Kadir Büyükkaya Erkek Slim Fit Ceket Kav5030w

1.240 TL
Son 2 ürün!
Peşin Fiyatına 3 Taksit!
Beden: 46
46
48
50
52
54
56
58

Ürün Bilgileri

Kadir Büyükkaya Erkek Slim Fit Ceket Kav5030w

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: KADİR BÜYÜKKAYA Satıcı Ünvanı: STEEL GİYİM ANONİM ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0781101057800001 Vergi Kimlik Numarası: 7811010578
    Bu ürün KADİR BÜYÜKKAYA tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • KADİR BÜYÜKKAYA Maltepe ERKEK Slim Fit Ceket KAV5030W Slim Fit Ceket Erkek tarzının en dıştaki karakterini yansıtan ceketler, stilin en tamamlayıcı parçasıdır. Özellikle geçiş mevsimlerinin kurtarıcısı olan ceketlerden en sportif kıyafetlere dahi klasik şıklık kazandırır. slim fit ceket ile girdiğiniz her ortamda gözleri üzerinize çevireceksiniz! Slim fit kesimi sayesinde vücuda tam oturan ceketler, erkek gardıroplarının olmazsa olmazları arasında yer alır. En havalı görünümler oluşturmak bir ceket ile mümkün olabiliyor. Çağdaş stilin temsilcisi olan slim fit ceketler rahatlık, konfor ve karizmatik görüntüyü aynı anda arayan beyler için en ideal seçenektir. %88 Wool, %9 Polyester ve %3 Elastan birleşiminden oluşan kumaşı sayesinde dört mevsim kullanım rahatlığı sunarak ferah bir gün geçirmenizi sağlar. Sofistike, casual, plaza, retro ve modern tarzların hepsine uyum sağlayan slim fit ceket ile konforlu bir şıklık yalayabilirsiniz. Farklı Ortamlara Uygun Slim Fit Ceket slim fit ceket tüm tarzlara ve beden yapılarına uygun bir yapıya sahiptir. Bu sayede tüm beylere hitap ederek, gardıroplarında yer alır. renginin verdiği asalet ve ağırlık sayesinde kombinlere farklı bir hava katar. İş yerine giderken kombininizi tamamlayabileceğiniz bu ceket, toplantıların verdiği yoğunluğa rağmen karizmatik görümümüzden ödün vermenizi engeller. Özel davetlere giderken de bir kravat ile kombinleyebileceğiniz ceket, ortamdaki en şık erkek olmanızı sağlar. Gündelik hayatınızda jean pantolonlar ve balıkçı yaka trikolar ile kombinleyebileceğiniz ceket, akşam üstü kahvesinde size büyük bir konfor sağlar. Klasik Şıklığı Sağlayan Slim Fit Ceket slim fit ceket modelleri klasik şıklığın en iyi temsilcisidir. Erkek görünümlerine dinamizm ve karakter ekleyen bu ceket beylerin en çok tercih ettiği modellerden biridir. Moda ve işlevselliğin buluştuğu ve çok yönlü kullanım sağlayan model, tüm kombinlerin en kurtarıcı parçasıdır. Modern erkeğin kırmızı çizgisi olan ceket modelleri, erkeklerin en önem verdiği giyim parçasıdır. Şıklık ve konforu aynı anda karşılayan slim fit ceket muhteşem bir dizayna sahip. İki düğmeye sahip ceketin sağ tarafında iki tane cep görünümü vardır. Bu detaylar sayesinde ceketinizi isterseniz sportif bir görünüme isterseniz de klasik bir görünüme çevirebilirsiniz.

Ürün Özellikleri

  • Kalıp Slim Fit
  • Kumaş Tipi Triko
  • Renk Kahverengi
  • Boy Standart
  • Paket İçeriği Tekli

Materyal Bileşeni

  • Materyal Bileşeni88% Yün, 9% Polyester, 3% Elastan
Geri Bildirim Ver