Karaca Mutfaksever Indüksiyon Tabanlı Çelik Makarna Ve Mantı Tenceresi

1.248,99 TL
Peşin Fiyatına 3 Taksit!
Ürünün Diğer Satıcıları (6)
3 Adet ve Üzeri 100 TL İndirim
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
1.599 TL
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
1.799 TL
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
1.929 TL
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
1.999 TL
DAHA FAZLA SATICI GÖSTER

Ürün Bilgileri

Karaca Mutfaksever Indüksiyon Tabanlı Çelik Makarna Ve Mantı Tenceresi

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: KARACA ZÜCCACİYE Satıcı Ünvanı: KARACA ZÜCCACİYE TİCARET VE SANAYİ ANONİM ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0506002476900010 Vergi Kimlik Numarası: 5060024769
    Bu ürün KARACA ZÜCCACİYE tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 10 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 4 adet sipariş verilebilir. 4 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Karaca Mutfaksever İndüksiyon Tabanlı Çelik Makarna Ve Mantı Tenceresi Hacim: 3,5 Litre Tek seferde haşla, süz, pişir! Kilitli ve süzgeçli kapağı sayesinde süzme işlemini tek hamlede gerçekleştirir.
  • Yan kulpları ve tencere kapak kulpu yanmaz ve yapışmaz kaplamadır.
  • Gövdesi 304 kalite paslanmaz çeliktir.
  • İndüksiyon dahil tüm ocak tiplerine uygundur.
  • Ölçü: 22 cm

Ürün Özellikleri

  • Özellik İndüksiyon Ocakta kullanılabilir
  • Dış Materyal Çelik
  • İç Materyal Çelik
  • Renk Gri
  • Parça Sayısı 2 Parça
Geri Bildirim Ver

Karaca Mutfaksever Çelik Makarna ve Mantı Tenceresi

Müşteriler tarafından tercih edilen mutfak araç gereçleri işlevsel özellikleri ile öne çıkar. Çeşitli yiyeceklerin hazırlanması sırasında kullanılan ürünler hem müşterilere keyif verir hem de hız kazandırır. Bu tür eşyalar arasında çelik mantı tenceresi de bulunur. Haşlanarak hazırlanan mantı ve makarna gibi yiyecekleri süzmek için gerekli bir araç gereçtir. Çelik materyalden üretildiği için hem sağlık hem de kullanım ömrü bakımından müşterileri tatmin eder. Bu gibi tencereler yiyecekleri pişirirken ve sonrasındaki aşamada kullanılır. Kulp kısımlarının varlığı kolay şekilde tutabilmeyi mümkün kılar ve kulplar siyah renklidir. Gri renkli tencere ile birlikte hoş bir görüntü oluşturan bu gibi detaylar ürünü öne çıkarır. Makarna ve mantı gibi süzme işlemi gerektiren yemekleri hazırlarken kolaylık yaşamak istiyorsanız ürünü satın alabilirsiniz.

  • Çelik materyal
  • Gri renk
  • 22 cm boyut

Karaca Çelik Makarna ve Mantı Tenceresi Özellikleri

Karaca Çelik Makarna ve Mantı Tenceresi Özellikleri

Kolaylık sağlayan ürünler arasında bulunan mantı tenceresi çelik malzemesi ile uzun ömürlü kullanım deneyimi yaşamanızı sağlar. Seneler boyunca kullanıma uygun olan bu ürünü tercih ederek sağlığa herhangi bir olumsuz etkisi olmayan araç gereçler içerisinde yiyeceklerinizi pişirebilirsiniz. Çelik makarna tenceresi olarak da bilinen bu ürün genellikle su içerisinde haşlanarak pişen tüm yiyecekler için kullanılabilir. Haşlama işlemi tamamlandıktan sonra kaynar suyu ele zarar vermeden süzmek için bu tencereyi kullanabilirsiniz. Kapak kısmının bir kenarında bulunan delikler sayesinde kaynar su kolaylıkla dışarı atılır. Sonrasında tencere içerisinde kalan yiyecekleri soslama ve sunma aşamasına geçebilirsiniz. 22 cm çapa sahip olan ürünü ideal boyutu sayesinde mutfak dolabı içerisinde kolaylıkla muhafaza edebilirsiniz. Dilerseniz bu kullanışlı ürünü sevdiklerinizin mutfağına işlevsellik kazandırmak için de satın alabilir ve hediye olarak sunabilirsiniz.

Karaca Çelik Makarna ve Mantı Tenceresi Yorumları

Karaca Çelik Makarna ve Mantı Tenceresi Yorumları

Karaca Mutfaksever çelik makarna ve mantı tenceresi 153.03.08.0369 kodu ile müşterilerin tercihine sunulur. 3.5 litre iç hacmi sayesinde çok miktarda yemek pişirmeyi mümkün kılar. Taban kısmının ideal kalınlıkta olması yiyeceklerin tam kıvamında pişmesini sağlar. Ayrıca taban kalınlığı sayesinde yiyeceklerinizin kısa sürede pişmesini mümkün kılar. Karaca Mutfaksever çelik makarna ve mantı tenceresi yorum ve tavsiye kısmından ürün kullanımına dair detayları öğrenebilirsiniz. Bu tür mutfak araç gereçlerini kullanırken ürünü daha önce kullanmış olan müşterilerin yapmış olduğu paylaşımları inceleyerek onların tecrübelerinden yararlanabilirsiniz. Müşteri yorumları ile ürünün kalitesi, dokusu, rengi, boyutu ve kullanımı hakkında da kapsamlı bilgiler edinebilirsiniz. Aynı yorumlar ile yiyeceklerin tencere içerisinde pişme süresi ya da süzme işleminin nasıl gerçekleşeceğine dair temel bilgileri elde ederek tencereyi kullanmaya başlayabilirsiniz.

Karaca Mutfaksever Çelik Makarna ve Mantı Tenceresi Fiyatı

Karaca Mutfaksever Çelik Makarna ve Mantı Tenceresi Fiyatı

Karaca Mutfaksever çelik makarna ve mantı tenceresi, oldukça işlevsel olan ve ortaya koyduğu sonuçlar ile müşterilerden tam not almayı başaran bir üründür. Kapak kısmı delikli olduğu için süzgeç görevi görür. Bu kısım aynı zamanda kilitlenebilir tasarıma sahiptir. Yanmaz - yapışmaz kaplamaya sahip olan tencerenin kapak kulpu tutma işlemini kolay ve zahmetsiz kılar. İndüksiyonda da dahil olmak üzere çeşitli ocaklar üzerinde kullanım için de uygun olan tencere 304 paslanmaz çelikten üretilir. Karaca Mutfaksever çelik makarna ve mantı tenceresi fiyat aralığı bu gibi beğeni toplayan özelliklere göre belirlenir. Mutfakta işlerinizi kolaylaştıracak özelliklere sahip olan ürünü bütçenizi sarsmayan bir fiyat aralığı ile satın alabilirsiniz. Makarna ve mantı tenceresi hakkında detaylı araştırma yapmak ve merak ettiğiniz noktaları çözüme kavuşturmak için Trendyol üzerinden destek alabilir ve sipariş oluşturabilirsiniz.