1
Tahin kategorisinde
en çok favorilenen 1. ürün

Kalaycıoğlu Kepeksiz Bozkır Tahini 935 gr

214,68 TL
(229,60 TL / kg)
Ürünün Diğer Satıcıları (4)
2 Adet ve Üzeri 30 TL İndirim
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
214,69 TL
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
2. Ürüne 10 TL İndirim
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura

Sıkça Sorulan Sorular

Ürünün son kullanma tarihi (SKT) nedir?
Ürünleri gönderen satıcıların elindeki stoklara göre ürünlerin SKT'si değişebilmektedir. Satıcıya soru sor kısmından ilgili satıcıya gönderilecek ürünün SKT 'sini sorarak öğrenebilirsiniz.
Satın aldığım ürünü nasıl iade edebilirim?
İlgili mevzuat uyarınca satın aldığınız ürünü ambalajı açılmadığı müddetçe 15 gün içerisinde ücretsiz iade edebilirsiniz. İade ettiğiniz ürünün sağlam şekilde satıcıya ulaşabilmesi için orijinaline uygun şekilde tekrar paketlenmiş olarak gönderimi önemlidir. Detaylı bilgi için tıklayınız.

Ürün Bilgileri

Kalaycıoğlu Kepeksiz Bozkır Tahini 935 gr

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Baron Ticaret ve Pazarlama Satıcı Ünvanı: EMİNE SEFA İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Konya Kep Adresi: [email protected] Vergi Kimlik Numarası: 7580386944
    Bu ürün Baron Ticaret ve Pazarlama tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 10 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 20 adet sipariş verilebilir. 20 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
Geri Bildirim Ver

Kalaycıoğlu Kepeksiz Bozkır Tahini 935 gr ile Lezzetli Kahvaltılar

Büyük bir emekle üretilen tahinin oluşumunda susam bitkisinin rolü oldukça büyüktür. Bir orta çağ çeşnisi olarak satışa sunulan bu ürün susamın kabuğunun soyulması, kavrulması ve öğütülmesi sonucu elde edilir. Susam tohumlarının kabukları soyulduktan sonra yıkanarak 150 ve 200 derece aralığında kavrulur. Bu kavrulma işleminden sonra oda sıcaklığında bekletilir ve sonrasında ezilerek tahin oluşturulur. Özellikle de pekmez ile tüketilen Bozkır tahin, kahvaltıların vazgeçilmez lezzetleri arasında yer alır. Faydaları saymakla bitmeyen eşsiz lezzet kepeksiz Bozkır tahini 935 gr KT Bozkır tahini 1 kg (kepeksiz) olarak satışa sunulur. Unlu mamuller içerisine konularak da tüketilen bu ürün farklı yiyeceklerle kombin edilerek damak tadına uygun hale getirilir. Kalaycıoğlu Bozkır tahini, yoğun lezzeti ve tadı ile pekmez veya tatlılarınıza ekleyerek tüketebilirsiniz. Bozkır tahini fiyat bölümüne göz gezdirerek ürünü satın alabilirsiniz.

  • Kepeksiz Lezzet
  • Çifte Kavrulmuş
  • %100 Doğal

Kahvaltıların Gözdesi Kalaycıoğlu Kepeksiz Bozkır Tahini

Türk mutfağının eşsiz lezzetleri arasında yer alan tahin yediden yetmişe pek çok kişinin sevdiği bir üründür. Özellikle de sabah kahvaltılarında pekmez ile tüketilen bu tahinin vazgeçilmez bir yeri vardır. Susam bitkisinin ezilerek birtakım işlemlerden geçirilmesi ile elde edilen bu eşsiz ürün, Kalaycıoğlu markası altında yepyeni bir lezzete kavuşur. Kepekli tahine göre daha hafif ve daha akıcı olan Kalaycıoğlu kepeksiz Bozkır tahini, susamın kabukları alınarak üretilir. Kaliteli susam tohumlarının toplanıp üretilmesi ile elde edilen Kalaycıoğlu kepeksiz Bozkır tahinini kahvaltıların yanı sıra gün içerisinde sıklıkla tüketebilirsiniz. Tatlı krizlerini de bu ürün sayesinde bastırabilirsiniz. Eğer siz de bu eşsiz lezzeti denemek istiyorsanız Kalaycıoğlu Bozkır tahin ürünlerine göz atabilirsiniz. Misafirlerinize ikram edebileceğiniz bu ürün sofranızın dolu dolu olmasına olanak sağlar.

Yiyeceklerin Gizli Lezzeti Kalaycıoğlu Kepeksiz Bozkır Tahini

Tahin, tadı ve aroması ile pek çok yiyecekte kullanılan özel lezzetlerden birisidir. Genellikle pekmezle karıştırılan bu ürün ekmeğe sürülerek tüketilir. Aynı zamanda kurabiye, kek ve hamur işlerinde de sıklıkla kullanılan Kalaycıoğlu çifte kavrulmuş tahin, nefis lezzetlere imza atar. Mutfağın vazgeçilmez lezzetleri arasında yer alan Kalaycıoğlu çifte kavrulmuş tahin, 1 kg’lık ağırlığa sahiptir. Çifte kavrulmuş lezzeti ile öne çıkan bu ürün %100 doğaldır. Tamamı susamdan üretilen bu ürün hijyenik şartlara uyularak büyük bir dikkatle üretilir. Plastik bidon ambalajda satılan Kalaycıoğlu kepeksiz Bozkır tahini 935gr kt Bozkır tahini 1 kg (kepeksiz) şeklinde satışa sunulur. Susamın tüm taneleri eleklerden özenle geçirilir. Bunun sonucunda damaklarda eşsiz bir tat bırakan tahinin oluşum süreci de başlar. Eleme işleminin ardından taş değirmenlerde öğütülen susamlar sofralarda yerini alan tahine dönüşür.

Uygun Fiyatı ile Kalaycıoğlu Kepeksiz Çifte Kavrulmuş Tahin

Vazgeçilmez lezzetler arasında yer alan tahin sofralardaki yerini hiçbir zaman başka bir ürüne kaptırmamıştır. Sağlığa olan yararı ile de bilinen tahin, kalsiyum bakımından da oldukça zengindir. Aynı zamanda ürün; C vitamini, demir, çinko ve selenyum gibi pek çok vitamin ve minerali de bünyesinde barındırır. Siz de bu eşsiz lezzete sahip olmadan önce Kalaycıoğlu kepeksiz Bozkır tahini 935gr kt Bozkır tahini 1 kg yorumları bölümüne göz gezdirebilirsiniz. Geçmişten bugüne kalitesinden ödün vermeden müşterilere hizmet eden Kalaycıoğlu kepeksiz Bozkır tahini fiyat olarak da büyük avantaj sağlamaktadır. 1 kg’lık plastik bidonda satılan bu ürünü avantajlı fiyattan yararlanarak satın alabilirsiniz. Bu işlem için tek yapmanız gereken Trendyol’da yer alan Kalaycıoğlu kepeksiz Bozkır tahini 935gr kt Bozkır tahini 1 kg satın al butonuna tıklamaktır.