JWIN Bz-402 Bilek Zili Ritim Seti - Mavi

Ürün Bilgileri

JWIN Bz-402 Bilek Zili Ritim Seti - Mavi

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: depodankapıya Satıcı Ünvanı: MEGAVİZYON İTHALAT İHRACAT VE PAZARLAMA TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0613024226500012 Vergi Kimlik Numarası: 6130242265
    Bu ürün depodankapıya tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 50 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Bir ritim aleti çalmanın çocuk gelişimine birçok faydası vardır. Işte bunlardan bazıları: Beyin gelişimine katkı sağlar: Iki elle çalınan müzik aletleri, beynin her iki lobunu da çalıştırır ve hem sözel hem de analitik zekâ bölgesini geliştirir. Egzersiz: Ritim sırasında tekrarlanan beden hareketleri iyi birer egzersizdir. Koordinasyon becerisi: Ritim aleti çalmak, koordinasyon ve motor becerileri açısından hem çocuklara hem de yetişkinlere yardımcı olur. Çift yönlülüğü geliştirir: Iki eli eş zamanlı ve uyumlu kullanma çabası, çift yönlü yeteneklerinizi artırır. Stresten uzaklaştırır: Ritim aletiyle meşgul olduğunuzda ritimler ve eşlik ettiğiniz müziğin etkisiyle stres yerini dinginliğe ve rahatlığa bırakacaktır. Sosyalleşmeyi artırır: Grupla yapılan çalışmalarda bireysel eşlikler, grup ahengi sağlamak üzere toplu bir çabaya dönüşür ve böylece sosyalleşmeye de katkı sağlar. Kendini ifade etmeyi sağlar: Ritim aleti çalmak, doğaçlama müzik yapmaya da çok elverişli olduğundan kişinin içinden geldiği gibi yeni ritimler yapmasına ve kendini ifade etmesine imkân tanır. Bağımlılıktan uzaklaştırır: Hobiler, insanı zararlı ve kötü alışkanlıklara yönlendiren boşluk hissinden uzaklaştırır. Hayatınızın ritmi hiç bozulmasın! Sağlıklı ve mutlu günler dileriz.
Geri Bildirim Ver