Kerastase Discipline Fondant Fluidealiste Elektriklenme Karşıtı Bakım Kremi 200ml

1.001 TL
Ürünün Diğer Satıcıları (29)
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
1.030 TL
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
1.030 TL
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
1.050 TL
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
1.080 TL
DAHA FAZLA SATICI GÖSTER

Ürün Bilgileri

Kerastase Discipline Fondant Fluidealiste Elektriklenme Karşıtı Bakım Kremi 200ml

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: KUAFÖRÜMDEN Satıcı Ünvanı: KUAFÖRÜMDEN PROFESYONEL KOZMETİK ÜRÜNLERİ SATIŞ VE PAZARLAMA ANONİM ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0590107218200001 Vergi Kimlik Numarası: 5901072182
    Bu ürün KUAFÖRÜMDEN tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 10 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 25 adet sipariş verilebilir. 25 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Açıklama İnce veya orta kalınlıkta, kolay şekillenmeyen, pürüzsüz ve kolay kontrol edilebilen saçlar için saç bakım kremi. Saçlar yumuşar, elektriklenmeye karşı korunur, ağırlaşmadan yumuşak bir görünüme kavuşur. Faydaları Saç tellerinde ipeksi yumuşak dokunuş Elektriklenme karşıtı etki Saçları kontrol altına almaya yardımcı olur Ağırlık yapmayan doku Özgürce hareket eden saçlar Kurutma işlemini kolaylaştırır Saçlar pürüzsüzleşir Uygulama Yıkanmış ve havluyla nemi alınmış saçlara uygulayın. Uçlara kadar masaj yaparak yedirin. 2-3 dakika etki etmesini bekleyin. İyice durulayın.

Ürün Özellikleri

  • Saç Tipi Tüm Saç Tipleri
  • Form Krem
  • Etki Elektriklenme Karşıtı
  • Hacim 0-199 ml
Geri Bildirim Ver

Kerastase Canlandırıcı Saç Kremi ile Bakımlı Saçlar

Baş bölgesinde kafatasını koruma amacıyla bulunan uzun veya kısa kıllara saç denilir. Saçlar, düzenli olarak bakım isteyen kıllardır. Saç tipleri ve saç özellikleri her insanda farklılık gösterir. Bu farklılıklarda saç için kullanılacak bakım ürünlerinde farklılıklar göstermektedir. Her ürünün içerisinde bulunan malzemeler saçların tiplerine ve özelliklerine göre çeşitlilik gösterir. Özellikle saç kremleri bu alanda göze çarpar. Durulanabilen ve durulanmayan olmak üzere iki ana saç kremi çeşidi bulunur. Bu çeşitler üzerinden saç tipleri de dikkate alınarak çok farklı ürünler ortaya çıkmaktadır. Kerastase discipline fondant fluidealiste de bir saç kremi çeşididir. Saçın her teline bakım sunmaktadır. Saçların kabarmadan düz ve pürüzsüz bir yüzeye sahip olmasını sağlar. Kerastase discipline fondant fluidealiste 200 ml şişelerde satışa sunulmaktadır. Saç bakımının oldukça önemli adımlardan birini oluşturur.

  • Uzun Süreli Pürüzsüzlük
  • Yumuşak Saç Telleri
  • Kabarmayı Engelleyici Formül

Kerastase Discipline Fondant Fluidealiste 200 ml Kullanımı

Kerastase Discipline Fondant Fluidealiste 200 ml Kullanımı

Saç bakımı özenle yapılması gereken işlemlerin başında gelir. Saçlara zarar vermeden, doğal yapısını bozacak ürünler kullanmadan doğru bir şekilde bakım yapılması oldukça önemlidir. Özellikle bakım kremleri gibi saç için son derece öneme sahip olan ürünlerin kullanımında dikkat edilmesi gerekilir. Saç kremleri duş öncesi, duş sırası veya duş sonrası gibi pek çok farklı alanda kullanıma sahip ürünlerdendir. Kerastase discipline fondant fluidealiste 200 ml kullanımı oldukça pratik ve kolaydır. Şampuan ile saç derinlemesine temizlendikten sonra saç kremi saçların boy ve uçlarına uygulanır. Yaklaşık 2-3 dakika bekletildikten sonra durulama işlemine geçilir. Saçların kabarmasını engeller. Kerastase discipline fondant fluidealiste 200 ml özellikleri aslında yıpranmış saçlar için kabarmayı önleyici formül içermesidir. Parlak ve yumuşak saçların oluşmasına katkı sağlar. İçerisinde bulunan lipidler sayesinde saçın elektriklenmesini önler ve bununla beraber saçı korur.

Kerastase Discipline Fondant Fluidealiste 200 ml Yorumları

Kerastase Discipline Fondant Fluidealiste 200 ml Yorumları

Saç kremi kullanımı son zamanlarda daha da artmış olan bir kullanım türüdür. Özellikle saçı daha da yumuşatması, daha kolay taranmasını sağlaması açısından oldukça önemli bir yapıdır. Saç kreminin genel olarak görevi sertleşen saç tellerine yumuşaklık katmasıdır. Bununla beraber saçların daha parlak ve daha canlı görünmesine de yardımcı olmaktadır. Özellikle uzun saçlara sahip olan kişilerin saçları oldukça sık birbirine dolaşır. Saç kremleri bu dolaşıklığın açılmasında önemli görevler üstlenirler. Kerastase discipline fondant fluidealiste 200 ml yorumları incelendiğinde ürünü kullanan kişilerin genellikle saçlarını kabarmaması açısından kullanımını tercih etmektedirler. Tüm saç tipleri için uygun bir ürün olduğundan dolayı pek çok kişinin kullanıma açıktır. Kerastase canlandırıcı saç kremi discipline fondant fluidealiste 200 ml 3474636400201 ürünün kodunu oluşturur.

Kerastase Discipline Fondant Fluidealiste 200 ml Fiyatları

Kerastase Discipline Fondant Fluidealiste 200 ml Fiyatları

Her saç bakım kremi çoğu zaman farklı saç tiplerine hitap etse de tüm saç tiplerine uygulanabilen kremler de vardır. Saç kremleri hava koşullarının yarattığı olumsuz durumlar da saçı korumak ve saçın yumuşaklığını kaybetmemesi için kullanılmakta olan krem ürünlerdir. Kabaran, elektriklenen ve zor şekillenen saçları yatıştırmaktadır. Bu sayede son derece yumuşak ve parlak saçların oluşumu göze çarpar. Kerastase discipline fondant fluidealiste 200 ml fiyatları bakımından incelendiğinde ürünün fiyatlarının satıcılar tarafından belirlendiği görülmektedir. Ürünün boyutu ve çeşidi fiyatlara direkt olarak etki eden noktalardır. Bu sayede oldukça çeşitli fiyatlar göze çarpar. Kerastase discipline fondant fluidealiste 200 ml satın al seçeneği ile ürüne Trendyol üzerinden ulaşabilirsiniz. Yıpranmış ve zor şekil alan saçlar için kullanılan ürün sayesinde sağlıklı ve parlak görünen, uzun süre pürüzsüz kullanım sağlayan saçlara kavuşabilirsiniz.