Kahve Dünyası Damla Sakızlı Türk Kahvesi 250g

116,99 TL

Sıkça Sorulan Sorular

Ürünün son kullanma tarihi (SKT) nedir?
Ürünleri gönderen satıcıların elindeki stoklara göre ürünlerin SKT'si değişebilmektedir. Satıcıya soru sor kısmından ilgili satıcıya gönderilecek ürünün SKT 'sini sorarak öğrenebilirsiniz.
Satın aldığım ürünü nasıl iade edebilirim?
İlgili mevzuat uyarınca satın aldığınız ürünü ambalajı açılmadığı müddetçe 15 gün içerisinde ücretsiz iade edebilirsiniz. İade ettiğiniz ürünün sağlam şekilde satıcıya ulaşabilmesi için orijinaline uygun şekilde tekrar paketlenmiş olarak gönderimi önemlidir. Detaylı bilgi için tıklayınız.

Ürün Bilgileri

Kahve Dünyası Damla Sakızlı Türk Kahvesi 250g

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Bolkoy Satıcı Ünvanı: RECEPOĞLU TÜKETİM MADDELERİ GIDA DAĞITIM TAŞIMACILIK YATIRIM SANAYİ VE TİCARET ANONİM ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Samsun Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0619014391200017 Vergi Kimlik Numarası: 6190143912
    Bu ürün Bolkoy tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 30 adet sipariş verilebilir. 30 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Kendine has tadı, pürüzsüz köpüğü, eşsiz kokusu, pişiriliş yöntemi ve sunumuyla özgün bir kimliği ve geleneği olan Türk kahvesi çeşitleri Kahve Dünyası’nda! Bol köpüklü Türk kahvesi yapabileceğiniz onlarca tat ve koku maddesi barındıran Kahve Dünyası damla sakızı aromalı Türk kahvemizi 250 gr.’lık teneke kutu ambalajlarında beğeninize sunarız.
  • Kahve Dünyası olarak Türk damak tadına en uygun çekirdek olan, Brezilya’nın Rio Minas bölgesinin %100 Arabica çekirdeğini sizin için kavururuz. Kahve keyfinizi artırmak ve aradığınız en iyi kahve aromasını sunmak için kaliteli kahve çekirdeklerini farklı kavurma işlemlerine tabi tutarız.
  • Ürün İçerik Bilgisi: Kavrulmuş, Öğütülmüş Türk Kahvesi %100 Arabica Kahve Çekirdeği, Damla Sakızı Aroması
  • Alerjen Bilgisi: Alerjen içermez.
  • Besin Değerleri: Besin Değeri (100g), Enerji (kcal)/(kJ) 380/1588, Yağ (g) 16,6, Doymuş Yağ 7,2, Doymamış Yağ (g), Karbonhidrat(g) 18,9, Şeker(g) 1,6, Lif(g) 50,5, Protein (g) 13,4, Tuz(g) 0
Geri Bildirim Ver

Kahve Dünyası Damla Sakızlı Türk Kahvesi ile Farklı Aromalar

Bugünkü bilgiler ışığında Türk kahvesinin 14. yüzyılda Habeşistan’dan yayıldığı bilinmektedir. Geçmiş dönemlerde tüm dünyada olduğu gibi Osmanlı'da da büyük bir etki yaratan kahve, güğüm veya cezvelerde pişirilerek Türklere özgü bir yapıya bürünmüştür. Günümüzde genelde cezvelere kullanarak pişirilen Türk kahvesi isteğe göre şekerli veya şekersiz olarak tüketilebilir. İster sütle isterse su ile hazırlayabileceğimiz kahve son dönemlerde farklı lezzetler şeklinde ortaya çıkmaktadır. Bunlardan birisi de Kahve Dünyası damla sakızlı olan üründür. 250 gr’lık teneke kutuda satışa sunulan bu ürün kahve ve damla sakızının birleşimi ile hoş bir lezzete bürünür. Tadı kadar kokusu ile dikkat çeken ürün damla sakızının enfes aromasını içerir. Yumuşak içimi ile kendine hayran bıraktıran Kahve Dünyası damla sakızlı Türk kahvesi 250g 13.300.2110.0002 kodu ile satışa sunulur.

  • Damla Sakızı Aroması
  • Özgün Bir Lezzet
  • Kolay İçimli

Özel Tadı ile Kahve Dünyası Damla Sakızlı Türk Kahvesi

Kahve Dünyası markası altında satışa sunulan ürünlerden birisi de damla sakızlı Türk kahvesidir. Son dönemde klasik Türk kahvesinden sıkılıp yeni bir arayış içine giren pek çok müşterinin tercihi olan bu kahve özel tadı ve aroması ile kahve içimi keyifli hale getirir. Kahve Dünyası damla sakızlı Türk kahvesi, Brezilya’nın Rio Minas bölgesindeki %100 arabica çekirdeklerinden özel olarak üretilir. İçeriğinde yer alan kavrulmuş ve %100 arabica çekirdekleri ile damla sakız aromasından oluşan bu ürün eşsiz ve vazgeçilmez bir lezzete sahiptir. Özel bir kavurma işleminden geçirilen arabica çekirdekleri bu sayede ilk günkü gibi taptaze kalır. Ürünün içeriğinde yer alan damla sakızı aroması ile çift etki yaparak kolay içimli hale gelir. Bu sayede kahvenin sert yapısını sevmeyenler damla sakızlı kahve ile yeni bir başlangıç yapabilirler.

Kahve Dünyası Damla Sakızlı Türk Kahvesi Lezzeti

Kendine has tadı, kokusu ve kimliği ile öne çıkan Türk kahvesi, Kahve Dünyası markası altında eşsiz bir lezzete sahiptir. Birbirinden farklı ürünler arasından öne çıkan yeni model kahveye olan bakış açınızı tamamıyla değiştirmektedir. Kahve Dünyası damla sakızlı Türk kahvesi 250 gr sayesinde yeni bir başlangıç yapabilirsiniz. Ürün içeriğinde yer alan arabica çekirdekleri ve damla sakızı aroması ile bu ürün sağlık için değerli pek çok besini bünyesinde barındırır. Bu içeceğin 100 gramında 380/1588 kcal enerji, 16.6 yağ, 50.5 gram lif, 18.9 gram karbonhidrat, 7.2 doymuş yağ, 1.6 şeker, 13.4 protein yer alır. Kahve Dünyası damla sakızlı Türk kahvesi 250 gr içeriği sayesinde sağlığa pek çok yararı bulunur. Bu ürünün faydalarından yararlanmak istiyorsanız 1,330,021,100,002 kodu ile satın alma işlemini gerçekleştirebilirsiniz.

Uygun Fiyatlı Kahve Dünyası Damla Sakızlı Türk Kahvesi

Sakızlı Türk kahvesi gerek sağlığa olan faydaları gerekse kokusu ile pek çok kişiyi kendine çeker. Bol köpüklü yapısı ile öne çıkan bu kahveyi ister kendiniz tek başına isterse sevdiklerinizle beraber içebilirsiniz. Kahve Dünyası'nın eşsiz lezzeti ile buluşan damla sakızı Türk kahvesini deneyimlemek istiyorsanız gönül rahatlığıyla tercih edebilirsiniz. Hoş tadı ve bol köpüklü yapısıyla ürünü soğuk kış günlerinde rahatlıkla içebilirsiniz. Tatlınızın yanında da çok iyi gidecek bu ürünü sabah kahvaltılarında da gönül rahatlığı ile tercih edebilirsiniz. Ürün hakkında daha detaylı bilgiyi Trendyol’da yer alan Kahve Dünyası damla sakızlı Türk kahvesi 250 gr yorumları bölümünden elde edebilirsiniz. Daha önce Kahve Dünyası damla sakızlı Türk kahvesi 250 gr kullananlar bu bölüme yorum yaparak size ürün hakkında bilgi verir. Böylece aklınızda soru kalmadan uygun Kahve Dünyası damla sakızlı Türk kahvesi 250 gr fiyatı ile ürünü hemen temin edebilir, keyifle kahve içebilirsiniz.