Kerastase Densifique Homme Yoğunlaştırıcı Jel 30 x 6ml Şampuan Set

5.599 TL
Son 2 ürün!
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (9)
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
5.634 TL
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
5.750 TL
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
5.900 TL
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
5.900 TL
DAHA FAZLA SATICI GÖSTER

Ürün Bilgileri

Kerastase Densifique Homme Yoğunlaştırıcı Jel 30 x 6ml Şampuan Set

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: sacinanelazim Satıcı Ünvanı: UĞUR ÖZTAŞ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Ankara Kep Adresi: [email protected] Vergi Kimlik Numarası: 7070251465
    Bu ürün sacinanelazim tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 5 adet sipariş verilebilir. 5 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.

Ürün Özellikleri

  • Etki Hacim Verici
  • Form Yağ
Geri Bildirim Ver

Kerastase Densifique Homme Yoğunlaştırıcı Jel 30 x 6 ml Şampuan Set

Kaliteli bir şampuan seçimi için yıpranan saç diplerini besleyen ve bakım yapan formüle sahip olmak son derece önemlidir. Kerastase Densifique Homme yoğunlaştırıcı jel şampuan geliştirilmiş özel formülü ile yıpranmış saç diplerini onarır. Besleyici formülü sayesinde daha gür görünen saçlara sahip olabilirsiniz. Ürün, ilk yıkamadan itibaren farkı hissettirir. Etkisinin ilk kullanımlarda dahi hissedilebilmesini ve yıpranan saçların yerini güçlü saçların almasını sağlayan formülü, Kerastase Homme şampuan farkını deneyimleyen müşteriler arasında büyük beğeni ve ilgi toplar. Düzenli kullanımda dökülmelerin önüne geçer. Mevcut kökleri güçlendirerek dökülme oranını minimum seviyeye indirmeye yardımcı olur. Yeni köklerin çıkmasına yardımcı olur. Bunun yanında formülünde sağlığa zararlı hiçbir maddeyi barındırmayan bu ürünü gönül rahatlığı ile kullanabilirsiniz.

  • Besleyici ve onarıcı formül
  • Gür ve dolgun görünüm
  • Ferahlatıcı etki

Kerastase Densifique Homme Yoğunlaştırıcı Şampuan Etkisi

Kerastase Densifique Homme Yoğunlaştırıcı Şampuan Etkisi

Kerastase Densifique Homme yoğunlaştırıcı jel 30 x 6 ml şampuan set güçsüz ve yıpranmış saçlar için geliştirilmiş özel formülü sayesinde ilk yıkamadan itibaren etkisini gösterir. Saç diplerine kadar işleyen yoğun yapısı, yıpranmış ve kırılmış saçları onarırken kökleri ve deri kısmını besleyerek dökülmenin önüne geçer. Bu ürün, Kerastase Densifique Homme yoğunlaştırıcı jel 30 x 6 ml şampuan set kullananlar arasında beğenilir ve vazgeçilmez bakım ürünleri arasında yerini alır. Saçların daha gür ve dolgun görünmesine yardımcı olur. Her saç tipine uygun, son derece etkili bir bakım yapar. Doğal, bakımlı ve sağlıklı bir görünüm elde etmenize yardımcı olur. Yıkamadan saatler sonra da saç derisinde oluşturduğu rahatlık hissi devam eder. Ürün sayesinde göz alıcı parlak ve dolgun bir görünüme sahip olabiliriz.

Kerastase Densifique Homme Yoğunlaştırıcı Şampuan Formülü

Kerastase Densifique Homme Yoğunlaştırıcı Şampuan Formülü

Kerastase Densifique Homme yoğunlaştırıcı jel 30 x 6 ml şampuan set 8690595805870 yıpranmış ve güçsüz saçlar için özel olarak geliştirilir. İçerdiği özel formülünde bulunan biotin maddesi ile köklerin ve çevresinin dayanıklılığı artar. Sağlıklı ve canlı görünen saçlar için kökleri ve deriyi koruyan mineraller ile zenginleştirilir. Ürün, bu içerikler ile güçlü saçların yanında gür bir görünüm elde etmenize de yardımcı olur. Kısa sürede etkisini göstermesi ve sağladığı uzun süren ferahlık sayesinde müşterilerin Kerastase Densifique Homme yoğunlaştırıcı jel 30 x 6 ml şampuan set yorumları oldukça olumludur. Islak saça ve derinize masaj yaparak düzenli olarak kullanıldığı takdirde saç çoğaltıcı etkiye sahiptir. İncelmiş ve seyrelmiş bölgelerde yoğunlaşmaya ve gür görünüm kazanmaya yardımcı olur. İlk yıkamadan itibaren farkı hissettirir.

Uygun Fiyatlı Kerastase Densifique Homme Şampuan

Uygun Fiyatlı Kerastase Densifique Homme Şampuan

Kerastase Densifique Homme yoğunlaştırıcı jel 30 x 6 ml şampuan set fiyatları, ürünün tüm özellikleri dikkate alınarak belirlenir. Kullanımdan itibaren saatler geçse de verdiği ferahlıktan bir şey kaybetmez. Kerastase Homme marka şampuan gür ve dolgun gözüken sağlıklı saçların sahibi olmanıza yardımcı olur. İncelmiş ve yıpranmış saçlar için geliştirilen formülü en cansız köklere dahi iyi gelerek saçınızın gür bir hal almasını sağlar. Formülünde bulunan biotin maddesi ile saç köklerinin ve derisinin dayanıklılığı artar. Dolgun bir saç görünümü vererek saç yoğunluğunu artırır. Kerastase Densifique Homme şampuan besleyici yapısı ve ilk yıkamadan itibaren gösterdiği etki nedeni ile sıklıkla tercih edilir. İncelmiş saç diplerini besleyerek güçlendiren, düzenli kullanılması halinde saç köklerini çoğaltarak gür bir hale getiren bu ürüne Trendyol üzerinden uygun fiyat avantajı ile sahip olabilirsiniz.