Karaca Okinawa Power Steel 8 Parça 316 Çelik Tencere Seti

1.027,07 TL

Ürün Bilgileri

Karaca Okinawa Power Steel 8 Parça 316 Çelik Tencere Seti

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: bakucuzaal Satıcı Ünvanı: YÜKSELLER İNŞAAT İTHALAT İHRACAT SANAYİ TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Bursa Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0995007423700051 Vergi Kimlik Numarası: 9950074237
    Bu ürün bakucuzaal tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Karaca Okinawa Power Steel 8 Parça 316 Çelik Tencere Seti Gücü 316 Çelikten, Isı Aktarımı Bakırdan Molibden Nedir? Molibden elementi, doğada kendiliğinden bulunan bir elementtir. Bu özelliğinden dolayı sağlıklıdır. PowerSteel Serisi'ne gücünü veren bu element, aynı zamanda okyanusları aşan gemilerde, uzay gemilerinde ve benzeri endüstrilerde pası ve korozyonu önleyici olarak yüksek dayanıklılık sağlayan özel bir madde olarak kullanılıyor. İndüksiyon dahil tüm ocaklarda kullanıma uygundur. Set İçeriği 20 cm Tencere 22 cm Tencere 24 cm Tencere 24 cm Karnıyarık Tencere

Ürün Özellikleri

  • Dış Materyal Çelik
  • İç Materyal Çelik
  • Renk Metalik
  • Parça Sayısı 8
Geri Bildirim Ver

Karaca 153.03.07.8258 Okinawa PowerSteel 8 Parça 316 Çelik Tencere Seti

Karaca Okinawa PowerSteel 8 parça 316 çelik tencere seti oldukça şık ve dayanıklı bir tasarıma sahiptir. Bu setle dilediğiniz yemeği kolayca pişirebilirsiniz. Set içerisinde, farklı boyutlarda 4 adet ve kapakları bulunur. Çorbadan pilava kadar farklı türlerdeki yemek çeşitleri için bu kullanışlı setten yararlanabilirsiniz. Okinawa PowerSteel, net çizgileri sayesinde mutfağınıza modern bir hava katar. Bulaşık makinesinde yıkanabilen ve mikrodalgaya girmeye uygun olan bu ürün, mutfaktaki yardımcınız olmaya adaydır. Uzun süreli kullanım garantisiyle sunulan setin yedek parça temini de oldukça kolaydır. Karaca PowerSteel Okinawa 8 parça çelik tencere seti sizin de tercihleriniz arasında yer alabilir.

  • Molibden elementi ile güçlendirilen yapı
  • Tüm ocaklarla uyumlu taban
  • Uzun ömürlü kullanım

Karaca Okinawa PowerSteel 8 Parça Tencerenin Özellikleri

Karaca Okinawa PowerSteel 8 Parça Tencerenin Özellikleri

Karaca Okinawa PowerSteel 8 parça 316 çelik tencere seti gelişmiş özelliklerle donatılır. Tencerelerin üretiminde; çelik, bakır ve Molibden adı verilen özel bir element kullanılır. Okyanus ötesi yolculuklarda tercih edilen gemilerin ve uzay araçlarının yapımında kullanılan molibden elementi bu tencere setine dayanıklılık katar. Molibden elementi korozyonu önleyici bir görev de görür. Tencerelerin üretiminde kullanılan bir diğer madde olan bakır ise ısı geçirgenliği bakımından avantaj sağlar. Bu sayede yiyeceklerin her yeri eşit ve tam kıvamında pişer. Isıya dayanıklı kuplara sahip olan bu set kullanışlı yapısı sayesinde beğeni kazanır. Karaca Okinawa PowerSteel içerisindeki tencerelerin boyutları; 20, 22 ve 24’dir. Set içerisinde 2 adet 24 cm tencere yer alır. Bunlardan biri derin, diğeri alçak yapıdadır. Derin tencereyi sulu yemeklerin, alçak olanı da karnıyarık ve pilav gibi yiyeceklerin yapımında kullanabilirsiniz.

Karaca Okinawa PowerSteel Tencerenin Kullanım Alanları Nasıldır?

Karaca Okinawa PowerSteel Tencerenin Kullanım Alanları Nasıldır?

Karaca Okinawa PowerSteel 8 parça 316 çelik tencere seti her türlü yemeğin pişirme sürecinde tercih edilebilir. Takımın içerisindeki tencerelerin yapımında çelik materyal kullanılır. Çelik tencerelerde pişirilebilecek pek çok yemek türü bulunur. Bu setle; şifa dolu çorbalar yapılabilir, çeşitli sebze yemekleri pişirilebilir ve et yemekleri hazırlayabilirsiniz. Karaca Okinawa PowerSteel tencere seti geniş ve kalabalık ailelerin rahatlıkla kullanabileceği ürün çeşitliliğine sahiptir. Kalabalık misafir gruplarını ağırlamak için hazırlık aşamasında da bu ürün rahatlıkla tercih edilebilir. Karaca’nın bu şık takımını yeni evlenecek olan kişiler çeyiz olarak da değerlendirebilir. Ayrıca Okinawa PowerSteel tencere setini sevdiklerinize unutulmaz bir ev hediyesi olarak da verebilirsiniz. Geniş bir kullanım alanına sahip olan bu tencere setini uzun garanti süresi sayesinde yıllar boyunca ilk günkü kalitesiyle kullanma şansına sahip olabilirsiniz.

Karaca Okinawa PowerSteel 316 Çelik Tencere Kaliteli midir?

Karaca Okinawa PowerSteel 316 Çelik Tencere Kaliteli midir?

Karaca Okinawa PowerSteel 8 parça 316 çelik tencere seti oldukça kalitelidir. Takımın üretiminde 316 çelik, bakır ve Molibden kullanılmıştır. Bu bileşenler sayesinde paslanmaya karşı oldukça dayanıklı olduğu görülür. Kaliteli malzeme yapısı; pas, korozyon, renk kaybı, çizik gibi problemlerin yaşanmasına engel olur. Taban bölgesinde kullanılan bakırla ısı dağılımı dengeli bir hâl alır. Böylelikle tam kıvamında yemekler pişirmek de kolaylaşır. Karaca’nın bu şık takımı indüksiyonlu ocaklarla uyumludur. Yanma ve yapışma gözlemlenmeyen bu tencereleri bulaşık makinesinde rahatlıkla yıkayabilirsiniz. Ayrıca bu tencere seti mikrodalga fırında da kullanabilirsiniz. Yedek parça temini sayesinde, kulplarda ya da kapaklarda oluşabilecek deformasyonu kısa sürede giderebilirsiniz. Böylece setinizi uzun yıllar kullanmaya devam edebilirsiniz. Karaca Okinawa PowerSteel 8 parça 316 çelik tencere seti yorumlarını incelediğinizde, ürünlerin kaliteli yapısından duyulan memnuniyeti görebilirsiniz. Karaca Okinawa PowerSteel tencere setini Trendyol’dan satın alabilirsiniz.