Kerastase Densifique Fondant Densite Yoğunlaştırıcı Bakım Kremi 200ml

Tükeniyor!
Ürünün Diğer Satıcıları (9)
Kargo Bedava
1.150 TL1.120 TL
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
1.168 TL
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
1.220 TL
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
1.240 TL
DAHA FAZLA SATICI GÖSTER

Ürün Bilgileri

Kerastase Densifique Fondant Densite Yoğunlaştırıcı Bakım Kremi 200ml

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Işıltılı Saçlar Satıcı Ünvanı: COŞKUN KUAFÖR HİZMETLERİ ÇEYİZ HEDİYELİK EŞYA VE TURİZM SANAYİ TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İzmir Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0214005871800017 Vergi Kimlik Numarası: 2140058718
    Bu ürün Işıltılı Saçlar tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 5 adet sipariş verilebilir. 5 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Kerastase Densifique Fondant Densite Yoğunlaştırıcı Bakım Kremi 200ml Yararları Kök hücre araştırmaları sonucu geliştirilen Densifique.
  • Saç teline derinlemesine etki eder.
  • İncelen saç telleri için yoğunlaştırıcı ve dolgunlaştırıcı etki sağlar.
  • Özel yapısı, saçı ağırlaştırmaz hafif bir dokunuşta bulunur.
  • Dökülme ve seyrelme problemi yaşamış saçları güçlendirir ve daha yoğun görünmesi için destekler.
  • Yumuşak, bakımlı, hacimli ve esnek saçlar oluşturur.
  • Uygulama Kerastase Densifique Bain Densite Yoğunlaştırıcı Şampuan ile saçlarınızı yıkayıp durulayın
  • Nemli saça kökten uca uygulayın.
  • Etki etmesi için 2-3 dakika bekletin.
  • İyice durulayın.

Ürün Özellikleri

  • Saç Tipi İnce Telli
  • Etki Dökülme Karşıtı
  • Hacim 250 - 499 ml
Geri Bildirim Ver

Kerastase Densifique Fondant Densite Bakım Kremi 200 ml

Banyo sonrası kirden ve yağdan arınan saçların bakımını desteklemek için besleyici ürünler uygulanır. Kolay kullanıma sahip kremler saç bakımının önemli bir adımıdır. Kerastase Densifique Fondant Densite bakım kremi 200 ml ürünü incelen saçlara dolgunluk ve yoğunluk kazandırır. Ürün kuruluk problemi olan kafa derisine de nem sağlayarak ihtiyaç duyulan sonuca kavuşulması için etkili bir formül kullanılarak özel olarak tasarlanır. Saçlar dış etkenler ve ısı uygulamaları nedeniyle kaybettikleri canlı görünümlerini Kerastase Resistance krem ürünü sayesinde geri kazanabilir. Kökten uca bakım sağlayan ürün, düzenli ve uygun kullanım ile müşterileri istedikleri sağlıklı ve parlak görünüme kavuşturmayı hedefler. Yeni saç oluşumunu destekleyen ürün sayesinde dolgun saçlar elde edilebilir. Kerastase Densifique Fondant Densite saçın yapısını düzeltmeye yardımcı olur.

  • Yoğunluk kazandıran bakım
  • Nemlendirici etki
  • Hacimli ve parlak saçlar

Yoğunluk Kazandıran Kerastase Densifique Saç Kremi

Yoğunluk Kazandıran Kerastase Densifique Saç Kremi

Parlak ve güçlü uzayan saçlar elde etmek için çeşitli bakım uygulamalarını düzenli olarak yapmak gerekir. Kerastase Densifique Fondant Densite bakım kremi 200 ml 3474636356041, ısıl işlem sonucunda oluşan yıpranmaların onarımı için özel bir formül kullanılarak tasarlanır. Yeni saç teli oluşumunu destekleyen krem, basit bir kullanım şekline sahiptir. Ürün düzenli uygulama sonrası dikkat çekici bir etki sunar. Uzun süre etkili bakım sağlayan bu krem sayesinde saç telleri kökten uca beslenir. Ürünün özel formülü hyaluronic ve intra-cylane maddelerini içerir. Bu maddelerin etkisiyle Kerastase Densifique Fondant Densite bakım kremi 200 ml 3474636356041 kullananlar için anında yoğunluk veren bir etki sunar. Yapılandırıcı etki ve hacim sağlayan ürün sıklıkla tercih edilir. Evde profesyonel bakım imkanı sunan ürün sayesinde saçlar sağlıklı bir görünüme sahip olur.

Kerastase Densifique Saç Kremi ile Yeni Saç Oluşumu

Kerastase Densifique Saç Kremi ile Yeni Saç Oluşumu

Saç bakımı denilince akla ilk gelen ürünlerden biri saç kremleridir. Pratik kullanımları ile onarım sağlayan ürünler sıklıkla tercih edilir. Kerastase Densifique kremi kullanımı oldukça basittir. Banyo sonrası güzelce nemi alınan saçlara yeterli miktarda bakım sütü uygulanır ve iki dakika bekletildikten sonra durulanır. Isıl işlemler sonucu yıpranan ve uçları kırılan saçlar için derinlemesine nem sağlayan ürün, yapılandırıcı bir kremdir. Ürün, kullananlar için onarım imkanı sunar. Yeterli miktarda uygulanan maske her bir saç teline derinlemesine nüfuz ederek parlak ve yumuşak bir görünüm sağlar. Kırıkların onarılmasını sağlayan ürün koparak dökülmelere karşı etkili olduğu gibi yeni saç oluşumunu da destekler. Kerastase Densifique Fondant Densite 3474636356041 bakım kremi özel hazırlanan formülü ile yapılandırıcı özelliğe sahiptir. Ürünün yüksek etkili onarıcı bakımından faydalanabilirsiniz.

Kerastase Densifique Fondant Densite Fiyatları ve Yorumları

Kerastase Densifique Fondant Densite Fiyatları ve Yorumları

Kerastase Densifique Fondant Densite bakım kremi 200 ml 3474636356041 fiyatları ürünün tüm özellikleri göz önünde bulundurularak belirlenir. Ürün, ısıl işlemlerden zarar görmüş, kırılmaya ve koparak dökülmeye karşı korumasız saçlar için özel maddeler kullanılarak formülize edilir. Ürün kaliteli içeriği sayesinde günlük kullanıma uygundur. Kökten uca bakım sağlayan ürün içeriği hyaluronic ve intra-clyane maddeleri ile zenginleştirilir. Besleyici etkiye sahip bu ürün hızla uzayan saçlar elde etmek için müşteriler tarafından sıklıkla tercih edilir. Hem evde günlük kullanım hem de profesyonel kuaför salonlarında kullanım için uygundur. Sağladığı faydalar ile dikkat çeken ürün güçlü ve sağlıkla ışıldayan saçlara ulaşmaya yardımcı olur. Kerastase Densifique Fondant Densite bakım kremi 200 ml 3474636356041 yorumlarını ve müşteri ürün değerlendirmelerini görmek için Trendyol’dan faydalanabilir, ürün hakkında detaylı bilgiye sahip olabilirsiniz.