Kahve Dünyası Türk Kahvesi Orta Kavrulmuş 250 G

69 TL

Sıkça Sorulan Sorular

Ürünün son kullanma tarihi (SKT) nedir?
Ürünleri gönderen satıcıların elindeki stoklara göre ürünlerin SKT'si değişebilmektedir. Satıcıya soru sor kısmından ilgili satıcıya gönderilecek ürünün SKT 'sini sorarak öğrenebilirsiniz.
Satın aldığım ürünü nasıl iade edebilirim?
İlgili mevzuat uyarınca satın aldığınız ürünü ambalajı açılmadığı müddetçe 15 gün içerisinde ücretsiz iade edebilirsiniz. İade ettiğiniz ürünün sağlam şekilde satıcıya ulaşabilmesi için orijinaline uygun şekilde tekrar paketlenmiş olarak gönderimi önemlidir. Detaylı bilgi için tıklayınız.

Ürün Bilgileri

Kahve Dünyası Türk Kahvesi Orta Kavrulmuş 250 G

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Mesa Ticaret Satıcı Ünvanı: SAMİ ŞENDAL İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Ankara Kep Adresi: [email protected] Vergi Kimlik Numarası: 8040256450
    Bu ürün Mesa Ticaret tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 30 adet sipariş verilebilir. 30 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Kahve Dünyası Türk Kahvesi Orta Kavrulmuş 250 g
Geri Bildirim Ver

Sevilen Tadıyla Kahve Dünyası Türk Kahvesi Orta Kavrulmuş

Türk kültüründe önemli bir yere sahip olan Türk kahvesi, kendine has köpüğü, kokusu ve tadı ile pek çok kişinin vazgeçemediği lezzetler arasında yer alır. Türk kahvesi, lokum, çikolata gibi pek çok yiyecekle de tüketilerek damaklarda hoş bir tat bırakır. Sevdiğiniz kişilere armağan edebileceğiniz Türk kahvesi dolu dolu geçen sohbetlerin en yakın tanığıdır. Sağlığa olan faydaları ile de bilinen Türk kahvesi, farklı markalar altında yepyeni lezzetler olarak satışa sunulur. Kahve Dünyası Türk kahvesi orta kavrulmuş 250 gr bu lezzetlerden sadece birisidir. Özel aroması ile öne çıkan bu kahve yumuşak içimli olması nedeniyle pek çok kişinin damak zevkine uygundur. Tadı ve kokusu ile bir hayli çekici olan bu ürün soğuk geçen kış günlerinde de vazgeçilmezler arasında yer alır.

  • Orta Kavrulmuş Lezzet
  • Teneke Kutu
  • Kolay İçimli

Özellikleri ile Kahve Dünyası Türk Kahvesi Orta Kavrulmuş

Eşit kokusu ve pişirme yöntemi ile kendine has bir kimliğe sahip olan Türk kahvesi, Kahve Dünyası çatısı altında satışa sunulur. Türk kültüründe önemli bir yere sahip olan Türk Kahvesi, kavrulmuş ve öğütülmüş %100 arabica çekirdeklerinden özel olarak hazırlanır. 250 gramlık teneke kutuda satılan bu ürün özel bir kavurma işleminin sonucu oluşturulur. Kahve Dünyası orta kavrulmuş Türk kahvesi 250 gr, bu kavurma işleminden sonra tazeliğini ilk günkü gibi korur. Kahve bağımlılarının tercihi olan bu ürün, orta kıvamdaki içim lezzeti ile her zevke hitap eder. Güzel köpürmesi ve taze yapısı ile bilinen bu kahveyi misafirlerinize de ikram edebilirsiniz. Hoş sohbet içerisinde içeceğiniz kahve dünyası 250 gr kahve, güzel bir gün geçirmenize neden olur. Ayrıca kahve özel günlerde de sıklıkla tercih edilen bir içeçecek türüdür.

Kahve Dünyası’nın Tadına Doyum Olmaz Kahve Lezzeti

Türkiye’de sabah ve öğle aralarında tüketilen Türk kahvesi; orta, hafif ve çok kavrulma sonucu oluşturulur. Odunumsu, tütünümsü, baharatımsı ve meyvemsi özellikleri ile oluşturulan orta kavrulmuş Türk kahvesi özel lezzeti ile her daim Türk kültüründe kendine yer bulmuştur. Hazırlaması da bir hayli kolay olan Kahve Dünyası Türk kahvesi orta, şekerli veya şekersiz olarak tüketilebilir. Tek kişi için cezveye 2 çay kaşığı Türk kahvesi eklemeniz yeterlidir. Sonrasında ise su ekleyerek kaynayana kadar karıştırılır ve kaynadıktan sonra fincanda sunuma hazır hale getirilir. İsteğe göre kahveyi pişirmeden önce cezveye şeker ilave ederek de damak zevkinize uygun hale getirebilirsiniz. Kahve Dünyası orta kavrulmuş Türk kahvesi 250 gr içeriği, lif ve protein ağırlıklı besin değerlerine sahiptir. Böylece sağlığınızı da korumaya yardımcı olur. Aynı zamanda ürün antioksidan gibi yararlara da sahiptir.

Uygun Fiyatları ile Kahve Dünyası Orta Kavrulmuş Türk Kahvesi

Eşsiz ve tadına doyum olmaz lezzeti ile öne çıkan Kahve Dünyası Türk kahvesi, farklı aromalar eşliğinde satışa sunulur. Özel teneke kutusunda satışa sunulan 250 gramlık ürün, 50.5 gram lif, 13.4 gram protein, 380/1588 enerji, 7.2 gram doymuş yağ 1.6 şeker içeriğine sahiptir. Kahve Dünyası orta kavrulmuş Türk kahvesi 250 gr kullananlar tarafından da bir hayli beğenilen ürün uygun fiyatı ile her bütçeye hitap eder. Ürünü satın almak istiyorsanız öncelikle Trendyol üzerindeki Kahve Dünyası orta kavrulmuş Türk kahvesi 250 gr yorumları bölümünü okuyarak bu eşsiz lezzet hakkında daha detaylı bilgi sahibi olabilirsiniz. Kahve Dünyası orta kavrulmuş Türk kahvesi 250 gr fiyatı ile her daim avantaj sağlar. Siz de kahvedünyasıtürkkahvesiorta kodlu ürünü avantajlı fiyatı ile satın alabilir, kahve zevkine ortak olabilirsiniz.