Kemal Kükrer Nar Ekşisi 250 ml (CAM)

119,90 TL
Ürünün Diğer Satıcıları (5)
124,95 TL
Kurumsal Fatura
125,99 TL
Kurumsal Fatura
191,12 TL
DAHA FAZLA SATICI GÖSTER

Sıkça Sorulan Sorular

Ürünün son kullanma tarihi (SKT) nedir?
Ürünleri gönderen satıcıların elindeki stoklara göre ürünlerin SKT'si değişebilmektedir. Satıcıya soru sor kısmından ilgili satıcıya gönderilecek ürünün SKT 'sini sorarak öğrenebilirsiniz.
Satın aldığım ürünü nasıl iade edebilirim?
İlgili mevzuat uyarınca satın aldığınız ürünü ambalajı açılmadığı müddetçe 15 gün içerisinde ücretsiz iade edebilirsiniz. İade ettiğiniz ürünün sağlam şekilde satıcıya ulaşabilmesi için orijinaline uygun şekilde tekrar paketlenmiş olarak gönderimi önemlidir. Detaylı bilgi için tıklayınız.

Ürün Bilgileri

Kemal Kükrer Nar Ekşisi 250 ml (CAM)

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Kemal Kükrer - Bizim Mutfak Satıcı Ünvanı: SALDOS TİCARET ANONİM ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Aydın Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0741063827500014 Vergi Kimlik Numarası: 7410638275
    Bu ürün Kemal Kükrer - Bizim Mutfak tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 100 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 50 adet sipariş verilebilir. 50 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Kemal Kükrer Nar Ekşisi 250 ml (CAM)
Geri Bildirim Ver

Kemal Kükrer 250 ml Nar Ekşisi

Nar ekşisi Türk mutfağında çok kullanılan ve severek tüketilen soslardan bir tanesidir. Yemeklerin lezzetini güçlendirdiği gibi aynı zamanda insan sağlığı üzerinde de pek çok olumlu etkisi bulunmaktadır. Sektöründe lider markalardan bir tanesi olan Kemal Kükrer tarafından üretilen nar ekşisi sosunu tercih ederek salata, et ve dolma gibi birçok yemek içerisinde kullanabilirsiniz. Yılların deneyimi ve uzmanlığıyla üretilen bu sos ile yemeklerinizin lezzetini çeşitlendirebilirsiniz.

  • Kemal Kükrer nar ekşisi 250 ml’lik şişede satışa sunulmaktadır.
  • Kemal Kükrer nar ekşisi serin ve güneş ışığından uzak alanlarda muhafaza edilmelidir.
  • Kemal Kükrer nar ekşisi içerisinde şeker ve nar suyu konsantresi gibi doğal ürünler bulunmaktadır.

Kemal Kükrer 250 ml Nar Ekşisinin İçeriğinde Neler Bulunur?

Nar Ekşisi 250 ml Fiyat

Türk sofralarının en sevilen soslarından bir tanesi olan nar ekşisi doğal içeriği ve sağlığa olan faydaları ile dikkat çekmektedir. Kemal Kükrer nar ekşisi içindekiler; şeker (invert şeker şurubu), nar suyu konsantresi (meyve suyu oranı %10), asitliği düzenleyici (sitrik asit), su ve renklendiricidir. İçeriğindeki nar suyu konsantresi sayesinde yoğun bir lezzete sahiptir. Kemal Kükrer nar ekşisinin 100 gramında 293 kalori, 0 gram yağ, 73 gram karbonhidrat, 51 gram şeker ve 0.2 gram protein bulunmaktadır. Kemal Kükrer nar ekşisi 250 ml ürününü çok daha uzun süre kullanabilmek ve şekerlenmesini önlemek için serin ve kokusuz ortamlarda muhafaza edilmelidir. Doğru şartlarda sakladığınız zaman üzerinde bulunan son kullanma tarihine kadar gönül rahatlığı ile tüketebilirsiniz.

Kemal Kükrer 250 ml Nar Ekşisinin Faydaları Nelerdir?

Sofraları şenlendiren, benzersiz lezzeti ile her yemeği daha da keyifli hâle getiren Kemal Kükrer nar ekşisi sağlık açısından da oldukça faydalıdır. Saymakla bitmeyen faydaları arasında en çok dikkat çeken vücut direncini arttırmasıdır. Düzenli olarak tüketildiğinde hastalıklardan korunmanıza yardımcı olur. Ayrıca nar ekşisitansiyonu dengeler ve kalp sağlığını korur.Vücudunuzda bulunan iyi bakterilerin korunmasına yardımcı olur. Tüm bu faydaların yanı sıra idrar söktürücü özelliği sayesinde zararlı toksinlerin vücudunuzdan atılmasını da sağlar. Kullanıcılar tarafından yapılan Kemal Kükrer nar ekşisi yorumları da ürünün hem lezzetini hem de faydalarını gözler önüne sermektedir. Siz de hem yiyeceklerinizi daha lezzetli hâle getirmek hem de sağlığınızı güçlendirmek için sofralarınıza Kemal Kükrer nar ekşisini dâhil edebilirsiniz. Dengeli şekilde tüketerek nar ekşisinin olumlu etkilerinden faydalanabilirsiniz.

Kemal Kükrer Nar Ekşisinin Lezzeti ve Kalitesi Nasıldır?

Kemal Kükrer 100 yılı aşkın süredir hizmet veren kaliteli bir markadır. Nar ekşisi de bu uzun süreli tecrübe dâhilinde üretilen kaliteli ve lezzetli bir üründür. Hijyenik tesislerde son teknoloji cihazlar ile üretilen ve el değmeden şişelenen ürünler yurt dışında da büyük ilgi görmektedir. Ayrıca Kemal Kükrer, nar ekşisi sosunu ülkemize tanıtan ilk markadır. İşin uzmanı olduğu için üstün lezzetiyle fark yaratmaktadır. Tüm bu uzmanlığın, lezzetin ve kalitenin yanı sıra Kemal Kükrer nar ekşisi fiyat olarak da her bütçeye uygundur. 250 ml’lik şişede satışa sunulan ürün çok uzun süre boyunca kullanılabilir. Ayrıca uzun raf ömrü sayesinde de güvenle muhafaza edilebilir. Siz de Kemal Kükrer farkıyla üretilen lezzetli nar ekşisini avantajlı fiyatlarla satın almak için Trendyol’dan siparişinizi oluşturabilirsiniz. Siparişinizin ardından tüm kargo sürecini adım adım izleyebilirsiniz. Eğer aklınıza takılan bir soru olursa müşteri hizmetleri hattını arayabilirsiniz. Ayrıca teslim aldığınız üründen memnun kalmazsanız da pratik bir şekilde iade edebilirsiniz.