Jurassic World 2'li Set Sesli Pilli Işıklı Büyük Oyuncak Dinozor Hareketli T Rex ve Indominus Dinazor Oyuncağı Seti

3.899 TL
Son 3 ürün!
Peşin Fiyatına 6 Taksit!
Ürünün Diğer Satıcıları (2)
550 TL'ye 10 TL İndirim
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
3.999 TL
9.9
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
4.399 TL

Ürün Bilgileri

Jurassic World 2'li Set Sesli Pilli Işıklı Büyük Oyuncak Dinozor Hareketli T Rex ve Indominus Dinazor Oyuncağı Seti

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Hilal Stores Satıcı Ünvanı: HİLAL ÇETİNGÜRBÜZ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Zonguldak Kep Adresi: [email protected] Vergi Kimlik Numarası: 2450615580
    Bu ürün Hilal Stores tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 2 adet sipariş verilebilir. 2 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Jurassic World Orijinal ve Lisanslı Büyük Boy 2'li Set Sesli ve Işıklı Indominus Rex ve Sesli Tyrannosaurus Rex Dinozor Oyuncağı Kükreyen Oyuncak Dinazor Hareketli Rex Ses Çıkaran Jurassic World Indominus Rex & Trex T-Rex Figürü ile heyecan dolu anlara ve maceralara hazır olun!
  • Jurassic World, Colin Trevorrow tarafından yönetilen 2015 yapımı ABD bilimkurgu macera filmidir. John Hammond'ın başarısızlıkla sonuçlanan Jurassic Park denemesinin üzerinden tam 22 yıl geçmiştir. Nublar Adası'nda bu kez tam kapasiteyle çalışan, Hammond'ın hayal ettiği gibi bir dinozor tema parkı Jurassic Park kurulmuştur. Ancak kuruluşunun üzerinden 10 yıl geçen parkta müşteri sayısı günden güne azalmaktadır. Parkı işleten şirketin hedeflerini tutturabilmesi için parkta yenilikler yapılır, yeni bir dinozor türü yaratılır. Ne var ki bu yeni tür, adayı ve adadakileri felakete sürükleyebilecek sonuçlar doğuracaktır.
  • Indominus Rex’de işte bu genetiği değiştirilen dinozordur. Jurassic World filminde yer alan sahte bir dinozor karakteridir. Bu karakter, Jurassic World parkında yaratılmış ve parkın başarıya ulaşması için kullanılmış bir genetiği değiştirilmiş hybriddir. Indominus Rex oyuncağı tüm Jurassic Park hayranlarını sevindirmek için gelmektedir. Jurassic World filminden esinlenilerek tasarlanan Jurassic World Kamuflaj Indominus Rex Figürü tek hamleyle saldırma özelliğine, hareketli eklemlere, gerçekçi bir şekle ve süslemelere sahiptir. Kuyruğundaki bir gövdeyle kontrol edebileceğiniz ormanda saklanmasına ve avına yaklaşabilmesini sağlayan benzersiz bir kamuflaj aydınlatma efektine sahiptir. Düğmeyle etkinleştirebileceğiniz bu özelliğin ayrıca bir kükreme sesi de bulunmaktadır!
  • Dinozorun bacak kısmında bulunan gizli izleme kodunu Jurassic World Facts uygulamasında taratarak arttırılmış gerçeklik aktivitelerini deneyimleyebilir ve uygulama içerisindeki oyunları oynayarak eğlenebilirsin. Ses, ışık ve hareket özelliklerine sahip bu 60 cm uzunluğundaki dinozor oyuncağı 4 yaş ve üzeri Jurassic World hayranları için heyecan verici bir hediyedir. Yeni hikayeler yaratmak çocukların hayal güçlerini ve yaratıcılıklarını destekler. Çocuklar Indominus Rex’i kurtarıp serbest bırakmaktan ve bir av belirleyip onu yakalamaya kadar farklı hikayelerle çeşitlendirebileceği oyunlar oynayabilirler. Yaklaşık 19 inç uzunluğunda ve 7 inçten daha uzun olan bu poz veren figür, aksiyon sahnelerinde rol almaya veya dramatik bir gösteriyi merkezlemeye hazır!
  • Jurassic World T, rex dinozor oyuncağı, heyecan verici aksiyon oyunları için seslerle birlikte iki parçalı bir kafa kesme hareketine sahiptir. Jurassic World Tyrannosaurus rex dinozor figürü, Double Chomp kafa hareketine ve seslerine sahiptir ve çıkarılabilir izleme donanımı ve çöl arazisi tasarımı ile benzersiz bir şekilde tasarlanmıştır. Artırılmış Gerçekliği kullanarak dinozoru hayata getirin! AR deneyimlerinin ve oyunların kilidini açmak için ücretsiz Jurassic World Facts Uygulamasındaki gizli İzleme Kodunu uyumlu bir akıllı cihazla (Android veya iOS, dahil değildir) tarayın! Renkler ve süslemeler farklılık gösterebilir.
  • Eşsiz görünüm! Çıkarılabilir izleme tertibatı ve çöl arazi tasarımı, bu Tyrannosaurus rex figürünü diğerlerinden ayırır. Hayranların favorisi olan türlerin bu baskısı, tüm koleksiyonları yükseltecek. Bağlantılı oyun! Artırılmış gerçeklik aktivitelerini ve oyunlarını başlatmak için dinozorun gizli İzleme Kodunu ücretsiz Jurassic World Facts Uygulamasında uyumlu bir akıllı cihazla (dahil değildir) tarayın. Çocuklar termal ve röntgen modlarını keşfedebilir ve Rescue 'N Release Mission ve Track 'N Catch Challenge gibi dinozor temalı oyunlar oynayabilir!
  • Paket içerisinde 1 adet Jurassic World Sesli ve Işıklı Indominus Rex Figürü , 1 adet Jurassic World Sesli Tyrannosaurus Rex Figürü bulunmaktadır . Piller kutuya dahildir.

Ürün Özellikleri

  • Karakter Jurassic World
  • Yaş 4+ Yaş
Geri Bildirim Ver