Kamarot Mavi 6v Akülü Atv - Akülü Çocuk Arabası

729,99 TL
Peşin Fiyatına 3 Taksit!

Ürün Bilgileri

Kamarot Mavi 6v Akülü Atv - Akülü Çocuk Arabası

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Happy Center Satıcı Ünvanı: ZERRE ELEKTRONİK HİZMETLERİ DANIŞMANLIK VE YAZILIM TİCARET ANONİM ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0844046354800001 Vergi Kimlik Numarası: 8440463548
    Bu ürün Happy Center tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • 1,5 – 4 Yaş 35 Kg Taşıma Kapasitesi 4,5 Km Hız 6V 4 – 4,5 Ah Akü Şarj Süresi : 4 saat Ebatlar 70x40x48 cm CE ve TSE standartlarına uygunluğu test edilmiş onaylı şarj adaptörü. EN71 & EN62115 standartlarına uygun üretilmiştir. Ana gövde maddesi kırılmaya dayanıklı esnek CO-PP hammadde. Vites butonundan ileri-park-geri gidebilme özelliği. 40 cm genişlikteki kapılardan rahat geçebilir. Dış mekan ve ev içi kullanım için uygundur. Elastik yumuşak plastik gaz pedallı sayesinde yıpranma ve kırılmanın önüne geçer. Araçtan direkt şarj edebilme özelliği ile rahat ve güvenli kullanım sağlar.

Ürün Özellikleri

  • Güç 6 V
  • Model Tek Kişilik
  • Renk Mavi
  • Garanti Süresi 2 Yıl
  • Tekerlek Sayısı 4
Geri Bildirim Ver

Kamarot 6 V Akülü Mavi ATV

Kamarot 6v akülü mavi ATV, minik şoförlerin severek kullanacağı güvenli ve eğlenceli bir akülü araba modelidir. Çocukların evde veya bahçede keyifle vakit geçirmesini sağlar. Mavi rengi, renkli süslemeleri ve ATV araçların gerçeğine uygun modeli ile çocukların ilgi odağı olur. Bir buçuk yaşından üç yaşına kadar tüm çocukların rahatlıkla kullanabileceği bir üründür. Kamarot 6v akülü mavi ATV’nin ana gövdesi, kırılmaya dayanıklı esnek CO-PP ham madde kullanılarak üretilir. Ürünün gaz pedallarında yumuşak ve elastik özelliklere sahip plastik malzeme kullanılır, dolayısıyla yıpranma ve kırılma gibi problemlere karşı dayanıklıdır. Kurulumu ve çalıştırması son derece kolay olan bu ürün tarafınıza demonte hâlde ulaştırılır.

  • Ürün rengi: Mavi
  • Ürün ölçüleri: Uzunluk 70 cm, genişlik 40 cm, yükseklik 48 cm
  • Maksimum taşıma kapasitesi: 35 kg

Kamarot 6v Mavi Akülü Atv’nin Genel Özellikleri Nedir?

Kamarot 6v Mavi Akülü Atv’nin Genel Özellikleri Nedir?

Kamarot 6v akülü ATV 15W DC motor ile çalışır. Ürünün motoru kırılmaya ve yıpranmaya dayanıklı özel dişli şanzıman sistemine sahiptir. Ürün saatte 4.5 km hıza varabilir. Kamarot akülü ATV ileri ve geri hareket edebilir. Hareket türü, vites butonu ile kontrol edilir. Ürünün ana gövdesinde ve gaz pedalında kırılmaya ve yıpranmaya dayanıklı malzeme kullanılır. Şarj edilebilen akü, koltuğun altında yer alır. Şarj adaptörü CE ve TSE standartlarına uygundur. Akü şarj edilirken adaptörde ışık yanar ve dolum tamamlandığında bu ışık renk değiştirir. Ortalama şarj süresi 4 saattir. 6v 4Ah gücünde olan akü, standartlara uygun olarak üretilir ve ortalama ömrü 300 dolumdur. Şarj girişi olarak 220V AC 50/60 Hz elektrik kullanılır. Akünün motoru çalıştıran güç çıkışı 6v 1000 mAh seviyesindedir.

Kamarot 6v Mavi Akülü Atv Nerelerde Kullanılabilir?

Kamarot 6v Mavi Akülü Atv Nerelerde Kullanılabilir?

Kamarot 6v akülü mavi ATV, boyutları ve yapısı itibariyle pek çok farklı ortamda kullanılabilen bir üründür. Bu ortamların başında çocukların güvenle oynadığı ev gelir. Ürün 40 cm genişliği ile ev kapılarından rahatlıkla geçebilecek boyutlara sahiptir. Kamarot akülü ATV, 10 kg ağırlığı ve uygun ölçüleri ile taşıması oldukça rahat bir araçtır. Bu özelliği sayesinde aracı ev dışına taşımak ve bahçede kullanmak kolay hâle gelir. Yol tutuşunu artıran tırtıklı tekerlek yapısı sayesinde beton ve toprak zeminlerde rahatlıkla sürülebilir. Ayrıca çocukların oyun oynadığı alanlar olan parklarda da kullanılmaya uygundur. Ürünün 4 saatte tam olarak dolan şarjı, aracın kullanıldığı zemine göre 50 dakikaya kadar kullanım sağlar. Bu özellikleri sonucunda Kamarot 6v akülü mavi ATV, farklı ortamlara rahatlıkla taşınabilir; elektriğin olduğu her yerde şarj edilebilir.

Kamarot 6v Mavi Akülü Atv’yi Kimler Kullanabilir?

Kamarot 6v Mavi Akülü Atv’yi Kimler Kullanabilir?

Kamarot 6v akülü mavi ATV, 1,5 yaşından 4 yaşına kadar olan çocukların eğlenceli vakit geçirmesi için üretilmiş bir araçtır. Çocukları mutlu etmek ve onların becerilerini geliştirmek için oldukça uygun bir hediye seçeneğidir. Hızlanmayı sağlayan gaz pedalları, aracı yönetmek ve yön değiştirmek için tasarlanan bisiklet tipi direksiyonu, hareket tipinin seçildiği vites düğmeleri ile ürünün kullanımı son derece kolaydır. Ürün kumandalı değildir. Manuel pedal ile kullanılmaz. Ürünü ittirerek kullanmak elektronik ve mekanik aksamında arızaya sebep olabilir. Kamarot akülü ATV’nin taşıyabileceği maksimum ağırlık 35 kg’dir. Ürünle ilgili yorumlarınızı Kamarot 6v akülü mavi ATV yorum sekmesinden paylaşabilir, ayrıca diğer kullanıcıların deneyimlerine ulaşabilirsiniz. Bu ürünü şimdi Trendyol’dan satın alarak 12 aya varan taksit seçenekleri ve cazip indirimlerle avantajlı bir alışveriş gerçekleştirebilirsiniz. Ayrıca 50 TL ve üzeri kargo bedava kampanyası ile taşıma ücreti ödemeden sipariş verebilirsiniz.