Katamino Oyunu

279 TL
Ürünün Diğer Satıcıları (2)
250 TL'ye 10 TL İndirim
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
350 TL'ye 15 TL İndirim
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura

Ürün Bilgileri

Katamino Oyunu

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: TEX Satıcı Ünvanı: ONUR ASLAN İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Vergi Kimlik Numarası: 0880493526
    Bu ürün TEX tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 10 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 50 adet sipariş verilebilir. 50 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • AyasEğiticiOyuncak Pentamor, Katamino Ahşap Tetris, Zeka Ve Strateji Oyunu pentamor - Ahşap penta blok eğitici zeka geliştirici doğal oyuncak penta blok çocukların geometrinin temel kavramlarını anlamasına yardımcı olan bir inşa oyunudur. çok sayıdaki bulmacaların zorluk seviyeleri çok kolaydan çok zora değişmektedir. Tek kişinin oynayabileceği bir bulmaca olduğu gibi iki kişi arasında oynanan bir strateji oyunu olarak da oynanabilir. penta blok her yaştan oyuncuların çok severek oynadığı farklı seviyeleri olan sıra dışı bir oyundur. Birçok uluslararası ödül ile tanınmış olan oyunun özellikle okullar tarafından yoğun olarak kullanılması eğitsel yönü ile kabul gördüğünün kanıtıdır. geliştirdiği beceriler görsel dikkat bağlantısal düşünme, problem çözme, odaklanma becerilerini geliştirir. Doğal ahşap, boyalar su bazlı olup sağlığa zararsızdır. çocuklarda kas ve psikomotor gelişimine destek verir. Çocuğunuzun hayal gücünün gelişimine faydalıdır. Canlı ve dikkat çekici renkler konsantre yeteneğini geliştirmek için kullanılmıştır. Çocuklarınızın el ve göz koordinasyonunu sağlar. El becerilerinin ve zekasının gelişimine yardımcı olur. Algılama ve kavrama yeteneğini geliştirir. El - Göz koordinasyonu geliştirir. kutu ölçüsü: 35 x 20 x 5 cm yaş aralığı: 6+ yaş oyuncu sayısı: 1-2 üretim yeri: türkiye

Ürün Özellikleri

  • Paket İçeriği Tekli
  • Yaş 6 - 10 Yaş
Geri Bildirim Ver

Katamino Oyunu

Katamino oyunu, oldukça sevilen bir akıl geliştirme stratejisidir. Geometrik algılama üzerine tasarlanan bu ürün, küçük yaşlardan itibaren matematiksel zekanın gelişmesine önemli derecede katkı sunar. Çocuklar dahil her yaştan bireyin keyifle oynadığı bu model, beyni geliştirme ve dinamik tutma açısından son derece başarılıdır. Özellikle çocuklara geometri öğrenme konusunda rehberlik eden katamino, nitelikli ve kaliteli bir tasarıma sahiptir. Ürün, başlangıç seviyesinden başlar. Oynamaya ve ilerlemeye bağlı olarak zorluk derecesi kademeli bir şekilde artar. Bu sayede model, müşteriyi her zaman dinamik ve canlı tutmayı hedefler. Ürün, birçok farklı versiyonla oynanabilmesi sayesinde oldukça ilgi çekicidir. Hem tek başınıza hem de bir arkadaşınızla oynayabilirsiniz. Arkadaşlarınız ile oynadığınızda strateji geliştirebilir ve cesur hamlelerde bulunabilirsiniz.

  • 3 yaş ve üzeri oyun grubu
  • Ahşap malzeme materyali
  • Stratejik akıl oyunu

Stratejik Katamino Çocuk ve Yetişkin Oyunu Özellikleri

Stratejik Katamino Çocuk ve Yetişkin Oyunu Özellikleri

Ödüllü olan Katamino zeka oyunu, okul ya da kurs gibi eğitim kurumlarında da sıklıkla tercih edilir. Amacı öğrenme düzeyine katkı sağlamak olan bu ürün, güvenli bir şekilde oynanabilir. Eğitime olan katkısı yadsınamaz bir alternatif çalışma çeşididir. Ahşap olarak tasarlanan alanın her iki yüzü de kullanıma uygun bir şekildedir. Tahtayı istediğiniz yöne çevirerek her türlü oyun kurabilir, eğlenceli vakit geçirebilirsiniz. 3 yaş ve üzeri olarak tasarlanan bu ürün, her yaşa hitap etmesi sayesinde ailecek ve arkadaş grubu ile beraber eğlenceli ve çekişmeli bir şekilde oynanabilir. Toplam 36057 tane kombinasyonun bulunduğu katamino ile uzun süre dinamik ve etkin bir şekilde vakit geçirebilirsiniz. Tek başınıza ya da arkadaşlarınızla oynayabileceğiniz bu eğlence aracı ile farklı oyun çeşitleri de kurabilir ve eğlenceyi artırabilirsiniz.

Eğlenceli Katamino Aile ve Çocuk Oyununun Konusu

Eğlenceli Katamino Aile ve Çocuk Oyununun Konusu

Katamino aile oyunu, dehalara hitap eden son derece zevkli ve çekişmeli bir zeka geliştirme aracıdır. Stratejik akıl oyunları sınıfına giren bu model eğlenirken öğrenmeyi mümkün kılar. Ahşap malzeme ile üretilen materyal çeşitleri, sağlığa zararlı olmaması sayesinde güvenli bir şekilde kullanılabilir. Genellikle 1 ila 2 kişi ile oynanan bu ürün ile kişi sayısını artırarak da vakit geçirebilirsiniz. Kutunun içerisinde bulunan bir sürü geometrik şekil sayesinde, insan beynine matematiksel zekaya yönelik sinyaller gönderilebilir. Sayısal zekanın gelişmesinde ve 3 boyutlu kazanımların elde edilmesinde son derece faydalı bir strateji ve akıl oyunu çeşididir. Akıl yürütmenin baskın olduğu bu üründe beyin daimi olarak aktif bir şekilde çalışır. Beyni aktif bir şekilde çalıştırmak, ilerleyen yaşlarda son derece önemli bir konu olarak ele alınır.

Bütçe Dostu Katamino Aile ve Çocuk Oyunu Fiyatı ve Yorumları

Bütçe Dostu Katamino Aile ve Çocuk Oyunu Fiyatı ve Yorumları

Katamino oyunu fiyatı, ürünün parça sayısına ve malzeme kalitesine göre belirlenir. Bu paketin içeriğinde 1 alan ve bölge belirlemeye yarayan ve hareket ettirebilir ahşap parça, 12 pentamino, 3 kahverengi ve 5 kırmızı parça bulunur. Bunlara ek olarak silem olarak adlandırılan ve sayı almadan biten eli göstermek için gerekli tablolar yer alır. Pentamino, 5 tane karenin sıralı bir şekilde konulmasıyla meydana gelen ve en az bir adet ortak kenara sahip olan şekil anlamına gelir. Katamino oyunu yorumlarında ürünün çocuk zeka gelişimine fark edilir bir şekilde katkı sağladığından ve buna bağlı olarak başarıda artış meydana geldiğinden bahsedilir. Hem zevkli hem de eğitici olan kataminoyu kutuda yer alan anlatım kılavuzunu okuyarak ayrıntılı bir şekilde öğrenebilirsiniz. Faydalı bir içeriğe sahip olan bu eğlenceli ürünü Trendyol’dan satın alabilirsiniz.