Jurassic World 3'lü Set Büyük Boy Oyuncak Dinozor Seti Sesli Pilli Işıklı Hareketli Ses Çıkaran Dinazor Oyuncağı JW

5.999 TL
Tükeniyor!
Peşin Fiyatına 6 Taksit!
Ürünün Diğer Satıcıları (1)
9.9
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
8.999 TL

Ürün Bilgileri

Jurassic World 3'lü Set Büyük Boy Oyuncak Dinozor Seti Sesli Pilli Işıklı Hareketli Ses Çıkaran Dinazor Oyuncağı JW

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Hilal Stores Satıcı Ünvanı: HİLAL ÇETİNGÜRBÜZ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Zonguldak Kep Adresi: [email protected] Vergi Kimlik Numarası: 2450615580
    Bu ürün Hilal Stores tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 7 adet sipariş verilebilir. 7 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Jurassic World Orijinal Lisanslı Büyük Boy 3'lü Set Sesli ve Işıklı Indominus Rex , Sesli Tyrannosaurus Rex ve Sesli Giganotosaurus Dinozor Oyuncağı Kükreyen Oyuncak Dinazor Hareketli T Rex Ses Çıkaran Dinozorlar Jurassic World INDOMINUS REX & TREX T-REX & GIGANOTOSAURUS Figürü ile heyecan dolu anlara ve maceralara hazır olun!
  • Indominus Rex’de işte bu genetiği değiştirilen dinozordur. Jurassic World filminde yer alan sahte bir dinozor karakteridir. Bu karakter, Jurassic World parkında yaratılmış ve parkın başarıya ulaşması için kullanılmış bir genetiği değiştirilmiş hybriddir.Indominus Rex oyuncağı tüm Jurassic Park hayranlarını sevindirmek için gelmektedir. Jurassic World filminden esinlenilerek tasarlanan Jurassic World Kamuflaj Indominus Rex Figürü tek hamleyle saldırma özelliğine, hareketli eklemlere, gerçekçi bir şekle ve süslemelere sahiptir. Kuyruğundaki bir gövdeyle kontrol edebileceğiniz ormanda saklanmasına ve avına yaklaşabilmesini sağlayan benzersiz bir kamuflaj aydınlatma efektine sahiptir. Düğmeyle etkinleştirebileceğiniz bu özelliğin ayrıca bir kükreme sesi de bulunmaktadır! Dinozorun bacak kısmında bulunan gizli izleme kodunu Jurassic World Facts uygulamasında taratarak arttırılmış gerçeklik aktivitelerini deneyimleyebilir ve uygulama içerisindeki oyunları oynayarak eğlenebilirsin. Ses, ışık ve hareket özelliklerine sahip bu 53 cm uzunluğundaki dinozor oyuncağı 4 yaş ve üzeri Jurassic World hayranları için heyecan verici bir hediyedir.
  • 53 cm boyundaki bu Güçlü Isırıklar Tyrannosaurus Rex dinozor figürü, mükemmel çiğneme ve ezme hareketlerine, kükreme ve savurma seslerine ve havalı mermersi bir tasarıma sahiptir. Güçlü bir KÜKREME için kuyruğundaki düğmeye basın. Kuyruğunu yukarı kaldırdığınızda T. Rex, 10 cm'lik insan veya dinozor figürlerini almak için eğilir. Kuyruğunu aşağı indirdiğinizde ise insan figürlerini çiğnemeden yutar. Ezme hareketleri ve sesleri için kuyruğunu oynatın. Diğer figürler ayrı olarak satılır.
  • Bu özgün Kükreyen Giganotosaurus, filmdeki bir dinozor temel alınarak hazırlanmıştır. Altındaki düğmeye basıldığında devasa çenesiyle ısırır ve etkileyici bir kükreme sesi çıkarır. Üstündeki düğmeye basıldığında boynunu sağa sola savurarak avını sarsar. Filme özgü ayrıntılarıyla son derece gerçekçidir. Hareketli eklemleri sayesinde büyük oranda hareket kabiliyetine sahiptir. Artırılmış gerçeklik (AR) ile bu Giganotosaurus'un CANLANMASINI sağlayın ve dijital ortam mücadelelerinin tadını daha uzun süre çıkarın.
  • Bağlantılı oyun! Artırılmış gerçeklik aktivitelerini ve oyunlarını başlatmak için dinozorun gizli İzleme Kodunu ücretsiz Jurassic World Facts Uygulamasında uyumlu bir akıllı cihazla (dahil değildir) tarayın.
  • Paket içerisinde 1 adet Jurassic World Sesli ve Işıklı Indominus Rex Figürü , 1 adet Jurassic World Sesli Tyrannosaurus Rex Figürü ve 1 adet Jurassic World Sesli Giganotosaurus Figürü bulunmaktadır . Piller kutuya dahildir.

Ürün Özellikleri

  • Paket İçeriği 3'lü
  • Yaş 4+ Yaş
Geri Bildirim Ver