Kellogg's Special K Gurme Bitter Çikolatalı & Hindistan Cevizi Dilimli Kahvaltılık Gevrek 300 Gr,%46 Yulaf

89,90 TL
Ürünün Diğer Satıcıları (1)
Kurumsal Fatura
89,90 TL

Sıkça Sorulan Sorular

Ürünün son kullanma tarihi (SKT) nedir?
Ürünleri gönderen satıcıların elindeki stoklara göre ürünlerin SKT'si değişebilmektedir. Satıcıya soru sor kısmından ilgili satıcıya gönderilecek ürünün SKT 'sini sorarak öğrenebilirsiniz.
Satın aldığım ürünü nasıl iade edebilirim?
İlgili mevzuat uyarınca satın aldığınız ürünü ambalajı açılmadığı müddetçe 15 gün içerisinde ücretsiz iade edebilirsiniz. İade ettiğiniz ürünün sağlam şekilde satıcıya ulaşabilmesi için orijinaline uygun şekilde tekrar paketlenmiş olarak gönderimi önemlidir. Detaylı bilgi için tıklayınız.

Ürün Bilgileri

Kellogg's Special K Gurme Bitter Çikolatalı & Hindistan Cevizi Dilimli Kahvaltılık Gevrek 300 Gr,%46 Yulaf

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: KELLOGG’S Satıcı Ünvanı: ESFA LOJİSTİK VE DİJİTAL MAĞAZACILIK ANONİM ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0379039182400017 Vergi Kimlik Numarası: 3790391824
    Bu ürün KELLOGG’S tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 100 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 20 adet sipariş verilebilir. 20 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • En yoğun anlarında Special K yanında! Special K Gurme, çıtır bitter çikolata kaplı tanelerin ve kavrulmuş hindistan cevizi dilimlerinin tam buğday gevreği ile birleşimidir. Her kasede 6 vitamin ve mineralin yanı sıra lif ve tam tahıl bulunur. Neden Special K Gurme? Çıtır çıtır tam buğday ve pirinç gevreklerini bitter çikolata ile kapladık,
  • Kavrulmuş hindistan cevizi ile bir pakette buluşturduk, gurmelere yakışan yepyeni Special K lezzetini oluşturduk!
  • Sevdiğiniz Special K lezzeti şimdi kavrulmuş hindistan cevizi dilimlive üstelik daha çok bitter çikolatalı!*
  • *Special K Bitter Çikolatalı çeşidimize göre daha fazla bitter çikolata içermektedir.
  • Hem tam tahıllı hem de lif kaynağı Special K Gurme'yi günün her saatinde
  • acıktığınızda ya da canınız tatlı bir şeyler istediğinde sade olarak çıtır çıtır ya da soğuk süt veya yoğurt ile tüketebilirsiniz.
  • Special K kahvaltılık gevrekler, tam tahıllı ve lif kaynağıdır.
  • Demir ve 6 vitaminlezenginleştirilmiştir.
  • Kakao kuru maddesi en az %42'dir.
  • %7 Kavrulmuş hindistan cevizi dilimi içerir.
  • %54 Tam buğday unuiçerir.
  • %46 Yulaf içerir
  • %7 Bitter çikolata içerir
  • Vitamin B,vitamin B12,folik asit ve demir içerir.
  • İster kahvaltıda ister ara öğünlerde günün en yoğun anlarında Special K yanında! Special K’nın birbirinden lezzetlerini keşfedin ve yeni favorinizi bulun!
  • Ürün tazeliği her zaman koruyabilen zipli pakettedir

Ürün Özellikleri

  • Aroma Çikolatalı
  • Çeşit Kahvaltılık Gevrek
Geri Bildirim Ver

Kellogg's Special K Gurme

Kahvaltı, zinde bir güne başlamanın ön koşullarından biridir. Kahvaltıda alınan besinler insanların günlük performansını doğrudan etkiler. Siz de sağlıklı ve hızlı bir kahvaltı yaparak dinç bir gün geçirmek istiyorsanız Kellogg's Special K Gurme seçeneğini inceleyebilirsiniz. Ürün, son derece lezzetli bir tada ve aromaya sahip olmasının yanı sıra insan vücudunun ihtiyaç duyduğu vitamin ve minerallerin karşılanmasına da kaynaklık eder. Zinde ve sağlıklı bir güne başlamanın ön koşullarından biridir. Ürün içerisinde bitter çikolata parçaları bulunur. Bu özelliği sayesinde çikolata sevenlerin de favorileri arasında yer alır. Aynı zamanda kavrulmuş Hindistan cevizi dilimleri ile eşsiz bir lezzete sahiptir. Damak tadına uygun lezzeti dolayısı ile ürün, gevrek çeşitleri arasında fark yaratır. Siz de hızlı ve pratik bir kahvaltı yapmak istiyorsanız bu seçeneği inceleyebilirsiniz.

  • Kendine has lezzet
  • Çikolata aroması
  • Pratik kullanım

Lezzetiyle Öne Çıkan Kellogg's Gurme Special K

Lezzetiyle Öne Çıkan Kellogg's Gurme Special K

Kellogg's Special K seçeneği, kendine has lezzet özelliği sayesinde çeşitleri arasından öne çıkar. Ürün; tam buğday kahvaltılık gevreğin eşsiz lezzeti, bitter çikolata aroması ve kavrulmuş Hindistan cevizi dilimleri ile gevrek seçenekleri arasında fark yaratır. Etkileyici ve damak tadına uygun lezzeti sayesinde ürün, çok sayıda kişinin favori gevreklerinden biridir. Kahvaltılık gevrek, içeriğinde yer alan vitamin ve mineraller sayesinde insan vücuduna ihtiyaç duyduğu enerjinin karşılanmasına yardımcı olur. Kellogg's mısır gevreği seçeneği, pratik ve kolay bir şekilde yemeye hazır hale getirilir. Müşteri istekleri doğrultusunda süte ilave edilerek hızlı ve rahat bir şekilde hazırlanır. Zamandan tasarruf etme imkanı sunan ürün, bu özelliği sonucunda çalışan kişilerin favori kahvaltılarından biridir. Siz de pratik ve kolay bir şekilde hazırlanıp kendine has lezzeti ile öne çıkan ürünü değerlendirebilirsiniz.

Pratik Hazırlanan Kellogg's Gurme Special K Mısır Gevreği

Pratik Hazırlanan Kellogg's Gurme Special K Mısır Gevreği

Mısır gevreği, pratik hazırlanma imkanı sayesinde çok sayıda kişinin sıklıkla talep ettiği seçeneklerden biridir. Müşteri istekleri doğrultusunda sıcak ya da soğuk süte ilave edilerek kısa bir süre bekledikten sonra tüketime hazır hale gelir. Oldukça pratik ve kolay bir şekilde hazırlanır. Zamandan tasarruf edebilme imkanı tanır. Kahvaltı hazırlamaya zaman bulamayan kişilerin kolay bir şekilde besin ihtiyacını karşılar. Ürün içerisinde yer alan besinler sayesinde vücudun ihtiyaç duyduğu kalori miktarını karşılar. Sağlıklı bir şekilde beslenme olanağı sağlar. Zinde ve dinç bir sabaha başlama olanağı tanıyan ürün, oldukça besleyicidir. Kellogg's Special K Gurme yorumları, müşterilerin isteklerini ve ihtiyaçlarını karşıladığı yöndedir. Siz de özellikleri sayesinde çok sayıda kişinin memnuniyetini kazanan; vücudun ihtiyaç duyduğu besin ve kalori değerinin karşılanmasına yardımcı olan ürünü tercih edebilirsiniz.

Her Bütçeye Uygun Fiyatlarla Kellogg's Bitter Gurme

Her Bütçeye Uygun Fiyatlarla Kellogg's Bitter Gurme

Mısır gevreği, oldukça lezzetli bir tada sahiptir. İçerisinde tam buğday mısır gevreği, bitter çikolata parçaları ve kavrulmuş Hindistan cevizi dilimleri yer alır. Bünyesinde yer alan maddeler sayesinde ürün, çikolata aromalı eşsiz bir lezzete sahiptir. Bitter çikolata ve Hindistan cevizinin tarifsiz uyumu ürünün lezzet bakımından çeşitleri arasından öne çıkmasına kaynaklık eder. İçerisinde bulunan tam buğday gevrekleri sayesinde oldukça doyurucudur. Vücudun ihtiyaç duyduğu kalori miktarının karşılanmasına yardımcı olur. Hareketli bir hayat yaşayan kişilerin kahvaltıda alması gereken enerji miktarını karşılar. Kellogg's Special K Gurme fiyatı ürün özellikleri göz önüne alınarak belirlenir. Siz de kendine özgü eşsiz lezzete sahip olan; özellikleri sayesinde çok sayıda kişinin favori mısır gevrekleri arasında yer alan besleyici ürünü Trendyol aracılığıyla kolay ve rahat bir biçimde temin edebilirsiniz.