Karaca Home Visco Ortopedik Yastık

649,98 TL
Peşin Fiyatına 3 Taksit!

Ürün Bilgileri

Karaca Home Visco Ortopedik Yastık

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Karaca Home Satıcı Ünvanı: KARACA HOME COLLECTION TEKSTİL SANAYİ VE TİCARET ANONİM ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0506041963100016 Vergi Kimlik Numarası: 5060419631
    Bu ürün Karaca Home tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 10 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 4 adet sipariş verilebilir. 4 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Karaca Home Visco Ortopedik Yastık NASA tarafından dünyaya tanıtılan Viscoelastik (memory foam), tıpkı uzay mekiğinde astronotların kalkış sırasında omurgalarını basınçtan koruması amacıyla geliştirilmesi gibi ilk olarak ergonomik özelliğiyle hayatımıza girmiştir. Şekilli yapısı sayesinde, boyun boşluğunu tam olarak doldurarak, boyun fıtığı, boyun ağrısı gibi rahatsızlıkların tedavisine yardımcı bir Yastıktır. Yüksek veya Alçak yastık tercih edenler için uygundur. Ölçü : 50 cm x 32 cm x 10 cm Özel Japon Desenli %100 Polyester Dış Kumaş İç Kumaş İçeriği %54 Pamuk
  • %46 Polyester
  • İç dolgusu % 100 VISCO

Ürün Özellikleri

  • Dış Materyal Pamuklu
  • Dolgu Materyali Visko
  • Renk Beyaz
Geri Bildirim Ver

Karaca Home Visco Ortopedik Yastık

Karaca Home visco ortopedik yastık, yapısı ve özel iç dolgusu sayesinde boyun boşluğunu doldurarak rahat bir uyku deneyimi sağlar. Ürünün bir uzay teknolojisi olan viskoelastik malzemeden üretilen iç dolgusu, ağırlığı yumuşak bir biçimde emer. Ergonomik tasarıma sahip ve buna uygun malzeme ile üretilmiş olan bu ürün, boyun ve baştaki basınç noktalarına baskı yapmaz. Yastığın özel tasarımı, omurganın anatomik yapısını korur ve rahat nefes alınabilmesine yardımcı olmak için gerekli pozisyonu sağlar. Ayrıca ortopedik tasarımı ve visco iç dolgusu sayesinde uyku kalitesini üst seviyeye çıkarır. Boyun ağrısı ve boyun fıtığı gibi rahatsızlıkların tedavisinde destekleyici niteliktedir. İç ve dış kumaşlarında polyester ve pamuk bulunur.

  • İç dolgu: Visco
  • Özel Japon desenli
  • Boyutlar : 50 cm x 32 cm x 10 cm

Karaca Home Visco Ortopedik Yastığın Özellikleri Nelerdir?

Karaca Home Visco Ortopedik Yastığın Özellikleri Nelerdir?

Karaca Home visco ortopedik yastık, rahat ve keyifli bir uyku deneyimi için gereken pek çok koşulu sağlamaya yardımcı olur. Yatarken baş ve boynun aldığı şekil, uyku kalitesini etkileyen önemli bir faktördür. Bu da kullanılan yastığın özelliklerine bağlı olarak değişir. Karaca Home visco yastık, doğru bir uyku pozisyonu sunabilmesi için özel bir tasarıma sahiptir. Ergonomik dizaynının yanı sıra iç dolgu malzemesi de bu amaç doğrultusunda özel olarak seçilmiştir. Memory foam olarak da bilinen viskoelastik malzeme, üzerine konulan cisme uyum sağlayacak bir şekil alır. Böylece yastığın her noktasında aynı rahatlık yakalanır. Ürünün dış kumaşı %100 polyesterden üretilmiştir ve Japon desenlerine sahiptir. İç kumaş ise %54 oranında pamuk ve %46 oranında polyesterdir. Yastığın eni 50 cm, boyu 32 cm ve yüksekliği 10 cm’dir.

Karaca Home Visco Ortopedik Yastık Konforlu mudur?

Karaca Home Visco Ortopedik Yastık Konforlu mudur?

Karaca Home visco ortopedik yastık, uyku sırasında baş ve boynun anatomik açıdan doğru pozisyonda kalmasına yardımcı olur. Aynı zamanda yatar pozisyonda nefes almayı daha kolay hâle getirir. Bu durum, rahat ise uyku kalitesini artırır. Yastık, boyun bölgesinden başın üst kısmına doğru hafif bir çukur oluşturacak şekilde dizayn edilmiştir. Bu poz, uyku sırasında omurganın şeklini olması gerekene yaklaştırır. Yastığın iç dolgusunu yeni bir teknoloji olan visco oluşturur. Bu malzeme, moleküler yapısı sayesinde yumuşaktır. Özellikle sabahları yataktan kalktığında sırt ağrısı çeken kişiler, bu ürünü gönül rahatlığı ile tercih edebilir. Daha kaliteli bir uyku, bir o kadar da sağlık bir yaşam anlamına geldiği için ürün kişinin hayatında fark yaratmaya adaydır.

Karaca Home Visco Ortopedik Yastığı Kimler Kullanabilir?

Karaca Home Visco Ortopedik Yastığı Kimler Kullanabilir?

Karaca Home visco ortopedik yastık, çeşitli boyun rahatsızlıkları dolayısıyla uyumakta zorluk çeken veya rahat uyuyamayanlar için son derece uygun bir seçenektir. Ayrıca çeşitli anatomik rahatsızlıkların tedavisinde yardımcı olabilecek bir ürün olma özelliğini taşır. Boyun fıtığı ve düzleşmesi gibi sebeplerden dolayı standart yastıklar kullanarak rahat uyuyamayan pek çok kişi, visco ürünleri tercih ederek rahat uykuya kavuşur. Ayrıca bu yastık daha rahat nefes alıp vermeye yardımcı olduğu için horlama gibi problemlerin önüne de geçebilir. Kendinizi daha zinde hissetmenizi sağlayacak olan bu ürün, Trendyol’da oldukça uygun fiyatlarla satışa sunulmuştur. Dilerseniz siz de Karaca Home visco ortopedik yastık yorumlarını inceleyerek diğer kullanıcıların düşünceleri hakkında bilgi edinebilirsiniz. Kaliteli bir uyku deneyimi yaşamanızı sağlayacak olan bu ürünü hızlı ve kolay bir biçimde satın alabilirsiniz.