Kellogg's Special K Kırmızı Meyveli Kahvaltılık Tam Buğday Ve Pirinç Gevreği 400 Gr,tam Tahıllı

96,90 TL

Sıkça Sorulan Sorular

Ürünün son kullanma tarihi (SKT) nedir?
Ürünleri gönderen satıcıların elindeki stoklara göre ürünlerin SKT'si değişebilmektedir. Satıcıya soru sor kısmından ilgili satıcıya gönderilecek ürünün SKT 'sini sorarak öğrenebilirsiniz.
Satın aldığım ürünü nasıl iade edebilirim?
İlgili mevzuat uyarınca satın aldığınız ürünü ambalajı açılmadığı müddetçe 15 gün içerisinde ücretsiz iade edebilirsiniz. İade ettiğiniz ürünün sağlam şekilde satıcıya ulaşabilmesi için orijinaline uygun şekilde tekrar paketlenmiş olarak gönderimi önemlidir. Detaylı bilgi için tıklayınız.

Ürün Bilgileri

Kellogg's Special K Kırmızı Meyveli Kahvaltılık Tam Buğday Ve Pirinç Gevreği 400 Gr,tam Tahıllı

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: KELLOGG’S Satıcı Ünvanı: ESFA LOJİSTİK VE DİJİTAL MAĞAZACILIK ANONİM ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0379039182400017 Vergi Kimlik Numarası: 3790391824
    Bu ürün KELLOGG’S tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 100 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 20 adet sipariş verilebilir. 20 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • En yoğun anlarında Special K yanında! Special K Kırmızı Meyveli, çıtır pirinç, tam buğday gevreği ile çilek ve kırmızı meyve toplarının lezzetli bir kombinasyonudur. Her kase 6 vitamin ve mineralin yanı sıra lif ve tam tahıl içerir. Special K kahvaltılık gevrekler, tam tahıllı ve lif kaynağıdır. Demir ve 6 vitaminle zenginleştirilmiştir. İster kahvaltıda ister ara öğünlerde günün en yoğun anlarında Special K yanında! Special K’nın birbirinden lezzetlerini keşfedin ve yeni favorinizi bulun! Canın her çektiğinde... Kahvaltıda, ders arasında hatta farklı yemek tariflerinde. İster süt ister yoğurtla. İstersen Çıtır çıtır sade!

Ürün Özellikleri

  • Aroma Meyve
Geri Bildirim Ver

Ülker Kırmızı Meyveli 400 gr Special K

Zaman kısıtlılığı nedeniyle veya kilo kontrolü için pratik ve besleyici ara öğünler tercih edilir. Kellogg's 400 gr kırmızı meyveli gevrek, faydalı ve lezzetli içeriğiyle kurtarıcı öğünler arasında yer alır. Kellogg’s, özellikle sabah aceleyle işe veya okula hazırlanırken size kolaylık sağlar ve uzun süre tok kalmanızı sağlayacak bir kahvaltının yerine geçer. Mineral ve vitamin yönünden oldukça zengin olan kırmızı meyveli gevrek, vücudun bir günlük besin ihtiyacının büyük bölümünü karşılar. Kellogg's kırmızı meyveli kahvaltılık gevrek, lif kaynağı içeriği sayesinde sindirim sistemini ve bağışıklığı son derece güçlendirir. Bu nedenle diyet yaparken güçten düşmemek için ürünü tercih edebilirsiniz.

  • Miktar: 400 gram
  • İçerik: Tahıllar, meyveli tahıl topları, yulaf parçaları, çilek, ahududu, vişne, dut pekmezi, vitamin ve mineraller
  • Kalori: 40 gramlık bir porsiyon 152 kalori

Ülker Special K Kırmızı Meyvelinin Besin İçeriği Nasıldır?

Ülker Special K Kırmızı Meyvelinin Besin İçeriği Nasıldır?

Kellogg's 400 gr kırmızı meyveli kahvaltılık gevrek; lif, vitamin ve mineral yönünden oldukça zengindir. Kellogg’s, sağlıklı bir yaşam için düzenli olarak tüketilmesi gereken tahılların, etkili, ve keyifli bir biçimde vücuda alınmasını sağlar. Special K kırmızı meyveli gevreğin içinde tam buğday, pirinç, yulaf ve nişasta bulunur. Meyveli tahıl topları, vişne parçaları, ahududu parçaları ve kurutulmuş çilekler; mısır gevreğini besleyici ve lezzetli hâle getirir. Kellogg's Special K kırmızı meyveli gevreğin şeker dengesi dut pekmezi, tuz ve şeker grubu bileşenlerle sağlanır. Eser miktarda süt içeren gevrek; B1, B2, B6, B12, niasin, folik asit, riboflavin vitaminleri ve demir minerali açısından oldukça zengindir. Alfa tokoferol ve askorbil palmitat gibi antioksidanları da içeren Kellogg's gevrek, hem besleyici hem de sağlıklı bir üründür.

Ülker Special K 400 gr Kırmızı Meyveli Lezzetli mi?

Ülker Special K 400 gr Kırmızı Meyveli Lezzetli mi?

Kellogg's kırmızı meyveli, içindekiler sayesinde hem oldukça lezzetli hem de besleyici bir öğün yerine geçer. Günlük hayatta yemek hazırlamak için vakit bulamadığınızda kırmızı meyveli gevrek sayesinde keyifli bir öğün tüketebilirsiniz. Kellogg's 400 gr kırmızı meyveli kahvaltılık gevreğin içinde yer alan meyve parçaları, bu kurtarıcı öğünü oldukça lezzetli hâle getirir. Vişne, ahududu ve çilek gibi kurutulmuş meyveler, sütle buluştuğunda hafif yumuşayarak lezzet patlamalarına yol açar. Bunun yanında gevreğin içindeki meyveli tahıl topları ve pirinç patlakları, lezzeti en üst noktaya ulaştırır. Özellikle sabahları iştahsızlık nedeniyle kahvaltı yapmayı erteleyen herkes, kırmızı meyveli gevrek sayesinde güne enerjik ve mutlu başlayabilir. Ekşi ve tatlı lezzetlerin bir araya geldiği Ülker Kellogg's kırmızı meyveli kahvaltılık gevrek, gün içerisinde enerjik hissetmenizi sağlar.

Ülker Special K Kırmızı Meyveli Gevreği Kimler Almalıdır?

Kahvaltıları lezzetli, keyifli ve besleyici hâle getiren gevrek, günün her anında tercih edilebilir. Ara öğün olarak düşük kalorili, besleyici ve sağlıklı yiyecekler tüketmek isteyenler, Kellogg's 400 gr kırmızı meyveli kahvaltılık gevreği tercih edebilir. Sindirim sistemini hızlandıran bu ürün, sağlıklı içeriğiyle günlük besin ihtiyacını karşılarken kilo kontrolünü de kolaylaştırır. Special K kırmızı meyveli kullananlar, ürünün yarattığı uzun süreli tokluk hissinden ve besleyiciliğinden sıkça söz eder. Kırmızı meyveli gevrek, bir kâse sütle ara öğün olarak tüketilebileceği gibi tatlı yapımında ve süslemesinde de kullanılabilir. Sevdiklerinize sağlıklı ve lezzetli tatlılar hazırlamak istiyorsanız kırmızı meyveli gevreği tercih edebilirsiniz. Dilerseniz siz de Kellogg's 400 gr kırmızı meyveli yorumlarını inceleyerek ürünü Trendyol üzerinden hızlı ve kolay bir biçimde satın alabilirsiniz.