Kaan 23 S 4 Zamanlı 7 Hp 2 1 Benzinli Çapa Makinesi

25.000 TL
Peşin Fiyatına 6 Taksit!

Ürün Bilgileri

Kaan 23 S 4 Zamanlı 7 Hp 2 1 Benzinli Çapa Makinesi

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Ereyon Satıcı Ünvanı: EREYON ELEKTRONİK TİCARET VE SANAL MAĞAZACILIK HİZMETLERİ ANONİM ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İzmir Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0354034517500018 Vergi Kimlik Numarası: 3540345175
    Bu ürün Ereyon tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 2 adet sipariş verilebilir. 2 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Kaan 23s Benzinli Çapa Makinası Ürün Özellikleri Vites 2 İleri - 1 Geri
  • Çalıştırma Sistemi İpli
  • Yakıt Türü Benzin
  • Ağırlık 74 KG
  • Çalışma Derinliği 30 CM
  • Güç Aktarımı Kayışlı
  • Model 23 S
  • Güç (HP) 7
  • Depo Hacmi 3600 ML
  • Marka Kaan

Ürün Özellikleri

  • Tip Benzinli
Geri Bildirim Ver

Kaan 23-S Çapa Makinesi Yerli Üretim 10.11481

Günlük hayatta geniş bahçeli mekanlara sahip olanlar ve bahçıvanlar başta olmak üzere birçok kişi tarafından çapa makinelerine ihtiyaç duyulur. Kaan markalı çapa makinesi, bu ihtiyacı karşılama noktasında etkili özelliklere sahiptir. Kaan 23-S çapa makinesi yerli üretim 10.11481 kullananlardan tüm özellikleri sayesinde her anlamda övgü almayı başarır. Aynı zamanda sunduğu kullanım kolaylıkları da ürünün sıklıkla tercih edilmesini sağlar. Kaan 23-S çapa makinesi oldukça güçlü bir motora sahiptir. İp mekanizması ile çalıştırılır. Bilek gücü gerektirmeden pratik ve rahat bir şekilde kullanılabilir. Aynı zamanda bileğinizi yormaz. Kaliteli bir hava filtresi bulunur. Montajı da son derece basittir. İdeal ölçülere sahiptir. Bu güçlü ve etkili ürün sayesinde hem sert hem de yumuşak alanlarda çapalama işlemi yapabilirsiniz.

  • Şık ve hafif tasarım
  • Güçlü motor
  • Pratik kurulum ve kullanım

Güçlü Motoruyla Kaan 23-S Çapa Makinesi Özellikleri

Güçlü Motoruyla Kaan 23-S Çapa Makinesi Özellikleri

Çapa makinesi çeşitleri, güçlü motorları ve sundukları rahat kullanım avantajları ile ön plana çıkar. Kaan çapa makinesi 7 HP, çiftçilerin ve bahçe işleri ile uğraşanların sıklıkla tercih ettiği bir seçenektir. 4 zamanlı 7 HP motor tipine sahiptir. Bu makine, benzinlidir. Yakıt deposu 3,6 litre oranında benzin depolayabilir. Yağ banyolu filtresi bulunur. Makinenin yağları full dolu şekilde size sunulur. 2 ileri 1 geri şeklinde vites mekanizmasına sahiptir. Aracın iş genişliği 95 cm şeklindedir. 15x30 cm iş derinliğine sahiptir. 2 adet ideal büyüklükte tekeri bulunur. Tekerlekleri ile beraber toplam ağırlığı 63 kg olan bu ürünün kullanımı kolay ve rahat olur. Teker oranı 400x8 değerindedir. Koyu yeşil renkleri ile güzel bir görünüme sahiptir. Kaan 23-S çapa makinesi yerli üretim 10.11481 modeli ile konforlu bir deneyim yaşayabilirsiniz.

Kullanışlı Kaan 23 S 7 HP İpli Benzinli Çapa Makinesi

Kullanışlı Kaan 23 S 7 HP İpli Benzinli Çapa Makinesi

Çapa işleriniz için rahat kullanım avantajı sağlayan bir çapa makinesine ihtiyaç duyabilirsiniz. Bu ürün, ergonomik ve fonksiyonel tasarımı ile size rahat kullanım imkanı sunar. Çapa işlerinizi ekstra kolaylaştırır. Makinenin kurulumu, paketin içinde yer alan ürünlerin tek tek çıkarılmasının ardından hızlı ve kolay bir şekilde yapılabilir. Kaan 23 S 7 HP ipli benzinli çapa makinesini pancar arası çapalama işlemleri gibi pek çok farklı alanda kullanabilirsiniz. Çapa yapılacak yere göre bıçak ve yükseklik ayarını yapabilirsiniz. Yapılan tüm çapa işlemlerinin ardından makinenin yağ değişimi eksiksiz bir şekilde doldurulup hava filtresi temizliği yapıldığında sorunsuz biçimde çalışmaya devam eder. Zorlu koşullarda da uzun süreli çalıştırabilirsiniz. Katlanabilirlik özelliği sayesinde kolayca taşıyabilirsiniz. Siz de tüm çapa işleriniz için bu ürünü güvenle tercih edebilirsiniz.

Avantajlı Kaan 23-S Çapa Makinesi Fiyatları ve Yorumları

Avantajlı Kaan 23-S Çapa Makinesi Fiyatları ve Yorumları

Kaan 23 S çapa makinesi fiyatları, ürünün sahip olduğu tüm özellikleri göz önünde bulundurularak belirlenir. Sahip olduğu birçok kullanışlı özellikleri ve sağladığı kullanım kolaylığı ile satışa sunulan bu araç, yüksek performans ile çalışır. Yerli üretim oluşu ile ön plana çıkar. Çiftçilerin ve bahçıvanların ilgi odağıdır. Kutu içerisinde satışa sunulur. Kutunun içerisinde iki adet bıçak, iki adet teker ve bir adet kaput bulunur. Yüksekliği kendinize göre ayarlayabilirsiniz. Montajının yapılmasının ardından yakıt deposunun doldurulması ile kullanıma hazır hale getirilebilir. Kaan 23 S çapa makinesi yorumları ile ürün hakkında son derece kapsamlı şekilde bilgi alabilirsiniz. Yorumlara ve merak ettiğiniz bilgilere kolay biçimde ulaşabilirsiniz. Trendyol’dan bu kullanışlı makineye uygun ve avantajı fiyat seçeneklerinden yararlanarak sahip olabilirsiniz. Bu sayede avantajlı bir deneyim elde edebilirsiniz.