Kalaycıoğlu Bozkır Çifte Kavrulmuş Tahin ve Bozkır Beyaz Tahin 935 gr- Üzüm pekmezi ve Keçiboynuz pekmezi 950 gr

685 TL
(721,05 TL / kg)

Sıkça Sorulan Sorular

Ürünün son kullanma tarihi (SKT) nedir?
Ürünleri gönderen satıcıların elindeki stoklara göre ürünlerin SKT'si değişebilmektedir. Satıcıya soru sor kısmından ilgili satıcıya gönderilecek ürünün SKT 'sini sorarak öğrenebilirsiniz.
Satın aldığım ürünü nasıl iade edebilirim?
İlgili mevzuat uyarınca satın aldığınız ürünü ambalajı açılmadığı müddetçe 15 gün içerisinde ücretsiz iade edebilirsiniz. İade ettiğiniz ürünün sağlam şekilde satıcıya ulaşabilmesi için orijinaline uygun şekilde tekrar paketlenmiş olarak gönderimi önemlidir. Detaylı bilgi için tıklayınız.

Ürün Bilgileri

Kalaycıoğlu Bozkır Çifte Kavrulmuş Tahin ve Bozkır Beyaz Tahin 935 gr- Üzüm pekmezi ve Keçiboynuz pekmezi 950 gr

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Bozkır Tahin Merkezi Satıcı Ünvanı: HAKAN BURGAY İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Konya Kep Adresi: [email protected] Vergi Kimlik Numarası: 1910663195
    Bu ürün Bozkır Tahin Merkezi tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 100 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 20 adet sipariş verilebilir. 20 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Bozkır Çifte Kavrulmuş Tahin kepeklı net 935 gr Bozkır Beyaz Tahin net: 935 gr- Üzüm pekmezi net 950 gr keçiboynuz harnup pekmezi net 950 gr geleneksel taş değirmende öğütülmüş tahinlerimiz ve katkısız pekmezlerimiz Firmamızdan sipariş vermiş olduğunuz Tahin ürünlerimiz direk kendi imalatımız olup direk üretimden satışa sunulmaktadır. Firmamıza olan yoğun talep dolayısıyla ürünlerimiz hazırlanınca direk satışa sunuluyor. Ürünlerimiz kesinlikle depolarda bekletilip sonradan satışa sunulan ürünler değildir. Seçeneklerde belirtilen Kepekli ve Kepeksiz tahin farkı nedir? Tahinin ham maddesi olan susamın üretim aşamasında ki kullanımına göre farklılık doğmaktadır. Tahin için değirmen taşlarımız da susamın kabuğunun alınması veya kabuklu şekilde işlenmesi kepeksiz ve kepekli ayrımını oluşturmaktadır. Üretim işleminde Susamın kabukları alınarak üretilen tahin, kabuğu alınmadan yapılan kepekli tahine göre daha ince bir kıvama sahiptir. Bu sebeple daha akıcı ve yemesi daha hafiftir. Üretim işleminde Susam kabuğuyla birlikte üretilen tahin. Kabuğu alınmadan yapıldığından dolayı daha yoğun aromalı ve kıvamlıdır. Damağınızda yoğun susam ve tahin kokusunu daha da yoğun hissederek yiyebileceğiniz tahin eski usul doğal ürünümüzdür. İlk defa Tahin tüketecek müşterilerimiz Kepeksiz Tahin tercih ederken, Tahin tüketimini sık yapan müşterilerimiz Kepekli Tahin tercih etmektedir. Neden Bozkır tahini? Odun ateşinde üretmiş olduğumuz fara fırın Bozkır Tahinimizin Beyaz tahine oranla susam daha çok kavrulduğu için dolayısıyla susamlarımızın yağlarının iyicene pişirilmesine sebep oluyor. Bu şekilde geleneksel üretimimizle Beyaz Tahine göre Bozkır tahinimizin mideye dokunmadan kolayca sindirilmesini sağlıyor. Kalaycıoğlu Bozkır tahini dört mevsim kahvaltı sofralarına girer özelikle Ramazan aylarında doyurucu ve tok tuttuğu için sahur ve iftar sofralarında daha çok tercih edilir. Anlaşmalı Kargomuz İle Tüm Türkiye'ye Gönderim Yapıyoruz
Geri Bildirim Ver