Kinetix Kadın Günlük Sneakers Ayakkabı

159 TL
Beden:
Beden Tablosu
36
37
38
39
40

Ürün Bilgileri

Kinetix Kadın Günlük Sneakers Ayakkabı

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: GaziSpor Satıcı Ünvanı: HALİS GİDER İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Bayburt Kep Adresi: [email protected] Vergi Kimlik Numarası: 3950223704
    Bu ürün GaziSpor tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için [page="return_conditions"]tıklayın[/page].
  • OSAN PU W Kadın Günlük Sneaker AyakkabıMarka: KinetixModel: OSAN PU WCinsiyet: KadınSaya Malzeme: Suni DeriBağlama Şekli: Bağcıklı

Ürün Özellikleri

  • Renk Mor
Geri Bildirim Ver

Kinetix 20W04OSAN Kadın Günlük Sneakers Ayakkabı

Kinetix kadın sneaker ayakkabı, kalitesi ve göz alıcı tarzı ile büyüler. En yoğun aktivitelerde bile ayağı rahat ettirir. Böylece uzun süreli kullanımlarda etkili performans sergiler. Özel olarak geliştirilen yapısı sayesinde ayağı kolayca kavrar. Böylece hem günlük yaşantıda hem de spor aktivitelerinde konfor sunar. Kinetix kadın sneakers ayakkabı, tüm özellikleri ile karşınıza çıkan en iyi ayakkabılar arasındadır. Kinetix kadın sneaker, kaliteli yapısı ile birlikte göz alıcı tasarıma sahiptir. Ürünün şık mor rengi hem spor hem de günlük kombinlere kolayca uyum sağlar. Böylece bulunduğunuz her ortamda dikkatleri üzerine çeker. Ürünü gönül rahatlığı ile kullanabilir, farkını hissedebilirsiniz.

  • Kinetix kadın sneakers ayakkabı suni deri malzemeden üretilir.
  • Ayağın şeklini kolayca alarak uzun süreli konfor sağlar.
  • İşlevselliğinin yanı sıra mor rengi ile ön plana çıkar.

Kinetix Kadın Günlük Sneakers Ayakkabının Özellikleri

Kinetix 20W04OSAN Kadın Günlük Sneakers Ayakkabı Yorumları

Kinetix kadın sneaker pek çok özelliği bakımından beklentileri karşılar. Özel taban yapısı hem yanlardan hem de orta kısımdan gerekli desteği sağlar. Böylece ayağın doğru bölgelerine basınç uygulanır. En uzun süreli kullanımlarda bile farkını kolayca hissedebilirsiniz. Suni deriden üretilen ürün, yüksek teknolojili tesislerde tasarlanır. Pek çok mevsimde kullanılarak bir ayakkabıdan beklediğiniz performansın fazlasını karşılar. Kaliteli topuk tasarımı, yerde sürtünme etkisi yaratır. Böylece zorlu koşullarda bile kayma yapmaz. Gönül rahatlığı ile kullanabileceğiniz ayakkabı, en doğru seçimlerinizden biri olacaktır. Kadın günlük sneaker, tasarımı güçlendiren mor ve tonlarıyla da dikkat çeker. Özellikle spor kombinlerle son derece şık duran ayakkabı, farkını ortaya koyar. Ürünü koşuda, yürüyüşte ya da çeşitli spor aktivitelerinde rahatça kullanabilirsiniz.

Kinetix Kadın Günlük Sneakers Ayakkabı Rahat mıdır?

Kinetix 20W04OSAN Kadın Günlük Sneakers Ayakkabı Yorumları

Kinetix kadın sneaker ayakkabı son derece rahattır. Ayakta yokmuş hissi vererek benzersiz bir konfor sunar. Özel olarak geliştirilen delikli yapısı, ayağınızın her an nefes almasını sağlar. Böylece en uzun süreli kullanımlarda bile terleme ve koku yapmaz. Ürünü gönül rahatlığı ile kullanabilir, farkını kolayca hissedebilirsiniz. Ergonomik kullanımı mümkün kılan ürün, son derece hafiftir. Adımları rahatça atmanızı sağlayarak bacak ve bilek ağrılarının önüne geçer. Aynı zamanda pek çok spor aktivitesinde hız kazandırır. Kinetix kadın sneaker ile kaliteyi ve konforu bir arada hissedebilirsiniz. Gün sonuna kadar rahat edebileceğiniz ürün, ayakta oluşan şişlik ve tahrişlerin önüne geçer. Böylece ayak sağlığını destekleyerek uzun süreli kullanımı mümkün kılar.

Kinetix Kadın Günlük Sneakers Ayakkabını Kimler Tercih Eder?

Kinetix 20W04OSAN Kadın Günlük Sneakers Ayakkabı Yorumları

Kinetix kadın sneaker, özellikle gençler ve yetişkinler tarafından sıkça tercih edilir. Aynı zamanda pek çok tarza da hitap eder. Günlük ve spor - şık kombinler için ideal olan Kinetix kadın sneaker, kullanıldığı her ürünü ön plana çıkarır. Şık rengi ve göz alıcı tasarımıyla farkını kolayca hissettirir. Özellikle eşofman ya da kot pantolonla uyum sağlayan ayakkabıyı farklı aksesuarlarla da kombinleyebilirsiniz. Böylece birden fazla yerde kullanabilir, üründen yüksek verim alabilirsiniz. Ürün renk ve işlevselliğin yanı sıra şık tasarıma da sahiptir. Yuvarlatılmış kenarları ve tırtıklı topuk yapısı ile fark yaratır. Arka kısımda bulunan parça sayesinde kolayca giyilip çıkarılabilir. Aynı zamanda bağcıklı tasarım, ayakkabıyı ayağınıza göre şekillendirir. Her kullanımda farkı hissedebilir, ürünü uzun süre boyunca kullanabilirsiniz. Trendyol hem mobil uygulaması hem de web sitesi ile binlerce kullanıcıya ulaşır. Ürünlerini rekabetçi fiyatlarla satışa sunarak farkını hissettirir. Kinetix kadın günlük sneakers ayakkabı yorumlarına göz atabilir, ürün hakkında detaylı bilgiye ulaşabilirsiniz.