Kavanoz Bahçem %100 Doğal Organik Kedi Çimi

69,90 TL
Ürünün Diğer Satıcıları (1)

Sıkça Sorulan Sorular

Satın aldığım ürünü nasıl iade edebilirim?
İlgili mevzuat uyarınca satın aldığınız ürünü ambalajı açılmadığı müddetçe 15 gün içerisinde ücretsiz iade edebilirsiniz. İade ettiğiniz ürünün sağlam şekilde satıcıya ulaşabilmesi için orijinaline uygun şekilde tekrar paketlenmiş olarak gönderimi önemlidir. Detaylı bilgi için tıklayınız.

Ürün Bilgileri

Kavanoz Bahçem %100 Doğal Organik Kedi Çimi

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Tolgys Satıcı Ünvanı: TOLGA OLÇAYLI İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Vergi Kimlik Numarası: 6410473812
    Bu ürün Tolgys tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 100 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 15 adet sipariş verilebilir. 15 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Kedinizin mutluluğu ve sağlığı için doğal bir seçim: Kedi Çimi Kedi dostlarımızın sağlıklı ve aktif bir yaşam sürdürebilmeleri için doğal beslenme ve bakım önemlidir. Kedi çimi, evcil dostlarımızın sindirim sistemini düzenlemeye yardımcı olan, sağlıklı bir alternatif sunar. En iyi kalitede tohumlarımız ve özenle seçilmiş toprakla hazırlanmış olan kedi çimimiz, evinizin rahatlığında keyifli bir şekilde yetişir. Neden Kedi Çimi tercih etmelisiniz? Sindirim sağlığını destekler: Kedi çimi, kedinizin sindirim sisteminin düzenlenmesine yardımcı olur. Kedilerin doğal olarak sindiremedikleri tüyleri tüy yumaklarının oluşmasına neden olabilir. Kedi çimi tüketmek, bu tüyleri tükürerek atmasına yardımcı olarak sindirim sorunlarını önler.
  • İç mekan bitkisi olarak dekoratif bir seçenek: Kedi çimi, iç mekan bitkisi olarak evinizin dekorasyonuna da katkı sağlar. Yemyeşil ve canlı yaprakları ile yaşam alanınıza doğal bir güzellik katar.
  • Eğlenceli oyun ve egzersiz: Kedi çimi, kediler için doğal bir oyun ve egzersiz kaynağıdır. Kediniz çimi tüketerek oyalanırken aynı zamanda diş ve tırnak sağlığını da korur.
  • Kolay kullanım: Ürünümüz, içerisindeki tohumlar, toprak ve açıklama metniyle birlikte hazır bir şekilde kavanozda size ulaşır. Sadece doğrudan güneş ışığı alan bir yere yerleştirin ve düzenli olarak sulayın. Hızlı bir şekilde büyüyen kedi çiminiz, kedinizin taze ve sağlıklı beslenmesini destekler.
  • Kedi çimimiz, kedinizin mutluluğu ve sağlığı için en iyi doğal seçenektir. Evcil dostlarınızın doğal ihtiyaçlarına uygun olarak tasarlanmış bu ürün, güvenilirliği ve kaliteyi garanti eder. Siz de kedinizin sağlığını önemsiyor ve doğal bir bakım arayışındaysanız, kedi çimimizi deneyebilirsiniz. Evinizin bir köşesine ekleyeceğiniz bu küçük yeşil dokunuş, kediniz için büyük bir fark yaratacaktır. Midede oluşan kıl kümelerini yok etmesine yardımcı olarak kedinin sindirim sistemini uyarır. minerallerle zenginleştirilmiş doğal bir toprakta yetişen, kimyasal katkı maddesi içermeyen ve özellikle kediler tarafından tercih edilen bir besin takviyesidir. Bu yüksek kaliteli tohum karışımı ile her mevsim yemek için gerekli olan doğal yeşilliği garanti edebilirsiniz. Kullanım talimatları: Fazla suyun tahliyesini sağlamak için çimlendirme kabının dibine önceden 6 delik açın. çimlenme kabını, içinde su toplanacak şekilde bir destek üzerine yerleştirin. çimlenme kabına yaklaşık 500 ml su dökün. yaklaşık 3-4 gün sonra çimen filizlenmeye başlar. iyi bir nemli durumda tutulur ve aydınlık bir yere yerleştirmeniz gerekmektedir. Set İçeriği 1 Adet Yetiştirme Kavanozu 1 Adet Yetiştirme Kılavuzu 1 Poşet Toprak 1 Paket Organik Kedi Çimi Tohumul
Geri Bildirim Ver