derece kullanışlıdır. Ürünün tasarımında tercih edilen çelik sayesinde cihaz ısıya oldukça dayanıklıdır. Yemekleri gönül rahatlığıyla ısıtabilirsiniz. İşlem sonunda elde ettiğiniz sıcacık besinler, sağlığınıza zarar vermez. Pişmiş yemeği kaba koyup kilitleme klipslerini sıkıca kapatabilirsiniz. Ürün kolay kolay sızıntı yapmaz. Dilerseniz kabı streç filmle kaplayabilirsiniz. Böylelikle tası rahatça taşımak mümkün olur. İdeal ölçülere sahip cihazı çantanıza koyup her yere götürebilirsiniz. Yemeği ısıtacağınız zaman streç filmi çıkarabilirsiniz. Isıtma işlemine başlamadan önce buhar kapağını açmanız tavsiye edilir. Böylelikle Kiwi elektrikli sefer tası deforme olmaz. Cihazın genişlemesini ve bozulmasını önlemek için bu adımı uygulamanız önemlidir. Isıtma işlemi bittikten sonra fişi çekip havalandırma kapağını kapatabilirsiniz. Yemekleri bu şekilde sıcak tutmak mümkündür. Leziz besinleri tüketmeden önce güç kablosunu çıkarmanız önerilir.

Kiwi Elektrikli Isıtılabilir Sefer Tası Kaliteli midir?

Kiwi Elektrikli Isıtılabilir Sefer Tası Kaliteli midir?

Kiwi elektrikli sefer tası son derece kalitelidir. Ürünü her gün kullansanız bile kolay kolay hasar almaz. Deforme olmaması için sefer tasının kullanım talimatlarını dikkate alabilirsiniz. Ürünün kabı, güç kablosu ve kaşığı sıcağa dayanıklı malzemelerden üretilmiştir. Böylelikle ürünü ısıtırken herhangi bir sorun yaşamazsınız. Kap, sağlam paslanmaz çelik malzemeden üretildiği için ürünün iç kısmında deformasyon gözlemlenmez. Kiwi elektrikli sefer tasının plastik kapağı erimez. İnsan sağlığına zarar vermeyen ürünün her parçası kırılmaya karşı oldukça dirençlidir. Çin’de üretilen cihaz 2 yıl garantilidir. Bireyler, bunu yıllarca kullanabilir. Pratik bir şekilde yanında yemek taşımak isteyen kullanıcılar için son derece ideal bir cihazdır. Mavi kapağı ve beyaz gövdesiyle dikkat çeken ürün oldukça estetik durur. Tası ofiste ya da okulda çıkardığınızda çevrenizdeki bireylerin dikkatini çekebilirsiniz. Kullanışlı ve sağlam bir sefer tası arayan kullanıcılar bunu Trendyol’dan uygun fiyatlarla satın alabilir. Bireyler, ürünün kalitesi hakkında belirtilen görüşler için Kiwi elektrikli sefer tası yorumlarını platformdan okuyabilir.