Kaan 230 Otomatik Şanzımanlı Çapa Makinası

24.799 TL
Son 1 ürün!
Peşin Fiyatına 6 Taksit!
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (2)
Kargo Bedava
24.950 TL
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
26.319 TL

Ürün Bilgileri

Kaan 230 Otomatik Şanzımanlı Çapa Makinası

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Oman Ticaret Satıcı Ünvanı: ELİF SULTAN SARIGÜL İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Malatya Kep Adresi: [email protected] Vergi Kimlik Numarası: 7480360697
    Bu ürün Oman Ticaret tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 2 adet sipariş verilebilir. 2 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • KAAN 230
  • OTOMATİK VİTESLİ ÇAPA MAKİNESİ
  • MOTOR: KAAN 7 HP
  • VİTES: 1 İLERİ OTOMATİK
  • FİLTRE: YAĞLI
  • BIÇAK SAYISI: 24 ADET

Ürün Özellikleri

  • Tip Benzinli
  • Beygir Gücü 7,5 hp
  • Vites Tipi 1 ileri
  • Çalıştırma Şekli İpli
  • Garanti Süresi 2 Yıl
  • Pulluk Dahil Değil
Geri Bildirim Ver

Kaan 230 Otomatik Şanzımanlı Çapa Makinası

Kaan 230 otomatik şanzımanlı çapa makinesi toprak işlemede elinizi kolaylaştırır. Verimli çalışan bir tarım makinesidir. Ekonomiktir ve az yer kaplar. Toprağı nemlendiren ve toz haline getiren bir dizi bıçakla çiftlikleri sürmek için kullanılır. Bitki yetiştirmek ve yüksek randıman elde etmek için toprağın hazırlanmasına yardımcı olur. Mahsuller arasında ot ayıklamaya yarayan 24 adet kesici bıçağa sahiptir. Toprağın kesilmesi, kırılması, ters çevrilmesi ve hareket etmesi gibi işlemlerin yerine getirilmesini sağlar. Küçük ve orta ölçekli tarım alanları için harika bir seçimdir. Hayvan gücünün yerini etkin bir şekilde alarak güçlü bir performans gösterir. Çoklu kullanımları ve avantajları vardır. Tohumların ekilmesine, gübrelerin ve suyun eklenmesine destek verir. Hasat toplarken ya da mahsullerinizi taşırken çapa makinesinden yararlanabilirsiniz.

  • Otomatik vites
  • Yağlı filtre
  • 7 HP motor

Hızlı Kaan 230 Otomatik Şanzımanlı Çapa Makinesi Özellikleri

Hızlı Kaan 230 Otomatik Şanzımanlı Çapa Makinesi Özellikleri

Kaan 230 çapa makinesi özellikleri bakımından gönül rahatlığıyla kullanabileceğiniz bir üründür. Toprağı aynı anda tersine çevirebildiği ve kesebildiği için etkili bir şekilde çalışır. Bakımı oldukça ekonomik olan bu model, çiftçiler için akıllı bir seçenek olduğunu gösterir. Tarım için gerekli ve önemli birçok işlevi hayata geçirir. Traktör ihtiyacını azaltarak tarımı çiftçilere ulaşılabilir hale getirir. Makinenin kullanımı gayet kolaydır. Uygun ayarların yapılmasının ardından otomatik olarak toprağı sürebilir. Her türlü mahsulün hasat edilmesini mümkün kılar. Toprağın havalandırılmasına olanak tanır. Yabani otları ortadan kaldırır. Toprak nem seviyelerini korumak için ideal tercihtir. Kaan 230 makine, mikroorganizmaları aktif hale gelmeleri için uyarır. Böylece topraktaki besin maddelerini geliştirebilir. Faydalı bir yatırım olarak karşınıza çıkar. Çiftçilerin hayatını rahatlatarak ellerini güçlendiren model sayesinde istediğiniz üretimleri gerçekleştirebilirsiniz.

Kaan 230 Otomatik Şanzımanlı Çapa Makinesi Avantajları

Kaan 230 Otomatik Şanzımanlı Çapa Makinesi Avantajları

Kaan otomatik şanzımanlı çapa makinesi, özellikle arazi boyutunun küçük olduğu çiftliklere katkı sağlar. Toprağı gevşeterek bitki ekimini kolaylaştırır. Çok büyük bir alet olmadığından depolanması rahattır. Düz ve su altında kalan alanlar gibi farklı arazi türlerinde verimli bir şekilde kullanılabilir. İş gücü sıkıntısının olduğu bölgelerde önemi artar. Toprağı işleme ve ekime hazırlamada akıllı formülleri karşınıza çıkarır. Kaan 230 çapa makinası fiyatları performansına oranla gayet makuldür. Faydalarıyla rüştünü ispatlar. Araziyi küçük parçalara bölerek yabani otların büyümesini engeller. Toprağın havalanması ve oksidasyonuna iyileştirici dokunuşlar yapar. Mahsul köklerinin hızla gelişmesine yardımcı olur. Toprağın su geçirgenliğini artıracak nitelikleri bünyesinde barındırır. Makinenin doğru açıda sabit bir şekilde dengede tutulmasına dikkat edilmelidir. Kullanım talimatlarına uyulduğunda pratik bir üründür. Çiftçiliği önemli ölçüde kolaylaştıran ürünle profesyonel çalışmalar yapabilirsiniz.

Cazip Kaan 230 Otomatik Şanzımanlı Çapa Makinesi Fiyatları

Cazip Kaan 230 Otomatik Şanzımanlı Çapa Makinesi Fiyatları

Şanzımanlı makine, toprağın genel sağlığını geliştirmeye yarar. Gerekli derinliğe kadar toprağı yumuşatarak ekimlere katkı verir. Günlük olarak temizlenmesi ve motor yağının gerektiğinde değiştirilmesi durumunda uzun bir süre iyi durumda kalabilir. Manevra yapması, pratik bir kullanım sağlar. Bu nedenle küçük ölçekli çiftliklerde ve engebeli arazilerde farkını ortaya koyar. İnsan ve hayvan emeğinden hızlı çalışarak etkisini gösterir. Kaan 230 otomatik şanzımanlı çapa makinesi fiyatları ürünün tüm nitelikleri göz önünde tutularak belirlenir. Bütçe dostu fiyatı ile dikkat çeker. Bitkilere zarar vermeden kolayca hareket ettirilebilir. Dolayısıyla bitkilerin dar sıralar halinde ekildiği küçük alanlar için idealdir. Bu sayede geniş bir kitleye hitap eder. Kaan 230 otomatik şanzımanlı çapa makinesi yorumlarını inceleyerek ürün hakkındaki müşteri deneyimlerini araştırabilirsiniz. Gelişmiş teknolojisiyle gücünü sergileyen Kaan otomatik şanzımanlı makineyi Trendyol’dan satın alabilirsiniz.