KAREN BANYO Sky 60 Cm Dolap Uyumlu Seramik Lavabo

1.412 TL
Peşin Fiyatına 3 Taksit!
Ürünün Diğer Satıcıları (1)
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
1.609,90 TL

Ürün Bilgileri

KAREN BANYO Sky 60 Cm Dolap Uyumlu Seramik Lavabo

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: KAREN BANYO Satıcı Ünvanı: ENESSE MOBİLYA İNŞAAT SANAYİ VE TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Kayseri Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0335042731800017 Vergi Kimlik Numarası: 3350427318
    Bu ürün KAREN BANYO tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 50 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 20 adet sipariş verilebilir. 20 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Karen Banyo Sky 60 Cm Dolap Uyumlu Seramik Banyo Dolabı Uzunluk :60cm Derinlik : 45cm Yükseklik :5cm Bu lavabo, modern ve şık tasarımıyla banyonuza zarif bir dokunuş katar. Dolap dahil değildir. Ürün görselinde bulunan batarya ve aksesuarlar sergileme amaçlıdır ve fiyata dahil değildir. Not: İnternet mağazamızda satılan lavabolarda montaj hizmeti fiyata dahil değildir. Kurulum ve Garanti: - Paket içeriğinde gerekli kurulum şeması ve garanti belgesi bulunmaktadır. - Kurulum müşteriye aittir. - Garanti süresi: 2 yıl (Üretim ve işçilik hatalarına karşı). Kargo Hasarları: Satın aldığınız ürünlerin zarar görmeden size ulaşabilmesi için uluslararası standartlarda dolgu malzemeleri kullanılarak paketlenmektedir. Ancak nadiren de olsa kargo taşıması sürecinde ürünün bazı parçaları ezilme veya çatlama gibi hasarlar alabilir. Hasarlı parçaları bize bildirdiğinizde, yeni parçalar kargo ile gönderilir. Üretim Hatası / Eksik Parça: Üretim süreçlerimiz bilgisayar kontrollü makinelerle gerçekleştirilmektedir. Üretim öncesi test ürünleri üretilerek olası sorunların önüne geçilmektedir. Kalite kontrol süreçleri üretim, paketleme ve kargo öncesinde uygulanır. Ancak çok düşük oranlarda üretim hataları oluşabilir. Üründe herhangi bir üretim hatası bulunması durumunda, sadece yeni parça/parçalar gönderilir.

Ürün Özellikleri

  • Tip Köşeli
  • Garanti Süresi 2 Yıl
Geri Bildirim Ver