Kahve Dünyası 2si 1 Arada Klasık 40'lı Paket

214,99 TL
(5,37 TL / adet)
Ürünün Diğer Satıcıları (7)
125 TL'ye %2 İndirim
Kurumsal Fatura
199 TL181 TL
Kurumsal Fatura
Kurumsal Fatura
199,90 TL
3 Adet ve Üzeri 20 TL İndirim
Kurumsal Fatura
199,95 TL
DAHA FAZLA SATICI GÖSTER

Sıkça Sorulan Sorular

Ürünün son kullanma tarihi (SKT) nedir?
Ürünleri gönderen satıcıların elindeki stoklara göre ürünlerin SKT'si değişebilmektedir. Satıcıya soru sor kısmından ilgili satıcıya gönderilecek ürünün SKT 'sini sorarak öğrenebilirsiniz.
Satın aldığım ürünü nasıl iade edebilirim?
İlgili mevzuat uyarınca satın aldığınız ürünü ambalajı açılmadığı müddetçe 15 gün içerisinde ücretsiz iade edebilirsiniz. İade ettiğiniz ürünün sağlam şekilde satıcıya ulaşabilmesi için orijinaline uygun şekilde tekrar paketlenmiş olarak gönderimi önemlidir. Detaylı bilgi için tıklayınız.

Ürün Bilgileri

Kahve Dünyası 2si 1 Arada Klasık 40'lı Paket

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: DİSCOUNT STORE Satıcı Ünvanı: ERGÜN ÇELİK İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Bursa Kep Adresi: [email protected] Vergi Kimlik Numarası: 2360671708
    Bu ürün DİSCOUNT STORE tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 50 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 30 adet sipariş verilebilir. 30 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • KAHVE DÜNYASI 2Sİ 1 ARADA KLASIK 40 LI PAKET

Ürün Özellikleri

  • Ağırlık 50 - 250 gr
  • Form Tek Kullanımlık
  • Çeşit 2'si 1 Arada Kahve
Geri Bildirim Ver

Kahve Dünyası 2'si 1 Arada Klasik ile Kahve Severlere Özel Lezzet

Kahve Dünyası müşterilere en iyi kahveyi sunmak için dünyanın en kaliteli kahve çekirdeği üreticileriyle çalışmaktadır. Çekirdekler Brezilya, Kolombiya, Guatemala, Kosta Rika ve Kenya gibi dünyanın en lezzetli ve özel aromaları olan yöresel ürünlerden toplanmaktadır. Kahveler 6000 metre kare kapalı alanda hizmet veren tesislerde üretimden, ambalajlama, paketleme, depolama ve dağıtım gibi süreçleri ISO 9001, TÜV ve HACCP standartlarına uygun olarak gerçekleştirilmektedir. Taze çekirdeklerden üretilen hazır kahvelerin lezzeti ise diğer markalardan farklı olarak yoğun lezzetli ürünlerdir. Öğütülmüş ya da hazır kahveler serin ve kuru yerde saklanmalıdır. Böylece kahveler hızlı ya da yavaş tüketiliyorsa en taze halini korumaktadır. Kahve Dünyası 2’si 1 arada klasik hazır kahveler de güneş görmeyen yerlerde saklanmalıdır. Günlük hayatta insanlar hazır kahveleri daha çok tercih etmektedir.

  • Pratik kullanım
  • Şekersiz içim
  • Ekonomik paket

Kahve Dünyası 2’si 1 Arada Klasik

Kahve Dünyası 2’si 1 arada klasik 40'lı paket klasik kahve lezzetini şekersiz formülü ile müşterilerin beğenisine sunmaktadır. Hazırlanışının pratik olması lezzetli bir kahve molası için en iyi alternatiflerden biri haline gelmektedir. Tüketiminin bu kadar yaygın olması tercih edilmesinde önemli etkenlerdendir. Kahve Dünyası 2’si 1 arada klasik Kahve Dünyası 2’si 1 arada hızlı bir şekilde kahve hazırlamak isteyen ancak şekere ihtiyaç duymayan müşteriler için üretilmektedir. Müşteriler kendi tercihlerine göre şeker ekleyerek kahvelerini tüketebilmektedir. Kahve Dünyası kendi üretimi olmayan hiçbir malzemeyi kullanmayarak müşterilerine kaliteli hizmet vermeyi hedeflemektedir. Paketlemede sırasında kullanılan özel tekniklerin sayesinde uzun süre raflarda satışa sunulabilmesi müşterilerin tercih sebebi olmaktadır. Müşteriler pratik kullanımı sayesinde hem kahve keyfi yapabildiklerini hem de şeker oranlarını kendilerine göre ayarlayabildiklerini belirtmekteler.

Kahve Dünyası 2’si 1 Arada Klasik 40’lı Paket İçeriği

Kahve dünyası 40'lı 2'si 1 arada klasik hazır kahve şeker içermeyen lezzetli bir kahve deneyimi sunmaktadır. Kahve Dünyası 2’si 1 arada klasik 40'lı paket yorumları diğer kahve türlerine göre daha ekonomik olması nedeniyle tercih edildiği yönündedir. Ürün 12 gr tek içimlik 40’lı kutu ambalajlarında beğeninize sunulmaktadır. Besin değerleri 100g için enerji (kcal)/(kJ) 502, yağ(g) 2098,4, doymuş yağ 26,4, doymamış yağ (g) 0, karbonhidrat(g) 61,5, şeker(g) 19,4, lif(g) 0, protein (g) 4,7 ve tuz(g) 1,2 şeklinde belirtilmektedir. Kahve Dünyası 2’si 1 arada klasik kullananlar aradıkları lezzeti uygun fiyata bulduklarını, şeker ve kahvenin yoğunluk oranını istedikleri gibi belirleyebildikleri için memnun olduklarını ve avantajlı fiyatı nedeniyle sıklıkla tercih edeceklerini belirtmekteler.

Kahve Dünyası 2’si 1 Arada Klasik 40'lı Paket Özellikleri

Kahve Dünyası 2’si 1 arada klasik kafein içeriği 5 miligram ya da 7 gram olarak belirtilmektedir. 40 adetin her biri 12 gr olarak paketlenmektedir. Kahve Dünyası 2’si 1 arada klasik 40'lı paket fiyatları çoklu satılan bir ürün için ekonomik olarak değerlendirmektedir. İçeriğinde bulunan kahve yumuşatıcısı nedeniyle kalorisi yüksek bir ürün olarak düşünülmektedir. Ancak şeker içermemesi tercih sebebi olmaktadır. Kahve Dünyası 2’si 1 arada klasik 40'lı paket satın almak isteyen müşteriler ekonomik paketlerden satın alarak avantajlı bir alışveriş yapabilmektedir. Paket boyutları 14.8 x 14.4 x 13.4 cm olarak belirtilmektedir. Tavsiye edilen tüketim tarihi paket üzerinde belirtilmektedir. Ürün içerik bilgisi kahve beyazlatıcısı, tam hidrojenize bitkisel yağ, stabilizörler, süt proteini, emülgatör, topaklanmayı önleyiciler ve çözünebilir kahve olarak açıklanmaktadır. Trendyol'da yer alan Kahve Dünyası 2’si 1 Arada Klasik 40'lı Paket DNDR013 ürününü hemen sipariş vererek satın alabilirsiniz.