Kaanlar 350 Gr Krem Peyniri

100 TL
(285,71 TL / kg)

Sıkça Sorulan Sorular

Ürünün son kullanma tarihi (SKT) nedir?
Ürünleri gönderen satıcıların elindeki stoklara göre ürünlerin SKT'si değişebilmektedir. Satıcıya soru sor kısmından ilgili satıcıya gönderilecek ürünün SKT 'sini sorarak öğrenebilirsiniz.
Satın aldığım ürünü nasıl iade edebilirim?
İlgili mevzuat uyarınca satın aldığınız ürünü ambalajı açılmadığı müddetçe 15 gün içerisinde ücretsiz iade edebilirsiniz. İade ettiğiniz ürünün sağlam şekilde satıcıya ulaşabilmesi için orijinaline uygun şekilde tekrar paketlenmiş olarak gönderimi önemlidir. Detaylı bilgi için tıklayınız.

Ürün Bilgileri

Kaanlar 350 Gr Krem Peyniri

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: KAANLAR MARKET Satıcı Ünvanı: KAANLAR GIDA SANAYİ VE TİCARET ANONİM ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0484065367100015 Vergi Kimlik Numarası: 4840653671
    Bu ürün KAANLAR MARKET tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 100 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 30 adet sipariş verilebilir. 30 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • PORSİYONLARA GÖRE BESİN DEĞERLERİ
  • 100 GRAM İÇİN:
  • · ENERJİ (kcal) : 245
  • · ENERJİ (kj):1017
  • · YAĞ (g):19,7
  • · DOYMUŞ YAĞ (g):11,8
  • · ŞEKER (g):5,5
  • · PROTEİN (g):11,5
  • · TUZ (g):0,9
  • NOT: Ürün Tam Yağlı Olup Yumuşak Kıvamdadır.
  • Afiyet Olsun.
Geri Bildirim Ver

Kaanlar KN-029 350 Gr Krem Peynir

Krem peynirler soframızın vazgeçilmez tüketim ürünlerinden birisi haline gelmiştir. Diğer peynirlerin aksine kullanımı ve tüketimi daha kolay olduğu için sıklıkla tercih edilmektedir. Ekmeğe veya simide sürülüp tüketilmesi durumunda oldukça iyi bir besin haline gelmektedir. Kaanlar 350 gr krem peyniri tam yağlı olup kaliteli bir krem peyniri tüketme ihtiyacınızda size yardımcı olmaktadır. Krem peynirlerinin tadından çok üretimi de önemli bir durumdur. Üretimi sırasında temiz bir ortam olması gerekmektedir. Kaanlar 350 gr krem peyniri üretimi sırasında hijyene yüksek önem verilmektedir. Hijyenik bir krem peynir satın almak için Kaanlar 350 gr krem peyniri tercih etmeniz gerekmektedir. Kaanlar krem peyniri tam yağlı olup oldukça yumuşak bir kıvamdadır. Bu sayede tüketimi sırasında kolaylıklar sağlamaktadır.

  • Hijyenik üretim
  • Tam yağlı
  • Yüksek besin değerleri

Kaanlar 350 g Krem Peynirinin Besin Değerleri Nelerdir?

Kaanlar 350 g Krem Peynirinin Besin Değerleri Nelerdir?

Kaanlar 350 gr krem peyniri tam yağlı özelliğinde üretilmiştir. Diğer krem peynirlere göre yağ oranının yüksek olması tadında da iyileşme sağlamaktadır. Piyasada ucuz olsun diye yarım veya az yağlı krem peynirler bulunmaktadır. Bu peynirlerin tadı da iyi bir düzeyde değildir. Ancak Kaanlar 350 gr krem peyniri ile lezzetini tam olarak alabileceğiniz bir ürün satın almış olursunuz. Kaanlar 350 gr krem peyniri 245 kcal, 1107 kj, 19,7 g yağ, 11,8 g doymuş yağ, 5,5 g şeker, 11,5 g protein içermektedir. Kaanlar 350 gr krem peyniri 11,5 g protein içerdiği için sporcular tarafından da tercih edilebilir. Spor yapan kişilerin yüksek proteine ihtiyaç duymasından dolayı bu ihtiyacı karşılayacak seviyededir. Şeker oranı ise düşük seviyededir.

Kaanlar Tam Yağlı Krem Peyniri Lezzetli midir?

Kaanlar 350 gr krem peyniri yorumları ve değerlendirmelerine göz atıldığı zaman ürünün lezzeti hakkında daha detaylı bilgiye sahip olunabilir. Ürünün üretimi sırasında lezzeti dikkat edilen en önemli etkendir. Lezzetli olmasından dolayı sıklıkla tercih edilen bir ürün haline gelmiştir. Diğer krem peynirlere göre tam yağlı olmasından dolayı lezzet farkı oluşturmuştur. Lezzetli bir ürün olduğu için çocuklar da oldukça sevmektedir. Çocukların yüksek proteinli ve az şekerli bir krem peynir tüketmesi gerekir. Kaanlar 350 gr krem peyniri bu açıdan çocuklara da yedirilmesi gereken bir üründür. Tadını seven çocukların bu üründen vazgeçmesi pek mümkün değildir. Krem peynirlerin arasında Kaanlar 350 gr krem peyniri lezzeti ve kullanışlılığı ile ön plana çıkmaktadır.

Kaanlar Krem Peyniri Nasıl Tüketilir?

Kaanlar 350 gr krem peyniri genellikle kahvaltılarda yan ürün olarak tüketilmektedir. İyi bir kahvaltı yapmak isteyen sporcular, çocuklar, ebeveynler için vazgeçilmez bir krem peyniri ürünüdür. Besin değerleri olarak oldukça ideal seviyededir. Protein oranının yüksek olması vücut için oldukça yararlıdır. Kahvaltı sırasında ekmeğe kolayca birkaç saniyede sürülerek tüketilmektedir. Ayrıca simit, poğaça gibi ürünlerin de yanında yenildiği esnada iyi bir lezzet sunmaktadır. Tam yağlı olması nedeniyle tüketimi sırasında ağzınızda kötü bir tat bırakmaz. Kaanlar 350 gr krem peyniri lezzeti ön plana çıkaran bir üretime sahiptir. Kaanlar 350 gr krem peyniri fiyatı sunduğu lezzet, yüksek protein ve az şeker oranına göre ideal seviyededir. Ayrıca ürün kendi özel cam kavanozunda gönderilmektedir bu sayede sağlığa zararlı plastik kullanmamaktadır. Ürünün fiyatına Trendyol üzerinden göz atılabilir, sepete ekleyip adres bilgileri girdikten sonra kolaylıkla sipariş verilebilir.